Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: O.z.X

Valla ilginç...Her iki oyunda da Ati daha iyi performans veriyor...Neden böyleki?

ati işi biliyor ondan
  • Üstte Hamachi konusu geçmiş de. Ben Atari'nin oyuna LAN özelliği koyacağını hiç sanmıyorum. O yüzden çok umutlanmamakta fayda var.
  • Arkadaşlar benım sıstemım şole;
    P4, 2.4, Ati Readon 9550 256 MB,768 ram
    Aslında ozellıklerı tam olarak bılmıyorum ama genel olarak bole ısteNası oynarım bu oyunu cok kasarmı ek olarak baska bı donanım almam lazım mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eMRePasHa

Arkadaşlar benım sıstemım şole;
    Aslında ozellıklerı tam olarak bılmıyorum ama genel olarak bole ısteNası oynarım bu oyunu cok kasarmı ek olarak baska bı donanım almam lazım mı?

Oynaman zor gözüküyor yani en azından akıcı bir şekilde oynamak pek mümkün değil. Ekran kartın yetersiz kalackatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 9 Şubat 2007; 23:25:23 >

• Yardımın ıcın tesekkur ederımEkran kartı olarak ne onerirsin?
  • quote:

Yardımın ıcın tesekkur ederımEkran kartı olarak ne onerirsin?

Önceki mesajlara bi baksan cevabı bulabileceksin.@venom800 daha önce de bu soruyu soranlara cevap vermişti:
    quote:

tavsiyem eğer bütçen el veriyorsa en azından geforce 7600gt veya ati x1650xt gibi bir ekran kartı almandır Daha fazla veririm diyorsan çoğu arkadaşa da önerdiğim ati x1950pro fiyat/performans olarak mükemmel bir seçim olacaktır

• quote:

Yardımın ıcın tesekkur ederımEkran kartı olarak ne onerirsin?

Bak bu sayfanın en üstünde yazmışım oku istersen yazımı Yine de buraya da yazayım en az 7600gt veya x1650 pro/xt daha fazla para verebiliyorsan x1950pro
  • Kusura bakma aslında bakıcaktım dıger sayafalarda 15 sayfa olmus acıkcası üşendimCevabımı aldım tesekkur ederım eyw
  • aslında konuyla çok alakalı deil ama bişey dikkatimi çekti. @venom800 ün viper sevgisi donanımına bile yansımış(XGViper Case) ilginç bi tesadüf olsa gerek.

bu arada bende her ne kadar yorum yazmasamda her sayfayı okudum ve açıkçası bana da yazacak pek bişey kalmamış. umarım hemen torrente düşerde oynarız yoksa sabredemicem avrupa çıkışını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARone

aslında konuyla çok alakalı deil ama bişey dikkatimi çekti. @venom800 ün viper sevgisi donanımına bile yansımış(XGViper Case) ilginç bi tesadüf olsa gerek.

bu arada bende her ne kadar yorum yazmasamda her sayfayı okudum ve açıkçası bana da yazacak pek bişey kalmamış. umarım hemen torrente düşerde oynarız yoksa sabredemicem avrupa çıkışını.

Aynen...bende sabredemiyeceğim gerçekten..İlk defa bu şekilde bi oyunun çıkmasını bekliyorum
  • quote:

Arkadaşlar benım sıstemım şole;
    Dostum işlemciyi overclock ile 3.0 felan yapsan , ram olarak da bir tane 256yı cıkarıp 1gb alsan bir nebze rahatlar bilgisayar mesela benim işlemcinin orjinal hali 2000MHz bu hali ile carbonda 1024x768 + 2xx anti aliasing ile 17 fps civarı veriyor ki bu korkunç bir değer oynamak pek mümkün olmuyorAma imzamdaki overclock değerleri ile 1024x768 çözünürlük + 2x Antialiasing ile 35-40 fps arası gidip geliyor ki bu bence yeterli bir değer.Biraz da şanslı çıktım işlemci overclock konusunda takoz değilmiş şu an 3000MHz olarak günlük , stabil olarak kullanıyorum.3200MHz felan da windows açıyor ama stabil değil saçma sapan hatalar veriyor.Dediklerimi bir düşün ve forumun overclock bölümüne bir uğra derim Ya da ram işi kolay ilerde değiştirim dersen ikinci el bölümünden 9800pro / 6600gt agp8x girişli bir kart bak derim ben daha 6 ay garantisi olan 9800pro'yu 2 hafta önce 140 YTL'ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 10 Şubat 2007; 0:44:48 >

• kardeş bnmde 3.00dan 3.80e kadar o.c yaptım..konu ile alakası yok ama 4.00a zorlarmı peki?
  • Valla biraz şans işi senin voltaj ne durumda hiç voltaj verdin mi 3.8 yapmak için ?benimki 2.5e kadar voltajsız gidiyor ondan sonrası voltajla şu an +%7.5 voltaj var üzerinde Biraz da şans işi mesela arkadaşımda 2.4 var 3.0a oc yapınca stabil değil :)Yani işlemci takozsa %10 bile oc yapamayabilirsin ama güzel bir işlemci ise benim gibi %50 gibi bir değer de yakalayabilirsin.Çarpanı 4.0 GHz olucak gibi ayarla windowsa bir gir kurcala kastır makinayı stabil değilse az voltaj arttır.Ama abartmadan

