Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam arkadaşım hava soğutmayla pek fazla gitmez zaten limite geldin sayılır. O değerlerde stabilse kullanabilirsin, bir sorun olmaz.
  • Sonu bumudur yani
  • Arkadaşlakr oyun DX9 mu yoksa OpenGL 2.0 mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Tamam arkadaşım hava soğutmayla pek fazla gitmez zaten limite geldin sayılır. O değerlerde stabilse kullanabilirsin, bir sorun olmaz.
    İyice konunun dışına çıkıcaz ama arkadaş şu an limitlerde değil çünkü daha hiç voltaj vermemiş Benim işlemci voltaj vermeden 2450MHz'de çakılıp kalıyor.Ama biostan +%7.5V ibaresini işaretleyince 3010MHz'e kadar gidiyor Ben şuan tam 3000MHzde kullanıyorumBir de +%10V seçeneği var biosta onu seçip 3400MHz'de windowsa girip işlem yaptığımı hatırlıyorum ama o kadarı da hava soğutma ile tehlikeli Hatta size çelişkili bir resim koyayım
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

• quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

Arkadaşlakr oyun DX9 mu yoksa OpenGL 2.0 mı ?

DX9 olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aRm

quote:

Orjinalden alıntı: eMRePasHa

Arkadaşlar benım sıstemım şole;
    P4, 2.4, Ati Readon 9550 256 MB,768 ram
    Aslında ozellıklerı tam olarak bılmıyorum ama genel olarak bole ısteNası oynarım bu oyunu cok kasarmı ek olarak baska bı donanım almam lazım mı?
    Dostum işlemciyi overclock ile 3.0 felan yapsan , ram olarak da bir tane 256yı cıkarıp 1gb alsan bir nebze rahatlar bilgisayar mesela benim işlemcinin orjinal hali 2000MHz bu hali ile carbonda 1024x768 + 2xx anti aliasing ile 17 fps civarı veriyor ki bu korkunç bir değer oynamak pek mümkün olmuyorAma imzamdaki overclock değerleri ile 1024x768 çözünürlük + 2x Antialiasing ile 35-40 fps arası gidip geliyor ki bu bence yeterli bir değer.Biraz da şanslı çıktım işlemci overclock konusunda takoz değilmiş şu an 3000MHz olarak günlük , stabil olarak kullanıyorum.3200MHz felan da windows açıyor ama stabil değil saçma sapan hatalar veriyor.Dediklerimi bir düşün ve forumun overclock bölümüne bir uğra derim Ya da ram işi kolay ilerde değiştirim dersen ikinci el bölümünden 9800pro / 6600gt agp8x girişli bir kart bak derim ben daha 6 ay garantisi olan 9800pro'yu 2 hafta önce 140 YTL'ye aldım

Bendede Sapphire ATI Radeon 9550 256 MB var. Ben bizim kartı agp8x biliyordum 4x mi?

Bide bişey duydum... Kartları PCI express olmayanlar oynayamaz diye okudum biyerde ( nerde hatırlamıyorum) doğrumudur?

• Eğer oyunun sürüşü filan zevkli olursa grafiği unutturur zaten insana içten görünüm açınca da çevre de öyle fazla birşey gözükmez idare eder işte. İllaha da full detay olması şart değil dimi. (Kedi, ciğer)
  • quote:

Orjinalden alıntı: YorumcuQ

quote:

quote:

Aslında ozellıklerı tam olarak bılmıyorum ama genel olarak bole ısteNası oynarım bu oyunu cok kasarmı ek olarak baska bı donanım almam lazım mı?
    Dostum işlemciyi overclock ile 3.0 felan yapsan , ram olarak da bir tane 256yı cıkarıp 1gb alsan bir nebze rahatlar bilgisayar mesela benim işlemcinin orjinal hali 2000MHz bu hali ile carbonda 1024x768 + 2xx anti aliasing ile 17 fps civarı veriyor ki bu korkunç bir değer oynamak pek mümkün olmuyorAma imzamdaki overclock değerleri ile 1024x768 çözünürlük + 2x Antialiasing ile 35-40 fps arası gidip geliyor ki bu bence yeterli bir değer.Biraz da şanslı çıktım işlemci overclock konusunda takoz değilmiş şu an 3000MHz olarak günlük , stabil olarak kullanıyorum.3200MHz felan da windows açıyor ama stabil değil saçma sapan hatalar veriyor.Dediklerimi bir düşün ve forumun overclock bölümüne bir uğra derim Ya da ram işi kolay ilerde değiştirim dersen ikinci el bölümünden 9800pro / 6600gt agp8x girişli bir kart bak derim ben daha 6 ay garantisi olan 9800pro'yu 2 hafta önce 140 YTL'ye aldım

Bendede Sapphire ATI Radeon 9550 256 MB var. Ben bizim kartı agp8x biliyordum 4x mi?

