Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: truva1975

İlk linkte sadece değiştirmen gereken bazı dosya isimleri filan var , onları yazmış.

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Orjinalden alıntı: sthlm

2 önemli forum basligi

Atarinin forumunda buldum sizinle paylasayim dedim :) Ikiside fps artirici ayarlar :)

1.http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=574914

Bu adreste 2 ayar var...biri havada ucusan kuslari,kagitlari falan yoketmek icin, digeri ise trafikteki arabalari yoketmek icin...

2.http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=574274

Bu adreste ise cevre grafiklerinin detaylarini,cizilme uzakliklarini falan ayarlayan fx dosyalarinin editlenmis halleri var...biri 6800 serisi gibi orta seviye kartlar icin , digeri ise daha yavas makinalar icin...

Ben daha uygulamadim bu ayarlari...uygulayinca bilgi veririm fps artisi olup olmadigina dair...

Not:Dosyalarin linklerini direk buraya kopyalamadim...Forumda surekli yeni seyler yaziliyor forum adreslerinden takip edilebilir böylece...

ilk adreste dosyamı yok banamı öyle geliyor

6600 gt extreme uyguladım dosyaları ama olmadı

• arkadaşlar ben oyunu çalıştıramıyorum...serial istiyor internete giriyor ama seriali doğrulamıyor...sayfalara baktım ama epey uzun ve bulamadım nasıl olduğunu...yardımcı olabilirmisiniz acilen...
  • microsoft side winder direksyon olurmu
  • Benim makinem;

amd 3000
    1gb ram
    128mb 6600gt AGP8x , senin sistemin benimkinden iyi ise çalıştıramaman mümkün değil , bir yerde yanlış yapıyorsundur. Birde senin kartın benimkinden iyi galiba ama tam bilmiyorum. Daha iyise kesin bir yerde yanlış yapıyorsun.

quote:

quote:

İlk linkte sadece değiştirmen gereken bazı dosya isimleri filan var , onları yazmış.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sthlm

2 önemli forum basligi

Atarinin forumunda buldum sizinle paylasayim dedim :) Ikiside fps artirici ayarlar :)

1.http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=574914

Bu adreste 2 ayar var...biri havada ucusan kuslari,kagitlari falan yoketmek icin, digeri ise trafikteki arabalari yoketmek icin...

2.http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=574274

Bu adreste ise cevre grafiklerinin detaylarini,cizilme uzakliklarini falan ayarlayan fx dosyalarinin editlenmis halleri var...biri 6800 serisi gibi orta seviye kartlar icin , digeri ise daha yavas makinalar icin...

Ben daha uygulamadim bu ayarlari...uygulayinca bilgi veririm fps artisi olup olmadigina dair...

Not:Dosyalarin linklerini direk buraya kopyalamadim...Forumda surekli yeni seyler yaziliyor forum adreslerinden takip edilebilir böylece...

ilk adreste dosyamı yok banamı öyle geliyor

6600 gt extreme uyguladım dosyaları ama olmadı

• arkadaşlar cevap bekliyorum :(
  • @poten_za forumda crack,seriall gibi konuların konuşulması yasak.
  • anladım telaştan unutmuşum...ama bilen birisi bana pm atarsa çok sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AIR JORDAN

microsoft side winder direksyon olurmu

çalışıyor
  • Arkadaşlar ben motorsiklet galerilerine giremiyorum yani motorsiklet alamıyorumNiye alamıyorum yada ne yapmam lazım?
  • truva1975 benim sistem seninkinden daha iyi ama ekran kartı olmadı iyi linktekinide denedim nafile
  • quote:

Orjinalden alıntı: eMRePasHa

Arkadaşlar ben motorsiklet galerilerine giremiyorum yani motorsiklet alamıyorumNiye alamıyorum yada ne yapmam lazım?

Bütün araba galerilerini açman lazım.
  • Dolaşarakmı bulucam yoksa ılerdemi oluyor bu arada oyunun %25'indeyim..Şimdiden teşekkurler
  • Arkadaşlar fps ölçen programın adı neydi? Oyunda nasıl kullanılacak bilmiyorum ama bir denemek istiyorum.
  • quote:

Arkadaşlar fps ölçen programın adı neydi? Oyunda nasıl kullanılacak bilmiyorum ama bir denemek istiyorum.

programın adı fraps programı açtıktan sonra üstteki fps bölmüne gircen altta save detailed benchmark statisticsdiye bir bölüm var orda fps yi tıkla ve programı simge durumuna küçült ve oyuna gir
    benim gene bir sorum olacak imzamdaki sistemle oyunu 1280.1024 full detay da hdr açıkken aa af ve vsync kapalı iken 30 fps nin üstünde oynar mıyım
  • quote:

Arkadaşlar fps ölçen programın adı neydi? Oyunda nasıl kullanılacak bilmiyorum ama bir denemek istiyorum.

Programın adı Fraps.Program yoksa forumda bulabilirsin arama yaparak, ben forumdan indirmiştim.
    Programı kurduktan sonra açıp, oyuna giriyorsun.O (normal ayarlarda) sol üst köşede fps'ı gösteriyor.SS alma ve video tuşunu, kaydedeceği yeri falan ise programdan ayarlayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

quote:

programın adı fraps programı açtıktan sonra üstteki fps bölmüne gircen altta save detailed benchmark statisticsdiye bir bölüm var orda fps yi tıkla ve programı simge durumuna küçült ve oyuna gir
    benim gene bir sorum olacak imzamdaki sistemle oyunu 1280.1024 full detay da hdr açıkken aa af ve vsync kapalı iken 30 fps nin üstünde oynar mıyım

Oynarsın.

1280x1024 2X AA Full + HDR ortalama 35FPS ile oynuyorum X1950 ile. Seninki de benimkine yakın bir kart oynarsın yani ama HDR + AA aynı anda açamazsın. Nvidia'nın bi dandikliği işte.

Bu arada oyunda motor kullanmak cidden manyak yaw, bütün heryeri dolaşıyorum sıkılmadan çok süper bir oyun yapmışlar gamepad ile oynuyorum bütün tuşları da ayarladım klavyeyle işim de kalmadı yattığım yerden bi oynuyorum ki değmeyin keyfine. Herkesin bu müthiş oyuna kavuşup zevkle oynaması dileğiyle...

• Arkadaşlar bende bu akşam oyunu kadıköy aksu bilgisayardan edindim.Kurarken cd key felan istemedi.Daemon ve y.a.s.u olayını hallettikten sonra tam açılıcakken aktive kod istiyor.Onu nasıl geçecem kaldım böyle oyun elimde oynayamadan.
  • Oyun satıcılara düştümü?
    yoksa daha varmı?
    sürekli gidip sormaktan yoruldum.
  • Bi oynayamadım şu oyunu ya habire işim çıkıyor zaten akşam 8 de eve gelebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Bi oynayamadım şu oyunu ya habire işim çıkıyor zaten akşam 8 de eve gelebiliyorum

Ben de oynayamadım daha ama neyseki yarın sabah iniyor.Akşam oynarım bi aksilik çıkmazsa, darısı senin başına.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.