Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi ya azcık yazışalım aşşağılarda kaldı konu herkes bu oyunu görmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Hadi ya azcık yazışalım aşşağılarda kaldı konu herkes bu oyunu görmeli

Konu asıl oyun çıkınca aşağılar da kalacak Bu arada videoları izlemekten artık gına geldi oyun çıkmadan oyunu ezberledim diyebilirim
  • Videolardan izlediğim kadarıyla dönüşler çok ani zart diye dönüyor araba tabi işallah full versiyonda öyle değildir
  • aynen katılıyorum sana venom800 oyun elimize geçtikten sonra kimse kalmayacak buralardaolan benim kotaya oldu videolara yüzünden

ben izmirdeyim umarım oyun çabuk gelir buraya gerçi ben bu kadar hevesle bekliyorum oyunu ama işallah sistemim en azından orta seviyede grafik özellikleri ile oynaya bilirm bu oyundan düşük seviyede görüntü kalitesiyle oynamak istemiyorum

• quote:

Valla Test Drive 5 ve 6 serisi bnm sabahlara kadar oynadğım oyundu ve hiç sıkılmadan..Ben araba ile ilgili oyunları gerçekten çok seviyorum..İnşallah iyi bi oyun olur ve performanslı bi şekilde eğlenerek oynarız

Şu test drive 5 i biryerden bi bulabilsem.Hayatımda ben hiç bir oyundan bu kadar zevk almadım.Elinizde varsa upload edebilirmisiniz??
  • UYARI

Arkadaşlar sizden ricam lütfen oyun çıktığı zaman yok şu torrrent sitesinde çıktı hayır bunda çıktı gibi mesajlar atmamanız yoksa PES 6 konusunda olduğu gibi topic'in silinme ihtimali var şimdiden teşekkürler.
  • ok ! dostum!
    Ama Herkes cd yi nerden edindiğini yazarsa sevinirim......
    İLK Alan HEMEN Yazsın........
  • Pinky_Demon oyun DX9 mu yoksa opengl mi ? hangisinin olduğunu biliormusun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

UYARI

Arkadaşlar sizden ricam lütfen oyun çıktığı zaman yok şu torrrent sitesinde çıktı hayır bunda çıktı gibi mesajlar atmamanız yoksa PES 6 konusunda olduğu gibi topic'in silinme ihtimali var şimdiden teşekkürler.

peki oyun çıktığında kim haber vericek
  • Zaten amerikada çıktığında p2p ye düşecek, oradan da korsancıların eline, oradan da bizlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

UYARI

peki oyun çıktığında kim haber vericek

Dostum istanbul da oturuyorsun zaten birinin haber vermesine gerek yok ki Biraz araştırın zaten çıktığını göreceksiniz değil mi ama En kötü ihtimalle bana veya benim gibi merkez de bir yerde oturan birine pm den sorarsınız biz de cevap veririz Bu arada @pinky nin dediği gibi oyunun betası sinanpaşa da yener bilgisayar da var İsteyen alır, ben dükkan sahibiyle konuştum abi 30 tane sattım valla dedi Yani alan almış ama beta tabi ki denemek isteyen alır

• quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Valla Test Drive 5 ve 6 serisi bnm sabahlara kadar oynadğım oyundu ve hiç sıkılmadan..Ben araba ile ilgili oyunları gerçekten çok seviyorum..İnşallah iyi bi oyun olur ve performanslı bi şekilde eğlenerek oynarız

Şu test drive 5 i biryerden bi bulabilsem.Hayatımda ben hiç bir oyundan bu kadar zevk almadım.Elinizde varsa upload edebilirmisiniz??

Dostum bende bütün Td oyunları var Senin için de TD5 i upload ettim al doya doya oyna Gerçi TDU çıktı çıkacak ne yapacaksın TD5 i

http://www.mooload.com/new/file.php?file=files/110207/1171197062/TD5.rar

• @ Venom800 Paylaşım çok güzel saol. Bende CD si vardı ilk çıktığında almıştım ama sona bi arkın elinde yalan olmuştu cd Valla gaza geldim yüklüyorum şimdi
  • Abi dükkanda beta oyun satıyolar.Şu türkiyede acaba başka hangi oyun için dükkanda beta satmışlardır.Bu oyun gerçekten güzel ve detaylı.Gel artık TDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Dostum bende bütün Td oyunları var Senin için de TD5 i upload ettim al doya doya oyna Gerçi TDU çıktı çıkacak ne yapacaksın TD5 i

http://www.mooload.com/new/file.php?file=files/110207/1171197062/TD5.rar

venom çok sağol...bende playstation da oynamıştım bu serileri..yani pc yoktu o zmnlar

bu arada psu patladı 2 güne kadar hemen bi psu ayarlamam lazım inşallah pc yede bişi olmamıştır..2dir patlıyo ups olmasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 11 Şubat 2007; 18:52:56 >

• @O.z.X ikimiz dün işlemciyi kastıralım sevdasına uçurduk psu'yu desene Senin hatan beni msn listene eklemekle basladı
  • 9250 256 mb
    512 ram
    3,0 işlemci

ultra low da oynayabilir miyim

gerçi 9250 her oyunu high açıyo ama gerçek kaliteyi alamıyor sanırım oynarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

9250 256 mb
    512 ram
    3,0 işlemci

ultra low da oynayabilir miyim

gerçi 9250 her oyunu high açıyo ama gerçek kaliteyi alamıyor sanırım oynarım
    Oyun pixel shader 2.0 istiyor, 9250'de pixel shader 1.4 var.
    Bu yüzden ultra low'da bile oynayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 11 Şubat 2007; 20:22:13 >
  • oynarım ben görün siz
  • oynar tabi fearı full oynamıştı
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.