Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 Club (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
8.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence GT5 İle Tdu2 Kıyaslanamaz.Çok farklı oyun 2 side.Eğer gerçek bir araba hastasıysan GT5 Derim.Amaç eğlenmekse Tdu2 Tabikide.
    Fakat 2 Side arşivlik oyun bence...
  • arkadaşlar adrenalin görewlerini nasıl yapıyorsunuz
  • asıl gaza zıpla drift yap arabalara yakın geç 100de 100 olunca tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_34

Bence GT5 İle Tdu2 Kıyaslanamaz.Çok farklı oyun 2 side.Eğer gerçek bir araba hastasıysan GT5 Derim.Amaç eğlenmekse Tdu2 Tabikide.
    Fakat 2 Side arşivlik oyun bence...

+1
  • Evet herkese bu zaman yetmiştir herhalde artık klübü kurma vakti Klüp ismi teklifleriniz bekliyor akşam yarışlarına katılım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

asıl gaza zıpla drift yap arabalara yakın geç 100de 100 olunca tamamdır

hopladım zıpladım drift yaptım beyefendinin keyfini yerine getiremedik ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Evet herkese bu zaman yetmiştir herhalde artık klübü kurma vakti Klüp ismi teklifleriniz bekliyor akşam yarışlarına katılım bekliyorum

Bende katılayım ya tek basına dolaşmaktan çatladım artık. Akşam kaçta, nerede buluşuyoruz
  • bana gece oyuncuları lazım 2den 3den sonra online oluyorum işden dolayı o saatlerde giren arkadaşlar olursa bende gireyim klübe

hs1987 hocam asla yavaşlamamaya çalış ben en fazla 20 saniyede yapıyorum ikide iki o görev yalnız şu takip işi zor geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

bana gece oyuncuları lazım 2den 3den sonra online oluyorum işden dolayı o saatlerde giren arkadaşlar olursa bende gireyim klübe

hs1987 hocam asla yavaşlamamaya çalış ben en fazla 20 saniyede yapıyorum ikide iki o görev yalnız şu takip işi zor geldi bana

Ben yeni kalktım mesela hocam şimdi.Sabah 8-9 a kadar online ım :D
    Akşam yapalım bişiler artıkın
  • konuşma işini nasıl halletcez chat yok ya bluetooth kulaklık ki o da herkeste olamayabilir. skype mı kullansak acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hs1987 -- 17 Şubat 2011; 21:51:25 >
  • Beyler benide eklerseniz sevinirim,PSN : EmreSisman
  • head set var bende bu berke arkadaşla gece bir deneyim yaşayalım bakalım ne olacak berke ekle beni
  • Az önce ERTUG-TR ile takıldık valla çok zevkliydi. Biraz bağlantıda sorun yaşadık ama o da server'ların kalabalığından kaynaklanıyor herhalde. Bi de kulaklık sorun sesler karışabilir bence en mantıklısı skype gibi görünüyor
  • Galiba sayımız biraz daha arttı.Yarın için bir saat belirleyelim mesela.Saat 10.30 Da herkez psn te olsun.Yarış yapabiliriz kendi aramızda , Dolaşabiliriz , Yabancı elemanlar havalimanının orada genellikle drift falan yapıyor.Bizde gider katılırız izleriz bişiler yaparız artıkın.
    Yarın 10.30 Da gelebilcekler yazarsa buraya eğer yapalım bişiler.
    Skype kullanmak falan isterseniz bana uyar her türlü.Skype adım L4ck
  • Sabah 10:30 erken gibi okula veya işi olan olabilir. (mesala ben okula gidecek şimdi ). Aksam bir saat belirlersek bence daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Skype kullanıcı adım: hsa1987
  • O halde 23:00 de online arenada bulusalim
  • Tmm 23:00'de buluşalım. Skype olayınıda yapsak güzel olacak.
  • ben sabah 10.30 demedım yahu zaten akşam dedim :D Karışıklık olmuş galiba :D
  • ben gelirsem geceleri gelirim anca klup açılmadı henüz demi oyunda aktif değil
  • Arkadaşlar TDU2 De klup satın alamıyorduk ve bir çok bug vardı bildiğiniz üzere oyunda.O yüzden pek zevk alamıyoduk fakat.
    1 Hafta içinde güncelleme geliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_34 -- 21 Şubat 2011; 19:35:18 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.