hangi sürümü kullanıyorsun birde modding tools options bölümünden oyunun kurulu olduğu yeri seçtinmi
oyunun seçili olduğu yeri gösterdikten sonra sorun çözüldü, teşekkürler
adanın tozu kalkar bu akşam sahura kadar tdu online oynayan varsa gelsin nickim driftertr53
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
oyunun seçili olduğu yeri gösterdikten sonra sorun çözüldü, teşekkürler
arkadaşlar bnde test drive unlimited 2 var aldm oynadm harika bi oyun almanızı tavsiye ederim şimdide tes drive unlimited 1 i istiyorum nerde bulabilirim çatalca ve güngören de olucak ama ilgilenirseniz teşekkür ederim iyi günler
tdu1' i kutulu bulman biraz zor yerinde olsam cd key alır oyunu orijinal yaparım sorunsuz online oynarsın
forza...
dıreksıyon varsa tadından yenmez bu oyun
quote:
Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.
Hardcore modda direksiyonla sakin bir gezi gibisi yok
Çok iyi hocam. Bu arda hazır bir kaç ta soru sorayım. Oyunu orjinal alacağım bulursam. Direksiyon da var(logitech driving force) oyunda bu modlar parasız mı oyunu ilk aldığımızda ne gibi yamalar kurmalıyız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 21 Ağustos 2011; 15:49:32 >
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
videolar süper reis varmısın bu akşam bi tozunu kaldıralım yolların
quote:
Orijinalden alıntı: heavyblitzer
quote:
Çok iyi hocam. Bu arda hazır bir kaç ta soru sorayım. Oyunu orjinal alacağım bulursam. Direksiyon da var(logitech driving force) oyunda bu modlar parasız mı oyunu ilk aldığımızda ne gibi yamalar kurmalıyız?
bütün modlar tamamen ücretsiz ayrıca o kadar farklı türde modlar var ki (araç,ses,çevre,görüntü,hud vs.) yani tamamen zevkine kalmış
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
videolar süper reis varmısın bu akşam bi tozunu kaldıralım yolların
quote:
Orijinalden alıntı: heavyblitzer
quote:
bütün modlar tamamen ücretsiz ayrıca o kadar farklı türde modlar var ki (araç,ses,çevre,görüntü,hud vs.) yani tamamen zevkine kalmış
Kısmetse bu akşam Forza.
o zaman hafiften direksiyonu kurayım saati sen belirle gürhan abi
quote:
o zaman hafiften direksiyonu kurayım saati sen belirle gürhan abi
Saat 23:00 'den sonra uygunmu?
uygundur 23:10 gibi forzanın önünde olurum diğer arkadaşlardan da katılım bekliyoruz
quote:
tdu1' i kutulu bulman biraz zor yerinde olsam cd key alır oyunu orijinal yaparım sorunsuz online oynarsın
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
bişey daha sorcam bnde direksiyon olarak snopy v5h var test drive unlimited 2 ye bu direksiyon güzel olurmu ve nasıl ayarlıcam.?
quote:
uygundur 23:10 gibi forzanın önünde olurum diğer arkadaşlardan da katılım bekliyoruz
kimse gelmeyince çıktım oyundan nasipse yarın akşam
Merhaba arkadaşlar ben oyunu yeni indirdimve çok beğendim benim bir sorum olucak çoğu yeri gezmeme rağmen audi ve lamborghini bayilerini bula bildim mercedes bayisini arıyorum ama haritada nasıl bula bilirim bi yardımcı olurmusunuz ?