Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (702. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarım saat kadar FORZA.
  • Hardcore modda direksiyonla sakin bir gezi gibisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

Yarım saat kadar FORZA.

keşke gelebilsem
  • geçen sene griddede avatar reklamı vardı altındada xxxx tarihte sinemalarda yazıyodu bende şaşırdım olur öyle şeyler arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERK*

geçen sene griddede avatar reklamı vardı altındada xxxx tarihte sinemalarda yazıyodu bende şaşırdım olur öyle şeyler arada

trackmania nations forever'da volwerine reklamı vardı. hatta daha bir çok reklam oluyordu..
  • yukardaki arkadaşınki biraz garip olmuş binanın üstünde @romeo redline bana civici atarmısın kaç zamandır o o arabayı arıyodum?
  • geçen ay gençturkcell reklamı vardı. işin ilginci internet bağlantısı olmasa bile reklamlar güncelleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

@BERK* 99 Civic SI

http://forum.tdu-central.com/threads/25178-COMB-T_-HOTGUN-99-Honda-Civic-SI-(Stock-amp-Tuned-Version)

hocam teşekkür ederim valla hmn cevap geldi 1 yıldır bu arabayı arıyodum civic hastasıyım

edit:bende reklam falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 29 Temmuz 2011; 12:00:12 >

• Tdu Megapack veya megapack cd key satmak isteyen arkadaşlar varsa pm atsınlar
  • Kimsede yokmu
  • Bu E30 çok konuşulur

http://forum.tdu-central.com/threads/26200-iLLusion-BMW-M3-E30-Car-Pack-with-10-different-versions-LL-edition!

• oyhşş bu ne böyle müthiş
  • quote:

oyhşş bu ne böyle müthiş

• kameranın videodaki gibi tam ortada durması için ne yapmam gerekiyor. kamera arabanın tepesinde gözüküyor bende. bazı araçlarda koltukta, bazılarında çarpraz... (bu söylediklerim add on araçlar için geçerli)
  • quote:

kameranın videodaki gibi tam ortada durması için ne yapmam gerekiyor. kamera arabanın tepesinde gözüküyor bende. bazı araçlarda koltukta, bazılarında çarpraz... (bu söylediklerim add on araçlar için geçerli)

hangi araç modunu indirdiysen mutlaka kendi sayfasında kamera ayarları da yazar modding tools'tan camera ayarlarını da yapman gerekiyor
  • peki modding toolu nasıl kullanıcaz. bayağı kurcaladım ama çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

Bu E30 çok konuşulur

Forza 'yı yıkıcan bu araçla.

• bundan birer tane alıp yola çıksak forzayı değil adayı bile yıkarız gürhan abi
  • beyler orjinal alsam mı bu aralar serverlar nasıl oynayan türk arkadaşlarımız varmı tek başımıza kalmayalım sonra
  • 
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.