Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (704. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi sürümü kullanıyorsun birde modding tools options bölümünden oyunun kurulu olduğu yeri seçtinmi
  • oyunun seçili olduğu yeri gösterdikten sonra sorun çözüldü, teşekkürler
  • adanın tozu kalkar bu akşam sahura kadar tdu online oynayan varsa gelsin nickim driftertr53

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

oyunun seçili olduğu yeri gösterdikten sonra sorun çözüldü, teşekkürler

• arkadaşlar bnde test drive unlimited 2 var aldm oynadm harika bi oyun almanızı tavsiye ederim şimdide tes drive unlimited 1 i istiyorum nerde bulabilirim çatalca ve güngören de olucak ama ilgilenirseniz teşekkür ederim iyi günler
  • tdu1' i kutulu bulman biraz zor yerinde olsam cd key alır oyunu orijinal yaparım sorunsuz online oynarsın
  • forza...

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)
  • dıreksıyon varsa tadından yenmez bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

Hardcore modda direksiyonla sakin bir gezi gibisi yok

Çok iyi hocam. Bu arda hazır bir kaç ta soru sorayım. Oyunu orjinal alacağım bulursam. Direksiyon da var(logitech driving force) oyunda bu modlar parasız mı oyunu ilk aldığımızda ne gibi yamalar kurmalıyız?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 21 Ağustos 2011; 15:49:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

videolar süper reis varmısın bu akşam bi tozunu kaldıralım yolların

quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Çok iyi hocam. Bu arda hazır bir kaç ta soru sorayım. Oyunu orjinal alacağım bulursam. Direksiyon da var(logitech driving force) oyunda bu modlar parasız mı oyunu ilk aldığımızda ne gibi yamalar kurmalıyız?

bütün modlar tamamen ücretsiz ayrıca o kadar farklı türde modlar var ki (araç,ses,çevre,görüntü,hud vs.) yani tamamen zevkine kalmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

videolar süper reis varmısın bu akşam bi tozunu kaldıralım yolların

quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

bütün modlar tamamen ücretsiz ayrıca o kadar farklı türde modlar var ki (araç,ses,çevre,görüntü,hud vs.) yani tamamen zevkine kalmış

Kısmetse bu akşam Forza.

• o zaman hafiften direksiyonu kurayım saati sen belirle gürhan abi
  • quote:

o zaman hafiften direksiyonu kurayım saati sen belirle gürhan abi

Saat 23:00 'den sonra uygunmu?
  • uygundur 23:10 gibi forzanın önünde olurum diğer arkadaşlardan da katılım bekliyoruz
  • quote:

tdu1' i kutulu bulman biraz zor yerinde olsam cd key alır oyunu orijinal yaparım sorunsuz online oynarsın

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
  • bişey daha sorcam bnde direksiyon olarak snopy v5h var test drive unlimited 2 ye bu direksiyon güzel olurmu ve nasıl ayarlıcam.?
  • quote:

uygundur 23:10 gibi forzanın önünde olurum diğer arkadaşlardan da katılım bekliyoruz

Kardeşim geciktim 12 civarı gelebildim bakındım yoktun.
  • kimse gelmeyince çıktım oyundan nasipse yarın akşam
  • Merhaba arkadaşlar ben oyunu yeni indirdimve çok beğendim benim bir sorum olucak çoğu yeri gezmeme rağmen audi ve lamborghini bayilerini bula bildim mercedes bayisini arıyorum ama haritada nasıl bula bilirim bi yardımcı olurmusunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.