Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

Arka kaldıriyim derken başıma gelene bakın

İşte Budur

• @b_j_k_4_v_e_r arkadaşım şu 3 üncü resimde güzel uçmussun nasıl yaptın onu ya

• demek adam uçabiliyomuş
  • Arkadaşım arka kaldırırken photo moda girimderken alttan motor uçtu bende bu komik görüntüyü paylasim dedim
    quote:

Orjinalden alıntı: brave_knight

@b_j_k_4_v_e_r arkadaşım şu 3 üncü resimde güzel uçmussun nasıl yaptın onu ya

• @b_j_k_4_v_e_r dostum görüntüler süper olmuş bravo Geliyor benimkiler de birazdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_j_k_4_v_e_r

Arkadaşım arka kaldırırken photo moda girimderken alttan motor uçtu bende bu komik görüntüyü paylasim dedim
    quote:

@b_j_k_4_v_e_r arkadaşım şu 3 üncü resimde güzel uçmussun nasıl yaptın onu ya

Ellerine sağlık arkadaşım çok güzel ve komik bir resim bizimle paylaştığın için teşekküerler

• Oyunu hem beta hemde final olarak oynamış kimse var mı aramızda? Varsa çok fark var mı acaba , bende 128mb 6600gt kart var , beta olanda bu kartla oynanabildiğini söyledi buradan bir arkadaş. Ne dersiniz beta arayayım mı ?
  • Arkadaşlar Atari forumlarında turlarken oyuna yapılmış gece gündüz modu buldum : Bu ilk mod sanırım işte Pc'nin güzelliği burda oyunu değiştirebilmek :

Forumdaki ilgili link :http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=51152

modun İndirilecek linki :http://www.siteupload.de/p174684-NightSunModv02zip.html

deneyeceğim bakalım akşam nasıl olacak ?

Hatırlatma mod hala tam anlamıyla bitmiş değilmiş eksikleri olabilir....

benim msj diğer sayfada güme gitmiş :)

• quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Oyunu hem beta hemde final olarak oynamış kimse var mı aramızda? Varsa çok fark var mı acaba , bende 128mb 6600gt kart var , beta olanda bu kartla oynanabildiğini söyledi buradan bir arkadaş. Ne dersiniz beta arayayım mı ?

Dostum beta sürümünde hatalar daha fazladır ve daha iyi çalışacak gibi bir şey de olamaz. Tam sürüm de her zaman daha iyi verim alınır Bence betayla uğraşma
  • p4 2.4 + 1 gb ram + x1950pro lu bi sistemde bu oyun takılmadan rahat oynanabilirmi. kaliteli görüntü ayarında olursa. oynamazsa eksik olan ram mi olur işlemcimi olur.
  • Bu ilk görüntü de ada daki motor galeri mevcut ben bunları açtım daha vardır belki

Burada da benim açtığım modifiye yerleri mevcut

Modifiyeden sonra saleen s7 nin son hali

Bu da viper ın modifiye sonrası özellikleri

Bütün araçlarım

Evim evim güzel evim

• arkadaşlar hiç kendini dağa tepeye vuran var mı ? Hoş bu araçlar ile çok zor ama motorla falan belki çıkılır. ?
  • en tepedeki ev degilmi
    eve çıkan tek yol var
    gördüm bunu ama kapısı kapalıydı içeri giremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

p4 2.4 + 1 gb ram + x1950pro lu bi sistemde bu oyun takılmadan rahat oynanabilirmi. kaliteli görüntü ayarında olursa. oynamazsa eksik olan ram mi olur işlemcimi olur.

Dostum oyunda ufak tefek takılmalar oluyor her sistem de benim sistemim de bile oluyor ve görüntü ayarlarını düşürmenizle alakası yok bu durumun bir yama ile düzeltilecek bir hatadır umarım. İşlemcin daha iyi olsaydı oyunu daha iyi çalıştırabilirdin ama bu şekilde işlemciden kaynaklı zorlanmalar olabilir.
  • @venom800 kanka resimler süper evinde çok güzelDiyecek başka bir şey bulamıyorum süper ötesi bir şey
  • quote:

@venom800 kanka resimler süper evinde çok güzelDiyecek başka bir şey bulamıyorum süper ötesi bir şey

Saol dostum keşke bunlara gerçek hayatta da sahip olabilsek Neyse böylesi daha güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

@venom800 kanka resimler süper evinde çok güzelDiyecek başka bir şey bulamıyorum süper ötesi bir şey

Saol dostum keşke bunlara gerçek hayatta da sahip olabilsek Neyse böylesi daha güzel

Haklısın kanka bunlara gerçek hayatta sahip olmak gerçektende süper olurdu ama önce sağlık ve mutluluk bunlar oldumu zaten dünyanın en zengin insanısın demektir.Yinede her şey için ALLAH a şükür demek lazım demi. ALLAH herkeze mutluluk ve sağlık nasip etsin.Zaten bunlar oldumu gerisi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave_knight -- 8 Mart 2007; 16:29:50 >

• @venom ss ler süper grafiklerde öyle1
  • Sağol venom800 ve brave_knight sizinde ss lerinizi bekliyoruz
  • Sonunda motoruma kavuştum

Buda hız denemem;

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.