Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN GOLF R32 VE AUDİ RS4 ÜN SSLERİNİ KOYUN
  • OLDUUUUUU !! Arkadaşım bu mesajı için çookkkk teşekkür ederim sana. Kartım ***128mb 6600gt*** ile oynamamıyordum oyunu , senin verdiğin linkteki ayarları yaptım ve artık muhteşem bir şekilde oynayabiliyorummm. Trafiği kapatmadım , sadece diğer ayarı yaptım, trafik kapatılırsa ne kıymeti var zaten. Artık anlık çakılmalar olmuyor ve akıcı bir oyun oynanıyor , işte forumun gücü bu , bilgisi olupta paylaşan tüm dostlara selam olsun ,teşekkürler.

NOT : ARKADAŞIMIZIN BU MESAJINI SABİTLEYELİM YA DA TÜM KULLANICILARIN FAYDALANMASI İÇİN GÜNCEL TUTALIM. BU OYUNU OYNAYAMAYAN BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR FORUMDA , LÜTFEN HERKESE ULAŞTIRALIM. (büyük karakter olarak yazmamın ayıp olduğunu biliyorum ama dikkat çekmek gerekli, özür dilerim.)

quote:

Orjinalden alıntı: sthlm

2 önemli forum basligi

Atarinin forumunda buldum sizinle paylasayim dedim :) Ikiside fps artirici ayarlar :)

1.http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=574914

Bu adreste 2 ayar var...biri havada ucusan kuslari,kagitlari falan yoketmek icin, digeri ise trafikteki arabalari yoketmek icin...

2.http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=574274

Bu adreste ise cevre grafiklerinin detaylarini,cizilme uzakliklarini falan ayarlayan fx dosyalarinin editlenmis halleri var...biri 6800 serisi gibi orta seviye kartlar icin , digeri ise daha yavas makinalar icin...

Ben daha uygulamadim bu ayarlari...uygulayinca bilgi veririm fps artisi olup olmadigina dair...

Not:Dosyalarin linklerini direk buraya kopyalamadim...Forumda surekli yeni seyler yaziliyor forum adreslerinden takip edilebilir böylece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 8 Mart 2007; 19:10:45 >

• O zaman gerçekten bizim gibi orta seviyenin altındaki ekran kartları kullananlar için çok iyi oldu bu

quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

OLDUUUUUU !! Arkadaşım bu mesajı için çookkkk teşekkür ederim sana. Kartım ***128mb 6600gt*** ile oynamamıyordum oyunu , senin verdiğin linkteki ayarları yaptım ve artık muhteşem bir şekilde oynayabiliyorummm. Trafiği kapatmadım , sadece diğer ayarı yaptım, trafik kapatılırsa ne kıymeti var zaten. Artık anlık çakılmalar olmuyor ve akıcı bir oyun oynanıyor , işte forumun gücü bu , bilgisi olupta paylaşan tüm dostlara selam olsun ,teşekkürler.

NOT : ARKADAŞIMIZIN BU MESAJINI SABİTLEYELİM YA DA TÜM KULLANICILARIN FAYDALANMASI İÇİN GÜNCEL TUTALIM. BU OYUNU OYNAYAMAYAN BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR FORUMDA , LÜTFEN HERKESE ULAŞTIRALIM. (büyük karakter olarak yazmamın ayıp olduğunu biliyorum ama dikkat çekmek gerekli, özür dilerim.)

quote:

2 önemli forum basligi

Atarinin forumunda buldum sizinle paylasayim dedim :) Ikiside fps artirici ayarlar :)

Bu adreste 2 ayar var...biri havada ucusan kuslari,kagitlari falan yoketmek icin, digeri ise trafikteki arabalari yoketmek icin...

Bu adreste ise cevre grafiklerinin detaylarini,cizilme uzakliklarini falan ayarlayan fx dosyalarinin editlenmis halleri var...biri 6800 serisi gibi orta seviye kartlar icin , digeri ise daha yavas makinalar icin...

Ben daha uygulamadim bu ayarlari...uygulayinca bilgi veririm fps artisi olup olmadigina dair...

Not:Dosyalarin linklerini direk buraya kopyalamadim...Forumda surekli yeni seyler yaziliyor forum adreslerinden takip edilebilir böylece...

• quote:

Orjinalden alıntı: brave_knight

@venom800 kanka sen o evle salen s7 yi kaça almıştın?

Saleen s7 555bin dolar yeni aldığım 8 araç kapasiteli villa da 400 bin den daha fazlaydı ama tam hatırlayamadım şimdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Saleen s7 555bin dolar yeni aldığım 8 araç kapasiteli villa da 400 bin den daha fazlaydı ama tam hatırlayamadım şimdi..

bu kadar parayı nasıl biriktirdin kardeş ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

OLDUUUUUU !! Arkadaşım bu mesajı için çookkkk teşekkür ederim sana. Kartım ***128mb 6600gt*** ile oynamamıyordum oyunu , senin verdiğin linkteki ayarları yaptım ve artık muhteşem bir şekilde oynayabiliyorummm. Trafiği kapatmadım , sadece diğer ayarı yaptım, trafik kapatılırsa ne kıymeti var zaten. Artık anlık çakılmalar olmuyor ve akıcı bir oyun oynanıyor , işte forumun gücü bu , bilgisi olupta paylaşan tüm dostlara selam olsun ,teşekkürler.