Bide bişey duydum... Kartları PCI express olmayanlar oynayamaz diye okudum biyerde ( nerde hatırlamıyorum) doğrumudur?

Ekran kartın 8x olsa bile anakart 4x destekliyorsa 4x görünür.Ayrıca "PCI exp. olmayan oynayamaz" gibi bişey olabileceğini sanmıyorum...

• akadaşlar oyunun çıkmasına ne kadar kaldı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HYPNOTIC_

akadaşlar oyunun çıkmasına ne kadar kaldı?

3gün kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

quote:

quote:

quote:

Ekran kartın 8x olsa bile anakart 4x destekliyorsa 4x görünür.Ayrıca "PCI exp. olmayan oynayamaz" gibi bişey olabileceğini sanmıyorum...

Hee tabi anladım şimdi olayı =) 4x 8x die geciyo demek anakarta göre kullanıyoruz =)
    Yeni bi bilg. sart oldu...

Bu arada beyler american atari sitesine girdim 20 mart diyo oyun icin
    http://www.atari.com/us/games/test_drive_unlimited/dvd_rom ahanda linki =)

Forumundada atarinin bi yetkili sahısın gerekirse bidaha erteleriz , bastan savma olmaması icin yazdıgını gordum. Gercek olabilirmi?

Sanırım 3 gun sonra yine oyunu tartısıyo olucaz burada =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YorumcuQ -- 10 Şubat 2007; 15:14:54 >

• dehşet bişeymiş bu oyun ya çabuk gelse bari
  • @YorumcuQ dostum mart ayına pek takılma o sadece avrupa çıkış tarihi. Amerika da 13 şubatta çıkacak yani gecikme yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@YorumcuQ dostum mart ayına pek takılma o sadece avrupa çıkış tarihi. Amerika da 13 şubatta çıkacak yani gecikme yok

ya tabi temennimiz o da

içime kurt düştü vallahi cünkü amerika atari ye girdim böyle dedi

inşallah senin dedigin gibidir venom

• Oyunu kutulu olarak Beşiktaş sinanpaşa da yener bilgisayarda gördüm sanırım beta versiyonu idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunu kutulu olarak Beşiktaş sinanpaşa da yener bilgisayarda gördüm sanırım beta versiyonu idi.

Yok hocam kesin eski test drive ları koymuslardır icine. Her umutla beklenen oyundan önce cıkıyo boyle seyler. Oyunu duyan ama kesin cıkıs tarihini falan bilmeyenlere afedersiniz cakmak icin yapılıyo onlar bence.
  • tüh be ekran kartı almak gerekiyor ben bu oyunu en düşük ayarlarda 10 fps ile oynayamam
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunu kutulu olarak Beşiktaş sinanpaşa da yener bilgisayarda gördüm sanırım beta versiyonu idi.

Yok hocam kesin eski test drive ları koymuslardır icine. Her umutla beklenen oyundan önce cıkıyo boyle seyler. Oyunu duyan ama kesin cıkıs tarihini falan bilmeyenlere afedersiniz cakmak icin yapılıyo onlar bence.

Olur mu öyle şey adamın yeri belli Sinanpaşa'ya oyunu aynen geri götürüp adamın kafasına çakarlar. Bence de betasıdır ama yalan dolan birşey olamaz yani.

Arkadaşlar sizden ricam çok büyük beklenti içinde olacak şeyler yazmamanız... Çünkü daha sonra hayal kırıklığı olabiliyor.

• Valla Test Drive 5 ve 6 serisi bnm sabahlara kadar oynadğım oyundu ve hiç sıkılmadan..Ben araba ile ilgili oyunları gerçekten çok seviyorum..İnşallah iyi bi oyun olur ve performanslı bi şekilde eğlenerek oynarız
  • 3 gün kala çıkış tarihini yeniden ertelemeseler bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 10 Şubat 2007; 21:57:16 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.