Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @bugra34 ben oyunu Atari'nin yolladığı key ile oynuyorum yani offline beta şeklinde değil o nedenle oyun asla Tdu2.exe ile çalışmıyor illa ki Uplauncher ile çalıştırmak gerekiyor. Şimdi offline için durum farklıysa bir şey diyemem çünkü offline ı kurmadım bu virüs vakası yüzünden fakat offline da benimyüklediğim online sürüm gibi Uplauncher ile çalışıyorsa update leri sonuna kadar yapmasını bekleyip sonra oyuna girmek doğru olacaktır. Update bitince ne gibi bir şey oluyor da oyun açılmıyor onu söyler misin?

@bozcaadalı görüntüler harika, eline sağlık ben oyunu denemekten ekran görüntüsü falan alamıyorum vallahi Bu arada serverlar açıldığında oyunda buluşup beraber gezinsek cidden güzel olacak. Dün yabancı bir arkadaş ile epey bir turladık fakat doğru düzgün bir sürücüye denk gelmek inanın çok zor. Adam ya kullanmayı bilmiyor ya etrafa çarpmaktan ciddi şekilde zevk alıyor (ikinci seçek daha ağır basıyor:) ya da Carmageddon oynadığını sanıyor Bir yere çarpmama duygusuyla araç kullanan bulmanın zor olduğu bir deneme sürümünde normal bir sürücüye rastadım ve güzel güzel turladık fakat sizlerle gezinmek en iyisi olacaktır orası kesin tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: venom800

@bugra34 ben oyunu Atari'nin yolladığı key ile oynuyorum yani offline beta şeklinde değil o nedenle oyun asla Tdu2.exe ile çalışmıyor illa ki Uplauncher ile çalıştırmak gerekiyor. Şimdi offline için durum farklıysa bir şey diyemem çünkü offline ı kurmadım bu virüs vakası yüzünden fakat offline da benimyüklediğim online sürüm gibi Uplauncher ile çalışıyorsa update leri sonuna kadar yapmasını bekleyip sonra oyuna girmek doğru olacaktır. Update bitince ne gibi bir şey oluyor da oyun açılmıyor onu söyler misin?

@bozcaadalı görüntüler harika, eline sağlık ben oyunu denemekten ekran görüntüsü falan alamıyorum vallahi Bu arada serverlar açıldığında oyunda buluşup beraber gezinsek cidden güzel olacak. Dün yabancı bir arkadaş ile epey bir turladık fakat doğru düzgün bir sürücüye denk gelmek inanın çok zor. Adam ya kullanmayı bilmiyor ya etrafa çarpmaktan ciddi şekilde zevk alıyor (ikinci seçek daha ağır basıyor:) ya da Carmageddon oynadığını sanıyor Bir yere çarpmama duygusuyla araç kullanan bulmanın zor olduğu bir deneme sürümünde normal bir sürücüye rastadım ve güzel güzel turladık fakat sizlerle gezinmek en iyisi olacaktır orası kesin tabi.

Zevkle tabiki dolaşırız her ikimizinde vakti müsait olursa. Yollarda gerçekten iyi kullananlarda var lunaparkta gibi kullananlarda, ben GTR2 ve rFactor oyununda hız faktörünü fazlasıyla yaşıyorum ama kafamı dinlemek için TDU oyununa girip sıtres atıyorum ağırdan müzik kuş sesleri ve yavaş yavaş dolaşmak çok haz veriyor ve dinlendiriyor. Geçen ay TDU 'da yabancı kullanıcılar dikkatimi çekti 4 araç G sınıfı ağır ağır gidiyorlardı kırmızı ışıklara bile riayet ederek bende takıldım onlara turladık sonra çat pat ingilizceyle konuşmaya başladık en gencimiz 32 yaşındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 16 Ekim 2010; 14:04:36 >

• Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]
    Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

• arkadaşlar dün betaya kayıt oldum ne zaman cevap gelir
  • @bozcaadalı çok güzel bir sürüş olmuştur muhakkak G sınıfı araçlarla kurallara uyarak gezi yapmak. Bunu TDU'da bizde yapsak harika olur cidden, zaten pc arızalandığı andan beri TDU'ya giremedim güzel bir geri dönüş olur benim içinde TDU 2'de doğa manzaraları açısından oldukça tatminkar görünüyor, özellikle Q7 ile toprak yoldan ilerlemek büyük zevk cidden.
  • quote:

@bugra34 ben oyunu Atari'nin yolladığı key ile oynuyorum yani offline beta şeklinde değil o nedenle oyun asla Tdu2.exe ile çalışmıyor illa ki Uplauncher ile çalıştırmak gerekiyor. Şimdi offline için durum farklıysa bir şey diyemem çünkü offline ı kurmadım bu virüs vakası yüzünden fakat offline da benimyüklediğim online sürüm gibi Uplauncher ile çalışıyorsa update leri sonuna kadar yapmasını bekleyip sonra oyuna girmek doğru olacaktır. Update bitince ne gibi bir şey oluyor da oyun açılmıyor onu söyler misin?

update bitince play butonuna tıklıyorum yanlız hıcbırsey cıkmıyor ne bır hata verıyor nede oyuna gırıyor.
  • quote:

@bozcaadalı çok güzel bir sürüş olmuştur muhakkak G sınıfı araçlarla kurallara uyarak gezi yapmak. Bunu TDU'da bizde yapsak harika olur cidden, zaten pc arızalandığı andan beri TDU'ya giremedim güzel bir geri dönüş olur benim içinde TDU 2'de doğa manzaraları açısından oldukça tatminkar görünüyor, özellikle Q7 ile toprak yoldan ilerlemek büyük zevk cidden.

