Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 Club (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
8.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkdaşlar 2 kişilik bir klubumuz var ismi +18 tecrubeli elemanlar arıyoruz. dedigim gibi +18 olsun ama mumkunse :)
  • ya ps3 te g27 ile oynaabilen var mı tdu2 yi oynanayamadım ya bi klup açtım birde ama kurduktan sonra kareye bastım para koydum yuvarlağa bastım dışarı çıktım bişeye bakmak için giriyim dedim create a clu ve join an existin club yazıo ama joine an existing e girip klubumun ismini arıyorum ama bulamıorm 50.000 $ gitti ya off be napcam g27 ayarı konulmamış g27 daha yüksek versiyon ya g25 ten g25 le oynanıomuş videosuda var ps3 için ama tdu2 ps3 g27 videosu yok mecburen gt5 alcam ama tdu olursa sevinirim bazıları internette direksiyonla oynanmıo koymamışlar bunu beklemezdim yazmış ama bazılarıda bu sayfada dfgt ile oynanuorm filan yazmıslar g27 ile oynayan varsa lütfen yardım etsin ps3 menüde çalısıo direksiyon ama oyunda olmuo desteklemio herhalde

• pek fazla oyunu oynayan yok galiba.. ben birazdan club kuruyorum, online oynamak isteyenler, vakit geçirmek isteyenler katılabilir..

club ismi TURKEY DH.. katılmak isteyen yine benim psn'i eklesin davet ediim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 23 Ağustos 2011; 2:08:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEFF HARDY UNDERTAKER

ya ps3 te g27 ile oynaabilen var mı tdu2 yi oynanayamadım ya bi klup açtım birde ama kurduktan sonra kareye bastım para koydum yuvarlağa bastım dışarı çıktım bişeye bakmak için giriyim dedim create a clu ve join an existin club yazıo ama joine an existing e girip klubumun ismini arıyorum ama bulamıorm 50.000 $ gitti ya off be napcam g27 ayarı konulmamış g27 daha yüksek versiyon ya g25 ten g25 le oynanıomuş videosuda var ps3 için ama tdu2 ps3 g27 videosu yok mecburen gt5 alcam ama tdu olursa sevinirim bazıları internette direksiyonla oynanmıo koymamışlar bunu beklemezdim yazmış ama bazılarıda bu sayfada dfgt ile oynanuorm filan yazmıslar g27 ile oynayan varsa lütfen yardım etsin ps3 menüde çalısıo direksiyon ama oyunda olmuo desteklemio herhalde

ben g27 ile oynuoyodum hiçbir zaman sorun çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: hs1987

quote:

Orijinalden alıntı: JEFF HARDY UNDERTAKER

ya ps3 te g27 ile oynaabilen var mı tdu2 yi oynanayamadım ya bi klup açtım birde ama kurduktan sonra kareye bastım para koydum yuvarlağa bastım dışarı çıktım bişeye bakmak için giriyim dedim create a clu ve join an existin club yazıo ama joine an existing e girip klubumun ismini arıyorum ama bulamıorm 50.000 $ gitti ya off be napcam g27 ayarı konulmamış g27 daha yüksek versiyon ya g25 ten g25 le oynanıomuş videosuda var ps3 için ama tdu2 ps3 g27 videosu yok mecburen gt5 alcam ama tdu olursa sevinirim bazıları internette direksiyonla oynanmıo koymamışlar bunu beklemezdim yazmış ama bazılarıda bu sayfada dfgt ile oynanuorm filan yazmıslar g27 ile oynayan varsa lütfen yardım etsin ps3 menüde çalısıo direksiyon ama oyunda olmuo desteklemio herhalde

ben g27 ile oynuoyodum hiçbir zaman sorun çıkmadı

g27 ile ps3 te tdu2 mi oynuosn nasıl g27 ile ps3 te tdu2 oynuosn banada anlatırmsn

• arkadaşlar tmm denedim g27 ile ps3 te tdu2 oynayabiliyorum tek sorun debriyaj gerçekteki gibi değil ve sağa sola bakamıyorum tek sorun bunlar benide ekle ama oyundaki grubun adı ne ?
  • cok vasat bır oyun *
  • güzel mi oyun ? tavsiye eder misiniz?
  • uzun zamandır konuya yazan yok arkadaşlar oyun nasıl almaya değer mi oynayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De-Ja-Vu -- 6 Nisan 2012; 2:28:37 >
  • PS3 içindir.
    - Niyetin Multi takılmaksa birlikte oynayacak adamı zor bulursun, belkide hiç bulamayabilirsin.
    - Eğer single takılacaksan idare edecek kadar güzel sayılır (Önemli..Kazandığınız paraları çok dikkatli kullanmalısınız + mutlaka save dosyasını yedeklemelisiniz)
    - Grafik olarak çok şey beklemeyin derim de, araç sesleri ve hız hissiyatı oyunun lehine herşeyi değiştiriyor kesinlikle.

Bir soru da benden gelsin. Hawaii'deki gizli adaya gidebilen varmı ? (ps3)
  • Hawaii'deki gizli adaya gidebilen varmı ? (ps3)

Denedim... o adanın karşısındaki iskeleden gecebiliyo olman lazım. videolarda öyle gözüküyo ama ben kaç defa çarptıysam bi türlü geçemedim. ps3 te olmuyor herhalde.
  • Bahsettiğin İskelenin içine girerek zamanında çok denedim mümkün olmadı (artık girilemiyor-yama ile düzeltildi). Sanırım o girenler (ilk günlerde) PC versiyonunu oynayanlar olsa gerek. Bize (ps3 için) 1.oyundaki eden games'in hologramı lazım da, yok işte maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUSTA

PS3 içindir.
    - Niyetin Multi takılmaksa birlikte oynayacak adamı zor bulursun, belkide hiç bulamayabilirsin.
    - Eğer single takılacaksan idare edecek kadar güzel sayılır (Önemli..Kazandığınız paraları çok dikkatli kullanmalısınız + mutlaka save dosyasını yedeklemelisiniz)
    - Grafik olarak çok şey beklemeyin derim de, araç sesleri ve hız hissiyatı oyunun lehine herşeyi değiştiriyor kesinlikle.

Bir soru da benden gelsin. Hawaii'deki gizli adaya gidebilen varmı ? (ps3)

hoşuma giden serbest araba sürüşü olması ve tam istediğim tarzda olmasıydı.. acaba ps3 için sizin bu tarz önerebileceğiniz oyun var mı? ben multisi için alıcaktım açıkçası
  • Her oyuna atlayan birisi olmadığımdan, bahsettiğin özellik de oyun/oyunların neler olduğunu açıkcası bilmiyorum.
    Konu başlığı açarak sorarsan, yardımcı olacak çok kişi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUSTA

Her oyuna atlayan birisi olmadığımdan, bahsettiğin özellik de oyun/oyunların neler olduğunu açıkcası bilmiyorum.
    Konu başlığı açarak sorarsan, yardımcı olacak çok kişi var.

teşekkür ederim yardımcı olduğun için
  • Arkadaslar aranızda oyunu steam üzerinden satın alan varmı bana bir yardım edin aktivasyonu nasıl yapıcam bilmiyorum
  • bnde gelmek isterim ama pek bilmiyorm lütfen facemi eklermisiniz ?

www.facebook.com/qiseM.Ozturk

LÜTFEN
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.