Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafikler çok güzel ah be ekran kartım kaldırsada bende oynasam
  • Ağlamak üzereyim ben müşterilerle ilgilenirken ufaklık geçip yeni oyuna baslayıp uzerıne kaydetmiş Off tekrar a3 al bi ton yarış yap off:(
  • slm arkadaşlar bir şey sorucam. bu oyunda direksyon ve joystick aynı anda kullanılabiliyomu carbon daki gibi.
    joystick i vites olarak kullanıyorumda
  • bu oyun kadıköy yazıcıoğlunda var mıdır?ve varsa tavsiye edeceğiniz dükkan var mı?
  • Yaw farları açamıyoruz dimi oyunda karanlık biryere gelince kokpitten oynayınca göstergeler gözükmüyor
  • ya arkadaşlar bu ounu nasıl çalıştırıyoruz bu yasuyla masuyla yapamadım ben bu işi , anlaşılır bi şekilde izah edebilecek arkadaş var mı acaba ?
  • oyunu indirdim kurulum ekranındaki müzik hoş

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

Yaw farları açamıyoruz dimi oyunda karanlık biryere gelince kokpitten oynayınca göstergeler gözükmüyor

Keşke öyle birşey olsaydı ama yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_j_k_4_v_e_r

Sağol venom800 ve brave_knight sizinde ss lerinizi bekliyoruz

Oyun gelsin ss leri en kısa zamanda yollarım
  • @venom800 kanka sen o evle salen s7 yi kaça almıştın?
  • Motorların kontrol sistemi iğrenç olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Motorların kontrol sistemi iğrenç olmuş.

Evet katılıyorum alıştıktan sonra sürmesi zevkli oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orjinalden alıntı: forious

Yaw farları açamıyoruz dimi oyunda karanlık biryere gelince kokpitten oynayınca göstergeler gözükmüyor

Keşke öyle birşey olsaydı ama yok!

evet farlari acabiliyoruz ama ise yaramiyor entere basin

bu arada yoldaki araclardan rahatsiz oluyorsaniz

C:Program Files/Atari/Test Drive Unlimited/Euro/bnk/Vehicules/Traffic/
    Icindeki Tum dosyalari baska bir yere attin sakin silmeyin belki sikilip da tekrar atabilirsiniz

boylece traffik olmiyacak yani gorevler daha kolay yapabileceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fero411 -- 8 Mart 2007; 19:40:39 >

• 2 önemli forum basligi

Atarinin forumunda buldum sizinle paylasayim dedim :) Ikiside fps artirici ayarlar :)

1.http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=574914

Bu adreste 2 ayar var...biri havada ucusan kuslari,kagitlari falan yoketmek icin, digeri ise trafikteki arabalari yoketmek icin...

2.http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=574274

Bu adreste ise cevre grafiklerinin detaylarini,cizilme uzakliklarini falan ayarlayan fx dosyalarinin editlenmis halleri var...biri 6800 serisi gibi orta seviye kartlar icin , digeri ise daha yavas makinalar icin...

Ben daha uygulamadim bu ayarlari...uygulayinca bilgi veririm fps artisi olup olmadigina dair...

Not:Dosyalarin linklerini direk buraya kopyalamadim...Forumda surekli yeni seyler yaziliyor forum adreslerinden takip edilebilir böylece...

• Trafik olmadığı zaman oyunun zevki kaçar ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Trafik olmadığı zaman oyunun zevki kaçar ama.

Evet trafik olmazsa olmaz yoksa Ferrari F430 la nasıl makas atarız
  • sırf bu oyun için teknosadan 50 liraya jwin 5700 direksiyon aldım. ama oyunda titremiyo carbon flatout2 de sorunsuz titriyo ayrıca oyunda deadzone ayarı yok
    yada varda ben bulamadım direksiyonu olan arkadaş ayrlrı ss lerse çok ii olur bazı arkadaşlara fikirde olur;)
  • trafikteki araçları daha fazlalaştırma imkanımız var mı

şöyle daha kalabalık olsun sol şeridi kapatıp gazımı kökleyim taki karşı şeritten araba gelip vites küçültüp öndeki arabanın kıçına girene kadar veya aralarından geçene kadar
    ah nasıl güzrel bir duygudur ya o
    ve çok şükür onu bu oyun verebiliyor

bu arada direksiyonda motorsiklet tuşlarını direksiyona adayamıyoruz sanırım aynı anda hem araba hem motoru direksiyon yönlendiremiyor buna bir çözüm bulmaları lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

trafikteki araçları daha fazlalaştırma imkanımız var mı

şöyle daha kalabalık olsun sol şeridi kapatıp gazımı kökleyim taki karşı şeritten araba gelip vites küçültüp öndeki arabanın kıçına girene kadar veya aralarından geçene kadar
    ah nasıl güzrel bir duygudur ya o
    ve çok şükür onu bu oyun verebiliyor

bu arada direksiyonda motorsiklet tuşlarını direksiyona adayamıyoruz sanırım aynı anda hem araba hem motoru direksiyon yönlendiremiyor buna bir çözüm bulmaları lazım

bende oluo motor gazla fren oluo sorun yok ama titremiyor dead zone ayarı yok sinir oldum halbuki carbonda flatout2 de mükemmel herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilter88 -- 8 Mart 2007; 18:49:50 >

• Oyundaki en hızlı D sınıf arabası çoğu B sınıfı arabalara kafa tutuyor. %51 e geldim oyun biticek gibi durmuyor

Bunlarda arabalarım. Garaja sığmıyor diye 4-5 araba sattım

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.