Evet Q7 ile toprak yolda çok zevkli. Dün bu yabancı arkadaşla baya dolaştık sonra aracına davet etti beni o kullandı ben ense fakat hangi tuşla yapıldığını bilmediğim için ben arkadaşı davet edemedim bu özellik çok iyi olmuş.

• @bozcaadalı
    bende oynamak ıstıyorum kanka bı yardım edinnnnn kırıcam pc yi en sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

@bozcaadalı

venom800 arkadaşımız yardım etmiş fakat değişik olarak şunu diyim. TDU2 tarafından size yollanan BETA TESTER ise upload ını yaptıktan sonra oyuna girebilmeniz için server lerin açılmasını beklemelisiniz yani her istendiğinde girilmiyor sorun bu olabilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

@bozcaadalı

venom800 arkadaşımız yardım etmiş fakat değişik olarak şunu diyim. TDU2 tarafından size yollanan BETA TESTER ise upload ını yaptıktan sonra oyuna girebilmeniz için server lerin açılmasını beklemelisiniz yani her istendiğinde girilmiyor sorun bu olabilirmi acaba?

biliyorum zaten tesekkurumu ılettım kendısıne herzaman oyuna gıremıoruz ama tıklayınca herhangı bırsey cıkıyormu server acık degıl falan yazmıyormu benımkı oyle kalıyor

• quote:

quote:

quote:

@bozcaadalı

biliyorum zaten tesekkurumu ılettım kendısıne herzaman oyuna gıremıoruz ama tıklayınca herhangı bırsey cıkıyormu server acık degıl falan yazmıyormu benımkı oyle kalıyor

Fraps la falan oyunun exe sine tıkladıktan sonra gelen görüntüyü al buraya koy yardım eden olur mutlaka.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@bozcaadalı

Fraps la falan oyunun exe sine tıkladıktan sonra gelen görüntüyü al buraya koy yardım eden olur mutlaka.

hiç bir şey cıkmıyorkı resım cekıyım sadece tıklıyorum ole kalıyor ne bı gırıs ekranı ne bır hata cıkıyor.

• @bugra34 o zaman bu durum tamamen indirmiş olduğunuz offline TDU2 ile ilgili bir sorundan kaynaklanıyor çünkü normal kurulum bittikten sonra Uplauncher.exe yi çalıştırdığınız zaman update varsa yapar yoksa server kapalı olsa bile 'PLAY' seçeneği aktif olur oyuna girersiniz start dersiniz ve server açıksa oyuna başlarsınız server kapalıysa bir hata iletisi alırsınız server bakımda veya şuan kapalı başka zaman deneyin şeklinde. Sizin durum ise bambaşka bir yerde yani daha PLAY seçeneği bile aktif olmuyor ve bu durumda indirdiğiniz setup dosyasında problem olma olasılığı yükseliyor haliyle. İsterseniz bir de betaya kayıt olmayı deneyin çünkü hala beta key yollayabiliyorlar o nedenle beta keyinizi alıp online moda girmek daha garanti geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

arkadaşlar dün betaya kayıt oldum ne zaman cevap gelir
  • Bugün girdim baktım mail gelmiş kabul edilmişim.Baya bi sevindim 3.5 GB indirdi birde üstüne 600 mb patch yaptı key filan girdim girdim.Oyunda serverler update oluyor diyor.Acaba ne zaman açılı bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

Bugün girdim baktım mail gelmiş kabul edilmişim.Baya bi sevindim 3.5 GB indirdi birde üstüne 600 mb patch yaptı key filan girdim girdim.Oyunda serverler update oluyor diyor.Acaba ne zaman açılı bilen var mı?

TDU2 sitesinde ve forumlarında haber veriliyor serverlerin açılıcağı zaman.
  • TDU 2 beta sayfası açıldığında bir siteden görüp kayıt olmuştum hemen ama hala key gelmedi Yeni maille kayıt olmayı deneyeceğim
  • quote:

quote:

arkadaşlar dün betaya kayıt oldum ne zaman cevap gelir

Meillerini devamlı kontrol et bu sıralar fazla miktarda key dağıtıyorlar.
  • Bütün forumu aradım ama bulamadım -.- Nerede yazıyor link versen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

Bütün forumu aradım ama bulamadım -.- Nerede yazıyor link versen?

Buraya user name ve mail adresini yazıp girebilirsin.

'' http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=14015 ''
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.