Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 Club (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
8.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu müzik olayına bi baksanız beyler resmi sitede sordum ama cevap gelmedi benim için önemli bir detay umarım kendi playlist imizi hazırlayıp çalma vardır.
  • Var dostum olmaz mı tabiikide war ban bi pm atsana bişi sorcam oke ?
  • Senin koyduğun araç listesi fake dostum o listeyi nrd bulduysan artık oyunda Porshe ve Lamborghini ismi yok zaten.
  • Pek güncel deil ondandır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safak1039

Pek güncel deil ondandır .

Al bak gerçek liste bu.

Test Drive Unlimited 2 Club

• Online mod ları nasıl arkadaşlar onuda bi sorim. Yarış dışında birlikte serbest sürüş yapılabiliyormu yoksa player lar sadece yarış modundamı bir araya geliyor ?
  • Hayir o an yanindanda gecip gidebiliyolar her an her yerdeler
  • arkadaşlar oyunu aldık oynuyoruz demişler ama oyunu nerden kaça aldınız bunuda yazarsanız daha oyunçıkmadı şuan hiçbiryerde yok yanlızca 3.5 gb boyutunda Beta test versiyonu var indirip normal oynayabiliyorsunuz yani oyunun tam surumu değil . Alan arkadaşlar bi bilgilendirme yapabilirlermi
  • Ankaradan one game centerdan 100 tl ye aldim pal
  • quote:

Orijinalden alıntı: boundless34

arkadaşlar oyunu aldık oynuyoruz demişler ama oyunu nerden kaça aldınız bunuda yazarsanız daha oyunçıkmadı şuan hiçbiryerde yok yanlızca 3.5 gb boyutunda Beta test versiyonu var indirip normal oynayabiliyorsunuz yani oyunun tam surumu değil . Alan arkadaşlar bi bilgilendirme yapabilirlermi

gittigidiyordada mevcut ps3 için sadece. PC çıkış tarihi 11 şubat
  • konuyu bulmuşuz soralım
    oyun nasıl?
  • ohaa mitsubishi yok mu
  • ps 3 resmi çıkışıda mı 11 şubat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: boundless34

arkadaşlar oyunu aldık oynuyoruz demişler ama oyunu nerden kaça aldınız bunuda yazarsanız daha oyunçıkmadı şuan hiçbiryerde yok yanlızca 3.5 gb boyutunda Beta test versiyonu var indirip normal oynayabiliyorsunuz yani oyunun tam surumu değil . Alan arkadaşlar bi bilgilendirme yapabilirlermi

gittigidiyordada mevcut ps3 için sadece. PC çıkış tarihi 11 şubat

pc su an piyasadan bulabilirsiniz arkadasım piyasada var. benim sorum su online olarak sadece orjınal oyunlardamı oynayabiliriz
  • oyunu aldım benide ekleyin pm ile gönderdim
  • bu oyunun neden ana konusu yok millet ssleri görüşlerini izlenimlerini paylaşsın bilgi sahibi olalım bizde
  • Beyler eğer oyunu ps3 ten oynuyorsanız Türk'ler olarak bir klup kuralım oyunda.Yabancılarla aynı klupten olmak hiç zevk vermiyor.Eğer ben varım diyorsanız veya takımınıza davet etmek istiyorsanız playstation network ten ekleyebilirsiniz : Berke_34
    Email adresim : berkekelebek@hotmail.com Türk'lerin gücünü gösterelim :)
  • Bazı arkadaşlar oyun hakkında bilgi sahibi değil.Biraz aydınlatayım.Oyunda Arazi modu ve asfalt modu bulunuyor.İnternete bağlı olduğun sürece tüm haritayı kendin carreer yaparken bile yanından geçen başka insanları görebiliyorsun :) Arazi modları gayet iyi.Klupler var.İnternet üzerinden klup kurabılıyorsun.8-16-32 Kişilik.Fakat genişletmek için bi miktar ücret ödüyorsun.Diğer klupten adamlar senin klubune gelip yarış yapmak istiyorlar.Genellikle bu yarışlar anahtarına oluyor :) Serbestçe dolaşabılıyoruz oyunda bi arkadaş sormuş.Evindede serbest olarak dolaşabiliyorsun.Garajına kendin yürüyorsun.Evindeki koltuk & masa desenlerini değiltirebiliyorsun.Arazi modunda araban leş gibi oluyor bu özellik çok iyi , Fakat biraz yapmacık yapmışlar :D Bilgisayardada oynuyorum fakat ben bu oyunu ps3 teki gibi verim alamadım.Bilgisayarımın özellikleri bayağı iyi.Ama ps3 le hiç bir bilgisayar kıyaslanamaz gibi.
  • ben varım yapalım artık birşeyler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.