Not:Kesinlikle stock soğutucu ile işlemciye voltaj verme , voltaj vermeden de yapılmaması gerekir ama bi nebze göz yumulabilir ancak voltaj işin içine girerse stock soğutucu ile asla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 10 Şubat 2007; 2:29:10 >

• Oyun daha çıkmadan 15 sayfa olmuş topic tam sürümü çıkınca 30 sayfayı geçer herhalde.
  • 3 gün kaldı hadi az kaldı
  • @ARone dostum bunu farketmen güzel bir şey Bir kaç arkadaşta sormuştu bu nedir ya her şeyin viper falan diye 1998 de tanıdım viper ı biliyorum benim gibi amerikan otosu seven biri için geç oldu ama artık öyle bir bağlandım ki adamlar sanki hep benim zevkime göre araba yapıyorlar Bir de sevdiğiniz arabanın hem en hızlı hemde en güçlü olması daha bir güzel oluyor Bu nedenle bir yarış oyununda dodge viper yoksa ben o oyuna biraz önyargıyla yaklaşıyorum yanlış bir şey tabi bu ama işte napayım Gerçi artık oyun yapımcıları da gözlerini açtı eskiden kolay kolay göremezdik ama şimdi her yarış oyunun da en az bir adet viper mevcut

@Pinky_Demon çoğu arkadaş oyunun ne kadar iyi olacağını sonradan farketti o nedene oyuna olan ilgi de arttı Yoksa iki üç kişi mesaj yazıyordu yani Herkes carbon aşağı carbon yukarı... Neyse az kaldı artık yarış oyunlarındaki nfs hakimiyeti bitecek Yani en azından şimdilik, eğer ea aklını başına alırda eski yaptığı nfslerin çok daha geliştirilmiş halini yapmayı başarırsa durum belki eşitlenir ama şu anda kesinlikle TDU kendi alanında lider konumuna yükselecek buna eminim Bu arada son 3 gün

• NFS'yi bu oyundan sonra Underground 2 gibi bir oyun çıkaramadıkça hiçbir şey kurtaramaz. İyice merak sardı benide nedense, oyunu öyle bir sabırsızlıkla merak ediyosunuz ki grup piskolojisinden olsa gerek aynı duygular bende de oluştu ister istemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aRm

Valla biraz şans işi senin voltaj ne durumda hiç voltaj verdin mi 3.8 yapmak için ?benimki 2.5e kadar voltajsız gidiyor ondan sonrası voltajla şu an +%7.5 voltaj var üzerinde Biraz da şans işi mesela arkadaşımda 2.4 var 3.0a oc yapınca stabil değil :)Yani işlemci takozsa %10 bile oc yapamayabilirsin ama güzel bir işlemci ise benim gibi %50 gibi bir değer de yakalayabilirsin.Çarpanı 4.0 GHz olucak gibi ayarla windowsa bir gir kurcala kastır makinayı stabil değilse az voltaj arttır.Ama abartmadan

Not:Kesinlikle stock soğutucu ile işlemciye voltaj verme , voltaj vermeden de yapılmaması gerekir ama bi nebze göz yumulabilir ancak voltaj işin içine girerse stock soğutucu ile asla

3.90'da oyun oynarken çakıldı yav..sanırım voltaj vermem gerekiyor..sence ne kadar vereim Şimdiden hazırlık yapalım TDU için..birazda olsa performanslı oynayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

quote:

Orjinalden alıntı: aRm

Valla biraz şans işi senin voltaj ne durumda hiç voltaj verdin mi 3.8 yapmak için ?benimki 2.5e kadar voltajsız gidiyor ondan sonrası voltajla şu an +%7.5 voltaj var üzerinde Biraz da şans işi mesela arkadaşımda 2.4 var 3.0a oc yapınca stabil değil :)Yani işlemci takozsa %10 bile oc yapamayabilirsin ama güzel bir işlemci ise benim gibi %50 gibi bir değer de yakalayabilirsin.Çarpanı 4.0 GHz olucak gibi ayarla windowsa bir gir kurcala kastır makinayı stabil değilse az voltaj arttır.Ama abartmadan

3.90'da oyun oynarken çakıldı yav..sanırım voltaj vermem gerekiyor..sence ne kadar vereim Şimdiden hazırlık yapalım TDU için..birazda olsa performanslı oynayalım

Araya girmiş gibi oldum ama kaç Volt veriyosun. Eğer su soğutman falan yoksa default voltajın +%10'undan fazla verme zaten bir işe yaramaz.

• konu dışına çıktı ama...3.80 e kadar hiç volt ayarlarıyla filan uğraşmadım..yani voltaj vermedim..aslında 3785 mhz de ben 3.80 diyorum
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.