Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hasarlı hali.

• Yan koltukta yolculuk etmek çok zevkli.

• Buda adadaki kuaförümüz Süleyman

• Bugün saat 17:00 gibi girdim oyuna,ama şimdi server güncellemesi var.Tahminim bir kaç güne oynayabileceğimiz zaman artar.

Bu arada ekleyelim birbirimizi arkadaşlar,tek tek gez iyi olmuyo

• Venom hocam benden pes artık, yıldım bırakıyorum:) iki gündür güncelleme yapıyor oyun, daha 15 kb ı görmedim.Sildim kurdum yine olmuyor
    quote:

Orijinalden alıntı: venom800

@Anvial yılmak yok Merak etme benden en az senin kadar uğraşmışımdır o nedenle eninde sonunda betaya gireceksin orası kesin. Güncelleştirmeler ekranına kadar geldiysen tamam demektir.

@Platinium ben söylediğini dün yapmıştım fakat Hawaii yine de kapalı görünüyordu kim bilir belki de beta olduğu için benim denediğim anda kapanmıştır. Sen gidebilmiş miydin, biraz anlatır mısın? Gerçi ilk oyundaki adanın aynısı gittiğin yer ama olsun

• Oyunun içeriği hakkında beta ya katılamayanların merak ettikleri birşeyler vardır diye birkaç SS daha koyuyorum.

Arazide giderkenki çamurlanma güzel olmuş.

• gözlerime inanamıyorum mükemmel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

@venom800
    Çok pis özendirdin kardeşim direksiyon kullanasım geldi ah be alabilsem logitech driving force gt almayı düşünüyorum ama zor ya.

Dostum parasal durumlardan ötürü alamıyorum diyorsan forumun ikinci el kısmına bir göz gezdir derim. Temiz, az kullanılmış ve uygun fiyatlı direksiyon setlerine denk gelebilirsin.

Deneme imkanı olan arkadaşlar da üşenmesin TDU 2 Beta'yı direksiyon ile oynasınlar çünkü klavyede aldığınızdan çok daha fazla haz alıyorsunuz emin olun.

Bildiğim kadarıyla alınabilecek en ucuz direksiyon seti logitech driving force gt. O da ikinci elde yok. Alternatifleri var mıdır bilmiyorum 2,5 tur dönen daha ucuza var mı?

• quote:

quote:

quote:

@venom800
    Çok pis özendirdin kardeşim direksiyon kullanasım geldi ah be alabilsem logitech driving force gt almayı düşünüyorum ama zor ya.

Dostum parasal durumlardan ötürü alamıyorum diyorsan forumun ikinci el kısmına bir göz gezdir derim. Temiz, az kullanılmış ve uygun fiyatlı direksiyon setlerine denk gelebilirsin.

Deneme imkanı olan arkadaşlar da üşenmesin TDU 2 Beta'yı direksiyon ile oynasınlar çünkü klavyede aldığınızdan çok daha fazla haz alıyorsunuz emin olun.

Bildiğim kadarıyla alınabilecek en ucuz direksiyon seti logitech driving force gt. O da ikinci elde yok. Alternatifleri var mıdır bilmiyorum 2,5 tur dönen daha ucuza var mı?

İkinci elde bulamadıysan onun kadar uygun bir fiyat etiketine sahip ve dönüş açısı iyi olan bir direksiyon bende bilmiyorum açıkcası. İkinci el bölümüne ara ara göz at derim belki bir şeyler bulabilirsin.

• Arkadaşlar oyunun serverlerinin açık olduğu dönemlerde buraya yazabilir miyiz? Bir türlü test etmek nasip olmadı şu oyunu Bu arada venom800 sen oyunu açtığında new game falan dedin mi hiç? Çünkü ben onu dediğimde saatlerce bekelesende hiç bir hareket olmuyor
  • arkadaşlar full çıktımı ne zaman çıkıyor resimlerden süper görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvint343 -- 16 Ekim 2010; 13:10:39 >
  • arkadaslar bana bı yardım edın kafayı yicem bu oyun yuzunden tam 10 gundur bır turlu acamadım şu oyunu sımdı oyunu yukledım update yaptı tıklıyorum hıc bırsey olmuyor öyle kalıo offline acmak için testdrive2.exe ye tıklıyorum yıne hıcbırsey olmuyor.oncekı sayfalarda arkadasın verdıgı torrentten ındırdım pembe bır yukleme kutusu var onuda yukledım bu sefer update yapmadım yıne acılma.şimdi yine yukledım update yapıyor ve bılıyorumkı yıne acılmıycak bı yardım edınde sunu oynıyım gozum acık gıtcem
  • Audi Q7 yi gördükten sonra betayı tekrar download ediyorum.
  • indireyim bakayım nasılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

arkadaslar bana bı yardım edın kafayı yicem bu oyun yuzunden tam 10 gundur bır turlu acamadım şu oyunu sımdı oyunu yukledım update yaptı tıklıyorum hıc bırsey olmuyor öyle kalıo offline acmak için testdrive2.exe ye tıklıyorum yıne hıcbırsey olmuyor.oncekı sayfalarda arkadasın verdıgı torrentten ındırdım pembe bır yukleme kutusu var onuda yukledım bu sefer update yapmadım yıne acılma.şimdi yine yukledım update yapıyor ve bılıyorumkı yıne acılmıycak bı yardım edınde sunu oynıyım gozum acık gıtcem

HELP! HELP!

• @xvint343 bir ertelenme vakası daha yaşanmazsa 2011 Ocak gibi görünüyor.

@bugra34 bilgisayarınızda sağlam bir virüs koruması varsa o önceki sayfada verilen offline betayı kurduktan sonra tdu.exe yi karantinaya almış hatta silmiştir çünkü o dosya virüslü. Önceki sayfada da söyledim bunu tekrar ediyorum kendi pc mde orjianl Notron 360 yazılımı kurulu ve offline tdu2 dosyası hdd e indiği anda .exe ve bir dosya daha hemen karantinaya alınıyor virüs içerdiği için. O dosya silinince de oyuna girmek mümkün olmuyor haliyle. Ha bir de şunu dene istersen oyunu Uplauncher ile aç çünkü oyun Tdu2.exe ile değil dediğim dosya ile başlatılıyor belki orada hata yapıyorsundur.

@Kaan* doğru karar
  • @venom800
    cvp için tesekkurler dostumda benım ındırdıgım setupta kurulum sırasında bır vırus alarmı vermedı daha oncekı ındırdıklerımde vermıstı dedıgın uyarıyı dun buldum virussuzdu.oyunun yuklendıgı klasore gırınce orada tdu2.exe var bir uplauncher.exe var upl.exe tıklayınca update yapıyor yınede acılmıyor sılıyorum update yapmadan dırek tdu2 ıle gırmeye calısıyorum yıne acılmıyor hıc bır hatada vermıyor tıklıyorum oyle kalıyo hıc bır faalıyet yok.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.