Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar belirli saatler var ondan hata veriyor şimdi oynuyodum bende grafikler hoşuma gitmedi...
  • Offline için patch cıkmıs arkadaşlar. Şu an başka birşeyle uğraştığım için deneyemedim. Siz deneyebilirsiniz.

Site;http://tdunlimited.com/load/tdu2/raznoe/patch_0_15_dlja_test_drive_unlimited_2_beta_offline/12-1-0-212

- Improved driving
    - Added the possibility of inviting
    - Added a mode of the race: "Chase leader
    - Added a mode of the race: "Keep your distance"
    - Added a mode of pursuit
    - Change the look of your character
    - Fixed many Bugs

• quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Ben açıkcası ümidimi kesmiştim ama ne hikmetse bana da iki gün önce mail geldi. Betayı şimdiye kadar deneme fırsatım olmamıştı ve offline betanın da virüslü olmasından dolayı oyunu deneyememenin verdiği ufak da olsa bir buruklukla "ne yapalım bekleyeceğiz artık nasıl olsa fazla bir zaman kalmadı" demeye başlamıştım ve sonra Atari'den mail geldi. Ama ondan önce EstrEmO arkadaşıma teşekkür etmem gerekiyor, Atari'den bana mesaj geldiği günün öncesinde EstrEmO bana oyunu senin de deneme lazım diyerekten kendi kullanıcı adı, şifresi ve keyini yollamıştı. Herhangi bir talebim olmamasına rağmen bana yolladığı giriş bilgilerinden ötürü kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Her zaman hakkın varmışki gelmiş demekki

• Offline beta'da virüs olduğunu sanmıyorum. Crack'lern coğunda zaten anti-virus programları saçmalayabiliyor.
  • ben oyunu http://www.torrentdownloads.net/torrent/1652021481/Test+Drive+Unlimited+2+Beta+ali213 burdan indirdim ancak çalıştıramadım kurulumu yaptıktan sonra uplaunch.exe den aç oyunu diyor . Uplaunch.exe den açıncada update yapıyor ve sol alt köşedede de TDU2 onlinedemo v.019 build 12 yazıyor offline yazan bir yerde yok tıklayabileceğim acaba yanlış beta demosunumu indirdim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsoin -- 10 Ekim 2010; 1:50:47 >
  • TestDrive2.exe den açman gerekiyordu. Update yaparsan eğer eski exe yi yeniden koyman gerekiyor. Yoksa senden serial ister.
  • eski exe yi yerine koyuncada "Windows belirtilen aygıta, dosyaya yada yola erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir." diyen bir hata veriyor , windows 7 kullanıyorum ondan kaynaklanıyor olabilirmi xp demi denesem .
  • Win 7 x64 kullanıyorum bende.

Şu dosyayı indirip, oyunun kurulu olduğu yere at bakalım çalışacakmı. Her ikiside.

http://depositfiles.com/en/files/s1na06p9b
  • dediğin gibi yolladığın dosyaları kopyaladım, oyunu açmak için testdrive2.exe ye tıklıyorum ama dosyaya erişim izniniz yok diyor. ben bu erişim iznini nasıl vericem bilemedim.
  • bu yakınlarda beta testi varmı online deneyim bari okadar indirdik update ettik açamadık bile hevesim kursağımda kaldı 2 gündür eski tdu'yu oynuyorum hırsımdan.
  • Beta testleri başarılı bir şekilde bitsede bir demo görsek artık
  • Arkadaşlar betayı indirebildim sonunda (iki gün pc yi kapatamadım indirme işlemi yüzünden) ve kuruluma başlarken .bnk dosyasında hata verdi nedense daha sonra yoksay komutu ile yüklemeye devam edebildim ve yükleme bitince update ekranı geldi ve 610 mb lık bir update yaptı, oyuna giriş yaptığımda Ford Mustang'i gördüm ve sonra masaüstüne geri döndüm. Tekrar çalıştırmayı denediğimde aynı durum oldu. Şu an oyunu sildim ve tekrar kurdum yamayı otomatik yüklüyor bir daha deneyeceğim ama oyunu kurarken yine .bnk dosyasında hata aldım yoksay demek zorunda kaldım acaba sizin kurulumlarda bu tür sorunlar olmuş muydu?
  • beyler ben oyunu indireli 3 gün oldu key geldi ama daha oyuna girip bi dolaşmak kısmet olmadı invalid key diyor program dosyasındaki key ide kontrol ettm edengames i silipte denedim yok yok yok belirlediği gün ve saatlerdemi oynayabiliyoruz online modda anlayamadım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir39

beyler ben oyunu indireli 3 gün oldu key geldi ama daha oyuna girip bi dolaşmak kısmet olmadı invalid key diyor program dosyasındaki key ide kontrol ettm edengames i silipte denedim yok yok yok belirlediği gün ve saatlerdemi oynayabiliyoruz online modda anlayamadım :/

TDU2 sitesini takip et serverler açılınca bildiriyorlar. Serverler devamlı açık değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 12 Ekim 2010; 13:07:51 >
  • Oyunu 1.1MB/s ile indirdik. Update`i 70kb/s ile yapıyor.
  • bende indirip deneyeyim betayı ki eminim çok güzel olmuştur ve olacaktır da
  • Önceki sayfada bir dosya hatası aldığım için oyunu düzgün kuramadığımdan bahsetmiştim şimdi betayı tekrar indirdim ve indirme sorunsuz bir şekilde bitti (ilk indirme olduğunda %99 da birdenbire kapanmıştı sanırım internet ile ilgili bir bağlantı sorunu yaşadım ama tam olarak ne olduğu farketmedim.) oyunu şu an yüklüyorum ve bnk klasöründe olması gereken "bigfile.big" dosyası sorunsuz yüklendi yani şu an sorun yok, artık geriye oyun kurulduktan sonra 610 mb lık yamayı yapmak kaldı
  • SüPEr

• test drive unlimited 2 ferrari trailer
  • Bana da göndermişlerdi davetiye daha bugun indirebildim betayı.Fakat 600 mblık update i ortalama 15 kb ile indirebiliyorum ancak çıldırmak üzereyim
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.