aynısı benim içinde geçerli hyundainin bi spor arabasını yükledim direksiyon felan normal ama simit çok büyük yol görünmüyor ayarı en üste çektiğim halde böyle yok mu bi yolu
sorun kamere ayarlarındadır büyük ihtimalle
HORT!
Test Drive Unlimited 2 We’re sad to announce that the TDU1 servers will be permanently shut down at the end of this month. For those playing, this will be your last month to play as the server will be closing on 9/29. Thank you for playing and we encourage you to check out TDU2! Were'üzgün TDU1 sunucuları kalıcı olarak bu ayın sonunda kapanacak olduğunu duyurdu. Bu oyun, bu sunucunun 9/29 kapanış gibi oynamayı, geçen ay olacaktır. Oynamak için teşekkür ederiz ve TDU2 kontrol öneririz! (Bing tarafından çevrildi)
quote:
Orijinalden alıntı: ERSİNN_D
Test Drive Unlimited 2 We’re sad to announce that the TDU1 servers will be permanently shut down at the end of this month. For those playing, this will be your last month to play as the server will be closing on 9/29. Thank you for playing and we encourage you to check out TDU2! Were'üzgün TDU1 sunucuları kalıcı olarak bu ayın sonunda kapanacak olduğunu duyurdu. Bu oyun, bu sunucunun 9/29 kapanış gibi oynamayı, geçen ay olacaktır. Oynamak için teşekkür ederiz ve TDU2 kontrol öneririz! (Bing tarafından çevrildi)
Saka gibi ayni ..
Kapatsınlar bakalım tdu 1 serverlarını acaba tdu2 aç karınlarını doyuracakmı o bing alsın tdu 2 yi gitsin sülalesiyle oynasın bizde bunu öneriyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.
Kapatsınlar bakalım tdu 1 serverlarını acaba tdu2 aç karınlarını doyuracakmı o bing alsın tdu 2 yi gitsin sülalesiyle oynasın bizde bunu öneriyoruz
+ 1
Hala online olabilmek için TDU oyununun kutulu versiyonunu bulamayıp Key' ini arıyanlar varken , TDU serverleri TDU2 serverlerinden daha kalabalıkken bu karar hiç uygun olmadı.
Herkese merhaba arkadaşlar Uzunca bir süredir foruma girmiyordum bu süreç boyunca burada hala tanıdık yüzler görmek güzel TDU server larının kapanacağını öğrendim, epeydir online olmamama rağmen yine de üzüldüm açıkcası. Atari, TDU server larının kapanacağını 2010 yılında belirtmişti aslında ve 2011 yılı itibariyle server lar kapanacaktı, buna rağmen iyi dayandı. Oyunun popülaritesi git gide arttığı için ve online oyuncu sayısında dramatik bir düşüş yaşanmadığı için Atari bir süre daha devam kararı almış sanırım ama sonuç olarak ay sonunda TDU online işlevini yitirecek muhtemelen. Eden Games'in de dağıtılıp dağılan ekibin mobil oyunlar üzerine çalışacağı açıklanınca TDU 3 gibi bir projenin gelmeyeceğini tahmin etmek zor değil. Tabi yinede karamsar olmamak lazım, eski TD serileri rutin bir şekilde her yıl piyasaya çıkıp eski kalitesini iyice yitirmeye başlayınca seri dinlenmeye bırakılmıştı ve yeni nesilin başlangıcı ile (2005 Xbox360'ın çıkışı ile birlikte) Test Drive'da küllerinden doğmuş oldu. Belki benzer bir durum bir sonraki nesil için de (muhtemelen 2014-2015 yılı itibariyle) gerçekleşecek ve bizler TDU kalitesinde veya ondan da iyi bir yapım göreceğiz kim bilir. Her şeye rağmen G25-G27 vb direksiyon setlerinden birine sahip olan, simülasyon ve arcade türü arasında kalan ve açık dünya odaklı oynanışa sahip bir oyun arayanların akıllarına ilk olarak TDU gelecektir. Eskiden Midtown Madness serileri vardı, güzel oyundu hatta kimilerine göre efsaneydi ama sürüş dinamikleri pek iyi değildi ve nispeten gerçekci bir deneyim yaşamamızı sağlayamıyordu fakat TDU ile sürüş olayı çok iyi bir noktaya getirildi. Tabi saf simülasyonun yeri hala ayrıdır fakat iki türün ortasında olan çok fazla oyun yok ortada ve TDU daha uzun süre bu türde en çok aranan oyun olacaktır diye düşünüyorum.
