Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (703. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akt02

beyler orjinal alsam mı bu aralar serverlar nasıl oynayan türk arkadaşlarımız varmı tek başımıza kalmayalım sonra

şu sıralar serverler bu kadar dolu iken tek başına kalman zor
  • sağol dostum
  • Meraba bişey soracağım bu mA mB mC sınıfı arabalar nasıl oluyor?
  • Arkadaşlar TDU 1.66 A ve car meegapacke sahibim ve oyunum orginal.

TDU_Magicmap 1.1 yükledim sorunsuz yüklendi.Şimdi ise iLLusion - Island Paradise v0.9.5 mod yüklemek istiyorum Setup tıklayıp Next diyorum oyunun kurulu olduğu yeri gösterip yükle dediğimde aşağıdaki hatayı veriyor.

Current mod can't be installed with modandplay as you dont have tdu megapack.

please install it manually.

Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Arkadaşlar TDU 1.66 A ve car meegapacke sahibim ve oyunum orginal.

TDU_Magicmap 1.1 yükledim sorunsuz yüklendi.Şimdi ise iLLusion - Island Paradise v0.9.5 mod yüklemek istiyorum Setup tıklayıp Next diyorum oyunun kurulu olduğu yeri gösterip yükle dediğimde aşağıdaki hatayı veriyor.

Current mod can't be installed with modandplay as you dont have tdu megapack.

please install it manually.

Yardımlarınızı bekliyorum.

hocam onun 1.66'dan ayrı 1.68a, 1.68b gibi unoffical patchları var otomatik yüklemeleri yapmak için onlarıda yüklemek gerekiyor sanırım benim megapack ım olmadığı için hiç deneme fırsatım olmadı

bu arada hala megapack cd keyi bulamadım

http://forum.donanimhaber.com/m_51358377/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51358377

-------------------------------------------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: doa15

Meraba bişey soracağım bu mA mB mC sınıfı arabalar nasıl oluyor?

miniA miniB araba değil oyundaki motorsiklet sınıflarıdır tıpkı arabalardaki A,B,C.. sınıfları gibi mA da MV Agusta F4 Tamburini yi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.
    miniA miniB araba değil oyundaki motorsiklet sınıflarıdır tıpkı arabalardaki A,B,C.. sınıfları gibi mA da MV Agusta F4 Tamburini yi tavsiye ederim

Teşekkürler :)

Biraz önce bi görev yaptım 124.3 mil i 60 dk dan az bi srüede sürersen 1.000.000ş veriyordu 55 dk de bitirdim enzo ferrariyle zenginim :D
  • bu modding tool şeysini nasıl halletcez ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bu modding tool şeysini nasıl halletcez ya?

hangi araç modu için sıkıntı çekiyorsun bildiğim bir modsa yardımcı olurum
  • herhangi bir aracı modding tools kullanarak nasıl yüklüceğiz?
  • quote:

herhangi bir aracı modding tools kullanarak nasıl yüklüceğiz?

modding tools la araç yüklemek için yukarıda bahsettiğim gibi megapack ve 1.68 patch yüklü olması gerekiyor kısacası bir sürü teferruat ben genelde hep manuel olarak yüklüyorum araba modlarını
  • ben yanlış anladım. şöyle sorayım o zaman. modding tools ile camera ayarlarını nasıl yapcaz?
  • Arabanın içindeki Görüntüde Umarım direksiyon Kendiliğinden Değilde bizim Ellerimiz Tarafından Yönlendiriliyodur
  • quote:

quote:

herhangi bir aracı modding tools kullanarak nasıl yüklüceğiz?

modding tools la araç yüklemek için yukarıda bahsettiğim gibi megapack ve 1.68 patch yüklü olması gerekiyor kısacası bir sürü teferruat ben genelde hep manuel olarak yüklüyorum araba modlarını

Bazı araç yamaları setup halinde oluyor onları nasıl yüklüyorsunuz?
    Manuel olanlarda setup olmuyor onları bende manuel yükleyebiliyorum.
    Patch 1.68 de yüklenmiyor :/
  • Arkadaşlar bende orjinal alarak bu oyuna dfgt ile başladım. daha önce klavye ile kopyasını bitirmiştim. şimdi sorum şu olacak; mevcut durumda 900 bin param var ve henüz a sınıfı bir araç almadım. Hangi aracı tavsiye edersiniz? Ya da paramı nasıl kullanmam oyunu daha kolay bitirmemi sağlar?
  • arkadaşlar araç modu yükleyince online' a bir etkisi oluyormu ve yüklediğimiz araçlar online oyunda gözüküyormu
  • quote:

ben yanlış anladım. şöyle sorayım o zaman. modding tools ile camera ayarlarını nasıl yapcaz?

TDU modding tools u açıp vehicle manager giriyoruz işlem yapacağımız aracı seçiyoruz ve aşağıdan camera-IK bölümüne giriyoruz resimde görüldüğü gibi sayfanın altındaki işaretli yerden camera ve İK ayarlarını değiştiriyoruz save butonuna tıklayıp çıkıyoruz bu kadar

--------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Bazı araç yamaları setup halinde oluyor onları nasıl yüklüyorsunuz?
    Manuel olanlarda setup olmuyor onları bende manuel yükleyebiliyorum.
    Patch 1.68 de yüklenmiyor :/

setup lı araç yamalarının dosyalarında genelde patchs isimli bir klasör bulunur o klasör içinde aracı manuel olarak yükleyeceğimiz dosyalar mevcuttur

quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Arkadaşlar bende orjinal alarak bu oyuna dfgt ile başladım. daha önce klavye ile kopyasını bitirmiştim. şimdi sorum şu olacak; mevcut durumda 900 bin param var ve henüz a sınıfı bir araç almadım. Hangi aracı tavsiye edersiniz? Ya da paramı nasıl kullanmam oyunu daha kolay bitirmemi sağlar?

A sınıfı olarak enzo yu tavsiye ederim hem seri hemde yol tutuşu iyi bir yarışlarda çok iyi performans veriyor

quote:

Orijinalden alıntı:akt02

arkadaşlar araç modu yükleyince online' a bir etkisi oluyormu ve yüklediğimiz araçlar online oyunda gözüküyormu

mod araçlar online oyunda gözükür tabi karşı tarafta aynı mod varsa ve online oyuna bir etkisi yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Romeo_Redline:. -- 16 Ağustos 2011; 18:09:10 >

• Ya bir Allahın kulu cıksada su oyunun fiziklerini TDU2 ye aktarsa ne savap işler :D
  • quote:

quote:

ben yanlış anladım. şöyle sorayım o zaman. modding tools ile camera ayarlarını nasıl yapcaz?

TDU modding tools u açıp vehicle manager giriyoruz işlem yapacağımız aracı seçiyoruz ve aşağıdan camera-IK bölümüne giriyoruz resimde görüldüğü gibi sayfanın altındaki işaretli yerden camera ve İK ayarlarını değiştiriyoruz save butonuna tıklayıp çıkıyoruz bu kadar

camera-ik olan yere tıklanmıyor. neyse yinede teşekkür ederim...

• quote:

quote:

quote:

camera-ik olan yere tıklanmıyor. neyse yinede teşekkür ederim...

ilk önce yukarıdaki araçlardan birine çift tıklaman gerek yoksa açılmaz

• şöyle bi hata çıkıyor o zamanda

• 
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.