Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (542. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HRNclk777

bu tdu server larının yani online desteğinin bitme olasılığı varmı
    kenara atılırmu oyun?

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum @HRNclk777 dostum. Şu ana kadar bu tür bir şey olmadı zaten ama ikinci oyun çıksa bile yine de ilk oynunun serverlarını kapatmazlar. Ara sıra bakıma alıyorlar işte o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUSOY

Test Drive Unlimited - MegaPack alıpta kullanan varmı ? almaya değermi ?

Değdiğini düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Değdiğini düşünüyorum.

Bende mega araç paketini ilk çıktığında alanlardanım ve kesinlikle almaya değer diyorum. Oyundaki araç sayısı zaten epey fazla bir de üstüne mega araç paketini kurunca pc ye çıkmış araba yarışları arasında araç sayısı bakımından rakip tanımıyor gerçekten

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Değdiğini düşünüyorum.

Bende mega araç paketini ilk çıktığında alanlardanım ve kesinlikle almaya değer diyorum. Oyundaki araç sayısı zaten epey fazla bir de üstüne mega araç paketini kurunca pc ye çıkmış araba yarışları arasında araç sayısı bakımından rakip tanımıyor gerçekten

o zaman alamaya değer sana güveniyorum kardeş bu arada oyun gerçekten çok hoşuma gidiyor parasınla aldığımdan mıdır nedir bilmiyorum ama alıcam internette yine digital download yapıcam oyunda %22 deyim param kalmadım trainer yapayım dedim çalışmadı herhalde orjinal olduğu için yada antivirüsüm engeliyor neyse bakcaz para işini artık

• Trainer ile kolay para yöntemlerini kullanma bence. Oyundan tam anlamıyla zevk almak istiyorsan trainer falan hiç kullanma hatta. Para kazanmanın kolay yolları TDU da var Biraz daha ilerleyince adanın sol üst köşesine yakın bir yerde 70 bin dolarlık bir yarış açılacak yarışı bitirmen 30 bilemedin 50 saniyeni alıyor 15 defa birinci olsan 1 milyon dolardan fazla para kazanırsın oldukça karlı ve zaman açısından kısa sürmesi bir avantaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Trainer ile kolay para yöntemlerini kullanma bence. Oyundan tam anlamıyla zevk almak istiyorsan trainer falan hiç kullanma hatta. Para kazanmanın kolay yolları TDU da var Biraz daha ilerleyince adanın sol üst köşesine yakın bir yerde 70 bin dolarlık bir yarış açılacak yarışı bitirmen 30 bilemedin 50 saniyeni alıyor 15 defa birinci olsan 1 milyon dolardan fazla para kazanırsın oldukça karlı ve zaman açısından kısa sürmesi bir avantaj

evet bencede biraz sabredicez o zaman

• TDU 2 den Ses seda varmı beyler bayadır takip edemedim de bu baslıgı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chorme86

TDU 2 den Ses seda varmı beyler bayadır takip edemedim de bu baslıgı ?

yok kardeş bir kaç tane görüntü var resmi sitesinde o kadar
  • şu iki harita işinizi görür arkadaşlar internette gezinirken buldum

http://img7.imageshack.us/my.php?image=tduhotspots.jpg

http://img7.imageshack.us/my.php?image=tduvg1.jpg

• Hocam acaba su ford gtnın modıfıyelısı var fordun dukkanında ama prıınce dıyo savemım bıtmemesındenmı kaynaklanıyor bu yoksa baska bırseydenmı?save atarsmınız o arabayı alabılıecegım?
  • quote:

gg dan aldım yarın gelir akşama oyununda tam sileyim registery dende sileyim kalıntı kalmasın :)

abicim kutulu satın alma imkanımız var mı? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

quote:

gg dan aldım yarın gelir akşama oyununda tam sileyim registery dende sileyim kalıntı kalmasın :)

abicim kutulu satın alma imkanımız var mı? Teşekkür ederim.

yok kardeş kutulu kalmamış dijital download linki gönderiyorlar sana oradan indiriyon
    bende kutulu istedim bildiğim kadarıyla kutuda büyük bir harita varmış birde kullanma kılavuzu için
  • kutusuz sarmıyo abi ya
    gerci kendimiz de kutulayabilir biraz uğraşla değil mi? Dijital indirmeyi medyaya yazma iznimiz var mı peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chorme86

TDU 2 den Ses seda varmı beyler bayadır takip edemedim de bu baslıgı ?

onun cikmasina daha cok var herhalde... daha aciklanmadi cikcak cikmicak falan diye...
  • quote:

kutusuz sarmıyo abi ya
    gerci kendimiz de kutulayabilir biraz uğraşla değil mi? Dijital indirmeyi medyaya yazma iznimiz var mı peki?

bilmem hiç denemedim oyununun kitapçığını gerekli sayfları yazıcıdan çıkartım
    sonra haritayı a4 renkli yazıcıdan çıkarım pcv ile kapladım sonra gerekli şeyleri gösteren haritayıda aynı şekilde a4 yazdırdım pvc ile kapladım

bu radyo nasıl başlıyor yaw bir türlü başlatamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULUSOY -- 27 Mart 2009; 23:02:00 >
  • Şu test drive serisine bi türlü ısınamadım 2000 lerde bi bakmıştım en son.
    İnşallah doğru dürüst bi oyun yapabilmişlerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: numanstein

Şu test drive serisine bi türlü ısınamadım 2000 lerde bi bakmıştım en son.
    İnşallah doğru dürüst bi oyun yapabilmişlerdir.

Hocam bi oyna bak farkı görürsün.

Garanti.
  • numpad tan 5 tuşu olabilir.
    quote:

quote:

kutusuz sarmıyo abi ya

bilmem hiç denemedim oyununun kitapçığını gerekli sayfları yazıcıdan çıkartım
    sonra haritayı a4 renkli yazıcıdan çıkarım pcv ile kapladım sonra gerekli şeyleri gösteren haritayıda aynı şekilde a4 yazdırdım pvc ile kapladım

bu radyo nasıl başlıyor yaw bir türlü başlatamadım

• Bu yolda 30-40 ile müzik dinleyerek gitmek gibisi yok.Hatta motoru çalıstırmaya gerek bile yok.Arabayı boşa al kendisi gidiyor
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

• Beyler oyunu yükledim.
    İşte araba ev satın alıp ilk start noktasına gittim.
    Start diyorum ama yarış başlamıyor.Yükler diye bekledim ama kaç dakika oldu hala aynı yerde.
    Sebebi ne olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.