Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

saol
    quote:

Orjinalden alıntı: sharks1990

Rahat rahat oynarsın.Hiç kafana takma.Ancak tabiki düşük bi kalitede iyi fps ler görebilirsin

Rica ederim
    Az önce verildi ama yinede söyliyim
    8GB BOŞ ALAN İSTİYO.SEN HESAP ET İŞTE 1 VEYA 2 DVD OLCAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 11 Şubat 2007; 23:52:25 >

• Hayatımda bir GTA 3 ü bir de bu oyunu bekleyemiyorum.Bugün sordum (pek ihtimal yok ama)cd ci her an gelebilir dedi.
  • demonun inmesine çok az kaldı %98 de

(xbox360 ama )
  • HEP ÖLE DİYOLAR ZATEN.HEMEN GELEBİLİR.2 HAFTA DÜKKANA GİTMEKTEN SIKILIYOM ARTIK.EN İYİSİ İNDİRMEK AMA İŞTE KOTA DERDİ OLDUĞU İÇİN ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLANIYO
  • quote:

Hayatımda bir GTA 3 ü bir de bu oyunu bekleyemiyorum.Bugün sordum (pek ihtimal yok ama)cd ci her an gelebilir dedi.

Dükkanlarda bugün veya yarın TDU i görürseniz tam sürüp zannedip almayın çünkü hepsi beta. Ayrıca mağaza sahipleri beta olduğu bilmeden abi yeni geldi ilk bize geldi diyip satabiliyorlar. Belki de beta olduğunu biliyorlar ama işlerine gelmiyor söylemek. Tam sürümü çıkmadan boşuna para verip betasını amlayın beyler bekleyin iki gün daha sonra zaten çıktıııı hücum diye bağaracaz buradan

NOT: Beyler oyun satan dükkanlara hemen gelmez diye endişelenmeyin böyle çoğunluk tarafından merakla beklenen oyunlar her zaman için yakın takiptedir satıcılar için. Hemen gelir yani bu tarz oyunlar Gta Sa ı hatırlayın bir gün gecikmeden gelmişti veya fifa ve nba serilerini hatırlayın onlarda herkes tarafından beklenen ve bilinen oyunlar olduğu için bu tür oyunların geç gelme gibi bir ihtimali olamaz Eğer ki oyun geciktiyse mutlaka oyunun kırılmasıyla ilgili bir sorun vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 12 Şubat 2007; 0:01:13 >

• Çıktığı dakka indiriyorum.Nede olsa kota derdi yok
  • HAKLISIN VENOM.UMARIM OYUNU KIRMA GİBİ SORUNLA KARŞILAŞMAZLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Çıktığı dakka indiriyorum.Nede olsa kota derdi yok

Ohh ne güzel valla sen indir biz de aman video ları fazla kaçırmayalım kota gitmesin diye düşünelim
    Şaka bir yana hakikaten kota derdin olmadığı için şanslısın Evet son 1 güne girdik hadi hayırlısı Viper ı satın alıp hawaii yollarında gezmek için sabırsızlanıyorum

• valla bende ilk oyuna başladığımda audiyi alacam sonra ilk iş olarak f430 için para biriktirecem
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz ama gerçek hayattada hasta olduğum MC12 daha çok hoşuma gidiyor.Bu arabayı hiç araba ile değişmem (bugatti veyron)
    hariç tabi

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Çıktığı dakka indiriyorum.Nede olsa kota derdi yok

Ohh ne güzel valla sen indir biz de aman video ları fazla kaçırmayalım kota gitmesin diye düşünelim
    Şaka bir yana hakikaten kota derdin olmadığı için şanslısın Evet son 1 güne girdik hadi hayırlısı Viper ı satın alıp hawaii yollarında gezmek için sabırsızlanıyorum

• Bi resim koyalım oyundan

grafikler ve oynanış carbonu piyasadan siler o kadar diyim. mükemmel yapmışlar yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Şubat 2007; 1:05:31 >

• Bu oyunda evi parayla mı alıyoruz.Evler arasında bir fark var mı.Fiyatlarını yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Bu oyunda evi parayla mı alıyoruz.Evler arasında bir fark var mı.Fiyatlarını yazarsanız sevinirim.

Evet parayla alınıyor evler. Manzaraları ve garajlarının büyüklüğü dışında kayda değer fark yok aslında.
    Fiyatlar 350000$ dan 1500000$ kadar gidiyor.

• offf görüntülere bak beaa insanın x360 alası geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Bi resim koyalım oyundan

grafikler ve oynanış carbonu piyasadan siler o kadar diyim. mükemmel yapmışlar yav.

işte benim arabam resimler için sağol benimkide burenk olacak bu arabaya en çok kırmızı yakışıyor çünkü

• motosiklet kullanırken, kokpit kamerasına geçince kaskın içinden oynuyorsunuz. yani birinci şahıs kamera olarak düşünün. kaskın kenarları görünüyor depth of field manyak olmuş kaskın kenarlarında, kaskın camında tozlar falan..

mükemmel ya hem görsel hem zevk olarak.
  • bilgilendirdiğin için saol
    quote:

Orjinalden alıntı: piXeLus

quote:

Bu oyunda evi parayla mı alıyoruz.Evler arasında bir fark var mı.Fiyatlarını yazarsanız sevinirim.

Evet parayla alınıyor evler. Manzaraları ve garajlarının büyüklüğü dışında kayda değer fark yok aslında.
    Fiyatlar 350000$ dan 1500000$ kadar gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

motosiklet kullanırken, kokpit kamerasına geçince kaskın içinden oynuyorsunuz. yani birinci şahıs kamera olarak düşünün. kaskın kenarları görünüyor depth of field manyak olmuş kaskın kenarlarında, kaskın camında tozlar falan..

mükemmel ya hem görsel hem zevk olarak.

tugy bu betasımı hala ?
  • Hayır, X360'daki demosu.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.