Şimdi Ara

[ TEST ] 240GB SSD'ler Yarışıyor ! 4 SSD TEK İncelemede Buluştu ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
13
Favori
24.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ssd bugün elime ulaştı bu testleri yaptım ama yazma hızının erişim sürelerinin testteki sonuçlara göre fark etmesini anlamadım yazma hızını nasıl yükseltebilirim acaba ben :D

anakartta sata2 de 2 hdd baglı sata3 te ssd sadece sata 3 leri ikisinide denedim birşey değişmedi skorlarda inşallah yazma hızlarınıda yükseltebiliriz yardımlarınızla.
    [simage]http://hizliresim.com/RynJmn] [ TEST ] 240GB  SSD'ler  Yarışıyor !  4 SSD TEK İncelemede Buluştu !

https://store.donanimhaber.com/78/9a/9a/789a9a0ac509cd352d743610fae95671.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neglectful -- 29 Mayıs 2014; 19:06:09 >

• Birşeye dikkat ettim AS SSD testinde bende iaStor yazan yerde sizde msahci yaziyor. Bunun nedeni nedir? Biostan anakartı ahci mod'a getirdim kurmadan önce.
  • @neglectful

hocam biosta ahci modu seçtiğinizi, son chipset sürücülerini yüklediğinizi teyit edin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

Birşeye dikkat ettim AS SSD testinde bende iaStor yazan yerde sizde msahci yaziyor. Bunun nedeni nedir? Biostan anakartı ahci mod'a getirdim kurmadan önce.

Evet bende gördüm onu şimdi pek bilmiyorum açıkçası birde ben sadece takıp test aldım windows yüklü değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

@neglectful

hocam biosta ahci modu seçtiğinizi, son chipset sürücülerini yüklediğinizi teyit edin isterseniz.

[ TEST ] 240GB  SSD'ler  Yarışıyor !  4 SSD TEK İncelemede Buluştu !
    bu benim 3 ay önce alıp geri verdiğim ssd den kalma testti chipset sürücüden değildir diye düşünüyorum ama yinede bakayım birde ahci moda ssd sisteme takar takmaz biostan baktım ama nasıl yapıcam göremedim ya

• Şuan anakart driverlerini falan yükledim değişen birşery olmadı ne yazıkki arkadaşlar ne yapmamı öneririsiniz

şuan anakartta biosta intel rapid statrt teknoloji falan aktif ettim ssd as ssd bench inde iastor olarak göründü ama performans değişmedi yine

ben bios ayarlarını geri kaldırdım değiştirdiklerimi ama iastor a gibi birşey yazıyor ama inclemeyi yapan arkaşdaımızda stoahci yazıyor as ssd benchlerinde bende bunun yazmasını nasıl sağlayabilirim belki performans yükselir o şekilde sayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neglectful -- 15 Mayıs 2014; 18:55:18 >
  • 1- Kaliteli sata3 kablo kullandığınızdan emin olun
    2- Anakartın biosu en güncel durumda olsun
    3- Windows kurulumundan önce biosta varsa performans kısıtlaması kaldırın , ahcı olarak Windows kurulumu yapın
    4- bunları yapmadan önce sata3 girişine bağladığınızdan emin olun

bunlardan sonra tekrar bakalım sizin sonuçlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

1- Kaliteli sata3 kablo kullandığınızdan emin olun
    3- Windows kurulumundan önce biosta varsa performans kısıtlaması kaldırın , ahcı olarak Windows kurulumu yapın

Evet sata 3 e bağlı kablo ve kabloda kaliteli diye düşünüyorum ama olmadı değiştiririm elimde mevcut var zaten.
    Kayıt defterinden ahci moda dönebilmek için bazı ayalarla oynadım res attım biosa girdim anakart üzerinde ahci modu buldum zaten aktifmis.
    Neyse kaydet cik yaptım Windows onarma geldi yüklediğim chipset driverlaini kaldırdı yanı eski tarihe dondü simdi 4 saat onceye :)

Düzeldi suan ahci moddayim ama yazma hızı düşük yine yarına win8 yükleyeceğim ssd ye oyle bı konuşalım driver falan yükledikten sonra bakalım değişme olmuş olacakmi.
    Ayriyeten enson bios yüklü degil pcye eski iade ettigim ssd yi aldığımda indirmiştim ama yuklenmemisti nasıl yüklerim bunu acaba.

Teşekkürler iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

1- Kaliteli sata3 kablo kullandığınızdan emin olun

Iyi akşamlar bios güncelleme işe yaramadı sata kablosu değişti işe yaramadı akabinde yeni işletim sistemi yükleyemedim hata aldım ancak başka pc de test alma şansım oldu atto vs as ssd trascend 720 128 gb ssd var ve bu attoda 450mb/s yazma hızlarına ulaşıyor ama benim yine aynı 330 civarı yani ssd den kaynaklandığına kanaat getirdik ama bu neden böyle olur anlamadım aynı şekil başka bitane ile değiştirilmesini istemeyi düşünüyorum yorumunuz nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• neglectful N kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığınız yerle iletişime geçin bir bakalım ne diyecekler. Konudaki değerleri paylaşırsınız onlarlada. Banada haber verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam aldığınız yerle iletişime geçin bir bakalım ne diyecekler. Konudaki değerleri paylaşırsınız onlarlada. Banada haber verirseniz sevinirim

Tamamdır mail attım muhtemelen yarın cevap gelir haberleşiriz yine iyi akşamlar :D
  • Sonuç varmı nedir durum ?
  • 240gb Kingston v300 test sonuçlarım;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya061 -- 23 Mayıs 2014; 1:36:04 >

• Beklemedeyim hocam ayın 20 sinde yolladım bilmiyorum nasıl bi sonuç çıkacak yarın bi haber alabilirim diye umud ediyorum
  • Yine buradan bilgilendirme yapınız hocam
  • ssd değişti az önce elime ulaştı yeni bikaç test aldım sorun düzelmiş eğer buradaki test konusu sistemdeki perfomanstan çok farklı alan olursa geri gönderip değişimini istemesini tavsiye ederim iyi forumlar .D

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Hayırlı olsun hocam. Özellikle 4k değerleri oldukça başarılı. Şimdi Crucial aldığıma dertlendim biraz :( Gülegüle sıkıntısız kullanın.
  • Allah razı olsun hocam çok şükür iyi sizde sıkıntısız kullanın inşallah.
    Böylece firma hakkında da ön bilgi sahibi olunmuş oldu sanırım Hayırlı olsun değerler gayet güzel 300TL ye alınacak en iyi ürün bu olarak görünüyor şuanda.
  • Satın alım için önerebileceğiniz siteler var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.