beyler çok aradım ama bulamadım ford mondeo yaması yok mu bu oyun için
quote:
Orijinalden alıntı: venom800
Herkese merhaba arkadaşlar Uzunca bir süredir foruma girmiyordum bu süreç boyunca burada hala tanıdık yüzler görmek güzel TDU server larının kapanacağını öğrendim, epeydir online olmamama rağmen yine de üzüldüm açıkcası. Atari, TDU server larının kapanacağını 2010 yılında belirtmişti aslında ve 2011 yılı itibariyle server lar kapanacaktı, buna rağmen iyi dayandı. Oyunun popülaritesi git gide arttığı için ve online oyuncu sayısında dramatik bir düşüş yaşanmadığı için Atari bir süre daha devam kararı almış sanırım ama sonuç olarak ay sonunda TDU online işlevini yitirecek muhtemelen. Eden Games'in de dağıtılıp dağılan ekibin mobil oyunlar üzerine çalışacağı açıklanınca TDU 3 gibi bir projenin gelmeyeceğini tahmin etmek zor değil. Tabi yinede karamsar olmamak lazım, eski TD serileri rutin bir şekilde her yıl piyasaya çıkıp eski kalitesini iyice yitirmeye başlayınca seri dinlenmeye bırakılmıştı ve yeni nesilin başlangıcı ile (2005 Xbox360'ın çıkışı ile birlikte) Test Drive'da küllerinden doğmuş oldu. Belki benzer bir durum bir sonraki nesil için de (muhtemelen 2014-2015 yılı itibariyle) gerçekleşecek ve bizler TDU kalitesinde veya ondan da iyi bir yapım göreceğiz kim bilir. Her şeye rağmen G25-G27 vb direksiyon setlerinden birine sahip olan, simülasyon ve arcade türü arasında kalan ve açık dünya odaklı oynanışa sahip bir oyun arayanların akıllarına ilk olarak TDU gelecektir. Eskiden Midtown Madness serileri vardı, güzel oyundu hatta kimilerine göre efsaneydi ama sürüş dinamikleri pek iyi değildi ve nispeten gerçekci bir deneyim yaşamamızı sağlayamıyordu fakat TDU ile sürüş olayı çok iyi bir noktaya getirildi. Tabi saf simülasyonun yeri hala ayrıdır fakat iki türün ortasında olan çok fazla oyun yok ortada ve TDU daha uzun süre bu türde en çok aranan oyun olacaktır diye düşünüyorum.
Hocam sen nerelere kayboldun yahu ? Sanırım 1 seneden fazladır foruma girmiyorsun, bir sıkıntı yoktur umarım
2009 Renault Mégane Coupe RS bide bunu biri upload edebilirmi linkler ölü de
Yazık olmuş online oynayanlar için bu server kapatma kararı, geçmiş olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: ogz2232
Hocam sen nerelere kayboldun yahu ? Sanırım 1 seneden fazladır foruma girmiyorsun, bir sıkıntı yoktur umarım
Dostum çok ciddi bir sağlık problemi yaşadım, şimdi burada uzun uzun anlatıp konu dışına çıkmayayım fakat çok zor günler geçirdim diyeyim ama sonuç olarak şuan iyiyim çok şükür
quote:
quote:
Dostum çok ciddi bir sağlık problemi yaşadım, şimdi burada uzun uzun anlatıp konu dışına çıkmayayım fakat çok zor günler geçirdim diyeyim ama sonuç olarak şuan iyiyim çok şükür
Sen nerelerdesin kardeşim yıl oldu artık ümidi kesmiştim valla geçmiş olsun aramıza döndüğüne sevindim
quote:
Hoş geldin ,yanılmıyorsam son girişin 11 hazirandı ve baya araştırdım meil attım, başına bir işmi geldi diye bazı sitelerde araştırma yaptım o yılın haziran ayı için.
Romeo_Redline:. ' a defalarca sordum bir haberin varmı genç arkadaşımızdan diye, neyse burada görmek güzel seni.
Başına gelen olay için büyük geçmiş olsun ,yanlış hatırlamıyorsam sana cep nosunu vermiştim bir alo yapsaydın yanında olmaya çalışırdım. Tekrar geçmiş olsun.
quote:
quote:
Hocam çok geçmiş olsun, vallahi ne yalan söyleyeyim aklıma kötü şeyler gelmişti seni uzun süre göremeyince forumda. Neyseki yeniden sağlığına kavuşmuşsun şu an için önemli olan bu. Tekrardan aramıza hoş geldin, sağlıklı günler dilerim
Ya çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun. Antrenmanlarım sırasında bir omurga sakatlığı geçirdim ve sakatlığımın ne olduğunu net olarak anlamak için 6 tane doktor değiştirmem gerekti! Yaşım itibariyle sakat kalmadım belki ama yanlış teşhiste bulunan doktorları aklıma getirince bu tip bir rahatsızlık yaşayan insanların haline çok üzülüyorum cidden. Devamlı olarak acı çektiğim zamanlar oldu ve tedavime hiçbir etkisi olmayan ilaçlar kullandım doktor tavsiyesi üzerine ve yine herhangi bir ilaca karşı alerjim olmadığı için bu gereksiz ilaç kullanımı durumunu da ucuz atlattığım için kendimi şanslı hissediyorum. Tv de gördüğümüz o şiddet yanlısı, doktor pataklayan adamların yapısında biri olsam herhalde iyileşme sürecimin ciddi oranda uzamasına ve gereksiz yere acı çekmeme neden olan doktorları evire çevire pataklardım ama o tip bir insan olmadığım için şükrediyorum. Doğru doktoru ve dolayısıyla tedavi şeklini bulmam 8 ayımı aldı ve bu süreçte yaşamımda büyük yeri olan vücut geliştirmeden uzak kaldım, bu durum benim gibi bir sporcu için çok çileli bir süreç gerçekten. Neyse daha fazla uzatmayayım ya, sonuç olarak doğru tedavi ile eski halime dönmeme çok az kaldı ve bu süreçte kaybettiğim 10 kg kadar kas kütlesini de geri aldım, acı dolu günlerimin bittiğine çok seviniyorum ve sağlığınızın yerini hiçbir şeyin alamayacağı gerçeğini tekrar hatırlatmak istiyorum
Diğer arkadaşlar kusuruma bakmasınlar biraz özel bir yazı oldu ama yazmadan edemedim ne yapayım... TDU server ları kapanmadan muhakak toplu bir gezi düzenleyelim arkadaşlar hatta server ların kapanacağı gün ve saatte de adada yerimizi alacak bir organizasyon yapalım derim
vayy venom abimiz geri dönmüş sonunda. kesin bi iş geldi bu adamın başına diyordum. neyseki düşündüğüm kadar kötü birşey değilmiş. büyük geçmiş olsun abicim. seni tekrar online görmek sevindirici.