Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
617.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

artık can sıkmaya başladı bu durum gönder artık şu keyi atari oyun oyuncu seçemez arkadaş oyuncu oyun seçer...

Atasözü Olacak Söz

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• indirme çok yavaş çekmeyi düşünmüyorum

Orijinalden alıntı: blank42

indirme çok yavaş çekmeyi düşünmüyorum

hocam keyi ben kullanabilirim mümkünse

SAMSUNG 2232BW
  • nfs world u oynadım beğenmedim ve silip umutlarımı tdu2 ye bağlamıştım ama videolardan gördüğüm kadarıyla şu haliyle world le kıyaslanamayacak durumda. umarım düzeltirler yoksa...

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

nfs world u oynadım beğenmedim ve silip umutlarımı tdu2 ye bağlamıştım ama videolardan gördüğüm kadarıyla şu haliyle world le kıyaslanamayacak durumda. umarım düzeltirler yoksa...

world ile tdu2 kıyaslanır mı ?

world mmo tarzı bir oyun binlerce kişi oynuyor fazla göze hitap etmez , gerçekcilik minimum düzeydedir vs vs. amaç sadece eğlence , arkadaşlarında kapışma , level kasma , zaman geçirme , para bayılma vs vs.

nfs hot pursiut 2 ile tdu2 yi kıyaslarsın ancak.

Orijinalden alıntı: balerefone

quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

nfs world u oynadım beğenmedim ve silip umutlarımı tdu2 ye bağlamıştım ama videolardan gördüğüm kadarıyla şu haliyle world le kıyaslanamayacak durumda. umarım düzeltirler yoksa...

world ile tdu2 kıyaslanır mı ?

world mmo tarzı bir oyun binlerce kişi oynuyor fazla göze hitap etmez , gerçekcilik minimum düzeydedir vs vs. amaç sadece eğlence , arkadaşlarında kapışma , level kasma , zaman geçirme , para bayılma vs vs.

nfs hot pursiut 2 ile tdu2 yi kıyaslarsın ancak.

ne bilem uzun zamandır takip etmiyorum hangi oyun çıktığını. world un ücretsiz olduğunu duyduğum için denedim ama kesinlikle hitap ettiği yaş seviyesi bana göre değil. nfs etiketli hotwheels yapmışlar resmen. Bi rocket atma ve yerlere yağ dökme eksik kalmış

• 13,21MB'lık bir güncelleme sonrasında şu anda Beta'ya girilebiliyor.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • Oh be, sonunda beta keyim gelmiş ama tabi hızım 512'ye düştü orası ayrı

Didier Yves Drogba Tébily

• Bu akşam 19:00-23:00 saatleri arası server stres testi yapılacakmış.

quote:

We will be running a series of short playtests to stress our servers. We need as many players as possible to log in between 9AM to 1PM PDT (16:00 to 20:00 GMT) on Thursday, September 23, 2010.

Please join us in this very important test as we stress test our hardware.

Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Bu akşam 19:00-23:00 saatleri arası server stres testi yapılacakmış.

quote:

We will be running a series of short playtests to stress our servers. We need as many players as possible to log in between 9AM to 1PM PDT (16:00 to 20:00 GMT) on Thursday, September 23, 2010.

Ben de okudum bunu, stres testi ne oluyor anlayabildiniz mi? Önceki testlerden farkı ne?

Orijinalden alıntı: Akın Özdemir

Ben de okudum bunu, stres testi ne oluyor anlayabildiniz mi? Önceki testlerden farkı ne?

Serverların yeterliliğini test edecekler sanırım, bunun için de beta kullanıcılarının katılmalarını istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akın Özdemir

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Bu akşam 19:00-23:00 saatleri arası server stres testi yapılacakmış.

quote:

Serverları olabildiğince doldurmaya çalışacaklarmış serverların son kapasitesini görmek için... lag olacaktır bu akşam

• stres testi başarısız oldu 5 kb ile iniyo oyun

edit : hızlandı şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 23 Eylül 2010; 15:29:04 >

Orijinalden alıntı: ManitoN

stres testi başarısız oldu 5 kb ile iniyo oyun

edit : hızlandı şimdi

Geçen hafta Atari'nin kendi server'ından oyunu indirmeyi denediğimde aktarım hızı çok düşüktü, birkaç saat boyunca hala düşük hızda indirmeye devam edince ben de işlemi iptal ettim ve oyunu fileserve, rapid-share ve hotfile üçlüsünü kullanarak çok daha kısa sürede indirdim. Zaten bahsedilen server stres testi oyunu indirmeyle ilgili değil, oyun içerisinde oluşacak hatalarla ilgili. OzanSRC'nin de dediği gibi bu akşam lag olacaktır, gerçi zaten vardı ama katılım çok olursa lag da en üst seviyede olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 23 Eylül 2010; 16:08:15 >

• katılan herkeze key göndersinler sokarlar stresse serverları bunalıma bille girer garipler
  • karar verdim atariye bol selamlı bir email göndericem kısaca şöyle başlayacak: sizin göndereceğiniz keyede sizede... artık gönderecekleri de varsa göndermezler no problem ben zaten oyunu oynadım stres testi neymiş benden görsünler
    MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.