quote:

2 önemli forum basligi

X800GTO için orta seviye ekran kartı olanı çektim. 12-15 fps lik bir artış oldu. Çok sağol

• quote:

quote:

@venom800 dostum dodge viper srt-10 u kaça aldın cmrts günü oyunu aramaya çıkcam bakalım inşallah bulurum
  • @skywalkerhan dostum araç taşıma görevleri çok iyi para kazandırıyor bir de kasa taşıma görevleri var kuryelik gibi bir şey sanırım onlar da iyi para veriyor ayrıca çoğu yarışı da yaptım ufak ufak da olsa iyi birikiyor yarışlardan da ama bazı yarışlar var ki 100bin dolar veriyor 1. ye onlardan da epey kazandım ayrıca oynadığınız bir yarışı bir daha oynayıp 1. gelirseniz yine aynı parayı alabiliyorsunuz bunun da etkisi oldu Şu anda ise prototip araçları açmaya çalışıyorum ve ilk villamın civarında ki maxi panit i açmaya çalışıyorum Prototipler sanırım epey ilerde açılacak öyle görünüyor. Maxi paint ise sanırım detaylı bir araç boyama yeri.

• quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

quote:

bu kadar parayı nasıl biriktirdin kardeş ?

Bir noktadan sonra para hiç sorun olmuyor. 4 milyon $ param var. Bir eve 2.999.999$ vermek zor geliyor ama

• @kızılejder dodge viper 85 bin dolar ama ben araca 3. paket modifiyeyi de yaptım şu anda çok daha iyi gidiyor a class falan tanımıyor yani Dodge viper için 3. paket modifiyenin fiyatı ise sanırım 122bin dolar falandı.
  • quote:

@skywalkerhan dostum araç taşıma görevleri çok iyi para kazandırıyor bir de kasa taşıma görevleri var kuryelik gibi bir şey sanırım onlar da iyi para veriyor ayrıca çoğu yarışı da yaptım ufak ufak da olsa iyi birikiyor yarışlardan da ama bazı yarışlar var ki 100bin dolar veriyor 1. ye onlardan da epey kazandım ayrıca oynadığınız bir yarışı bir daha oynayıp 1. gelirseniz yine aynı parayı alabiliyorsunuz bunun da etkisi oldu Şu anda ise prototip araçları açmaya çalışıyorum ve ilk villamın civarında ki maxi panit i açmaya çalışıyorum Prototipler sanırım epey ilerde açılacak öyle görünüyor. Maxi paint ise sanırım detaylı bir araç boyama yeri.

Prototip araçlar tüm araç götürme görevleri tamamlanınca açılıyor

• @Bhd1R dostum saol bunu söylediğin çok iyi oldu artık ne yapacağımız belli oldu Chrysler me four twelve i almak için sabırsızlanıyorum
  • Arkadaşlar Bu yarışı Kawasaki Ninja (modifiyeli haliyle) daha rahat biçiminde bitirirsiniz.Ben 5dk ara ile bitirdim yarışı hepinize tavsiye ederim.Arabayla neredeyse imkansız arkadaşlar ama bitiren varsa bilmem.Bi deneyin....
    quote:

200km lik 1milyon dolar ödullu yaris :)

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

NOT:Alıştıkdan sonra motor kolay geliyor..

• Venom dostum SALEEN i nerde modifiye yaptım bi türlü bulamıyorum
  • imzamdaki sistemle nasıl oynanır oyun biri bi bilgi verisn yoksa indirmiyecem oyunu plsssss
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_j_k_4_v_e_r

Venom dostum SALEEN i nerde modifiye yaptım bi türlü bulamıyorum

Dostum bir önceki sayfada ekran görüntüsü vermiştim orada görebilirsin Sol da tek olan yer amerikan arabalarını modifiye ediyor
  • @b_j_k_4_v_e_r

3. resimdekini nasıl becerdin

• quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

imzamdaki sistemle nasıl oynanır oyun biri bi bilgi verisn yoksa indirmiyecem oyunu plsssss

Ekran kartın desteklenenler arasında mevcut ama çok fazla bir performans bekleme herşey en düşükte anca oynarsın ama @sthlm arkadaşımızın bir önceki sayfada linkini verdiği yerdeki ayarları yaparsan en azından biraz daha rahat oynayabilirsin
  • sonun da oyunu oynadım ilk başta asus 9550 256 mb ile denedim dediğiniz gibi değil 1024 de bile fazla kasmadı hemde high sonraki gün gittim aldım saphire x1600 pro 512 mb full grafik oynuyorum baya zavkli ama yarışlar otostopçuları getirmek zor :(
  • VENOM800
    ya sende direksiyon vardı deyilmi oyunda dead zone ayarı nerde bulamadımda yoksa öle bir ayar yokmu?
    bu arada sen hangi ayarlarda oynuyorsun?ss koyarmsın
    bide bugün teknosadan jwin usb5700 sireksyon aldım oyunda titremiyo ama carbon flatout2 most wanteda titriyo ne iş?
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.