Bildirim
Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (540. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Platinium
bu oyunun orjinalini alsam sonradan araba yükleyen patch ı kurabilirmiyim? eğer öyleyse orjinalini alıcam oyunun, yok ekstra arabaları ekleyen patch da paralı satılıyorsa onu nereden bulucaz.
Mega araç paketi de parayla satılıyor o nedenle orjinal TDU'yu aldıktan sonra mega araç paketini de satın almanız gerekiyor.https://buy.metaboli.com/vnt/choixpaiement.html?partenaire=15&id_titre=507&affilie= TDU'nun resmi sitesinden mega araç paketini satın alabilirsiniz.
-
oyunu yükledim ama şifreler hatalı yüklemeyi yaptım şfreyi giriyorum yanlış ne yapmam lazım ??? -
TEST DRIVE UNLIMITED orjinal almak istiyorum bir türlü bullamadım geç kaldım aslında -
ya bu 1000000dolarlık yarış var 124 mil mi ne onu nasıl bitiririz ammada zormuş be -
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet_shy
ya bu 1000000dolarlık yarış var 124 mil mi ne onu nasıl bitiririz ammada zormuş be
Bi saate yakın yarışaracan, başka çare yok... -
Arkadaslar foruma yeni kayıt oldum.Bende unlimited hastasıyım eger bulusma falan yaparsanız seve seve katılırım... -
TDU 2 bi an önce çıksa keşke
Orjinalini alicam hemnde -
Oyunun orjinalini ne kadara ve nereden bulabilirim net üzerinde? -
VISTA kullanıyorum herşey kurulu patch te uygun cr-ack te birde TDU MegaPack yaptım şehri gezerken sorun olmuyor ama haritaya girdiğim zaman yanıt vermiyor ekran kartını günceledim kaldırıp tekrar yönetici olarak kurdum yine düzelmedi sorun nedir anlamadım gitti
-
quote:
Orjinalden alıntı: SZKR
Oyunun orjinalini ne kadara ve nereden bulabilirim net üzerinde?
ben gittigidiyordan almıştım bir adamdan. Sadece Cd key satıyor. Siteye girince arama yerine Test Drive yaz çıkıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: legolas165
quote:
Orjinalden alıntı: SZKR
Oyunun orjinalini ne kadara ve nereden bulabilirim net üzerinde?
ben gittigidiyordan almıştım bir adamdan. Sadece Cd key satıyor. Siteye girince arama yerine Test Drive yaz çıkıyor
ne kadar istiyor yoksa pazarlığamı bağlı -
26 Liraya almıştım ama daha oynamak nasip olmadı. Bağlanmıyor online oyuna -
key kullanıldığından olabilirmi birde verilen keyin başkası tarafından kullanılıyorsa ona garanti veriyormu ? -
quote:
Orjinalden alıntı: ULUSOY
VISTA kullanıyorum herşey kurulu patch te uygun cr-ack te birde TDU MegaPack yaptım şehri gezerken sorun olmuyor ama haritaya girdiğim zaman yanıt vermiyor ekran kartını günceledim kaldırıp tekrar yönetici olarak kurdum yine düzelmedi sorun nedir anlamadım gitti
İmzanızda ki ekran kartı ile TDU yu oynuyorsanız herhangi bir sorun olmaması gerek. Hangi sürüsüyü kullanıyorsunuz? Nvidia en son 182.08 WHQL sertifikalı sürücüsünü çıkarttı onu kurun eğer kurmadıysanız. Yine sorun çıkarsa oyun dosyalarından biri eksik yüklenmiş veya hiç yüklenmemiş olabilir o nedenle map e geldiğiniz zaman sorun yaşıyor olabilirsiniz oyunu tekrar kurmayı deneyin olmadı yeni bir TDU satın alın veya arkadaşınızda falan varsa ondan ödünç alıp deneyin en azından problemin sizin TDU da olup olmadığını anlamış olursunuz.
-
cevap verdiğin için teşekürler evet en son driver 182.08 tekrar indirdim akşam yine olmadı düzeleceğini bilsem orjinalini alırım -
quote:
cevap verdiğin için teşekürler evet en son driver 182.08 tekrar indirdim akşam yine olmadı düzeleceğini bilsem orjinalini alırım
O zaman ikinci seçeneği deneyeceksiniz yani önce oyunu tamamen silip tekrar düzgün bir şekilde kurun ama mega araç paketini kurmadan deneyin bakalım ne olacak. Eğer yine hata alırsanız o zaman başka bir TDU alıp kurmayı deneyin. -
quote:
key kullanıldığından olabilirmi birde verilen keyin başkası tarafından kullanılıyorsa ona garanti veriyormu ?
yok keyi kabul ediyor. Sadece serverlara bağlanmıyor network hatası veriyor.
@venom800, abi bunlar hala cevap yazmadı yaw -
quote:
Orjinalden alıntı: legolas165
quote:
key kullanıldığından olabilirmi birde verilen keyin başkası tarafından kullanılıyorsa ona garanti veriyormu ?
yok keyi kabul ediyor. Sadece serverlara bağlanmıyor network hatası veriyor.
@venom800, abi bunlar hala cevap yazmadı yaw
Yapma ya hala cevap gelmedi mi? Ben aynı mesajı tekrar yollarım onlara altına da uyarı notu düşerim bir hafta oldu cevap yazmadınız diye merak etme sen. Yanlız bana mail adresini pm ile yollarsan sevinirim mesaja ekleyeceğim de.
-
yolladım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X