Şimdi Ara

## Test: 200$ Civarı Hangi Ekran Kartı ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok faydalı bir yazı olmuş. ancak bu kartları piyasada bulmak çok güç. (7600 hariç). x850xt örneğin, çok az yerde var. olanlar da 400-500 ytl ye satıyor. bir ürüne talep çoksa fiyatı hemen yükseliyor türkiye de.
  • Arkadaşlar tam parayı denkleştirdim X850XT için; ama bu kart piyasadan kayboldu daha da bulamıyorum.Nerde bulabilirim bu kartı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

fx57 ellerine sağllık

Uxexes sende baya söylemiştin x1800gto diye seninde hakkında yemeyelim bari
  • FX KArdeş eline sağlık bu haber çok faydalı olmuş......x850 güzel kart keşke ati x800 serisindeki hatayı yapıp sm 2.0 koymasaymış ama.
  • gerçekten gzl test x850 hala üstün bir kart
  • 7600gt rop dan kaybedıyo bıraz
  • çok faydalı bir topic. kullandığım x1800gto ile gurur duyuyorum.(abartım biraz sanki ben yaptımda kartı)
  • x1800gto yu nereden bulabiliriz bilen varsa beri gelsin
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

çok faydalı bir topic. kullandığım x1800gto ile gurur duyuyorum.(abartım biraz sanki ben yaptımda kartı)

sanki çoçuğun harward 'ı kazandı
    yürrüü beeaa
    bende 7600gt' imle gurur duyuyorum

• 7600gt nin düşen fiyatı özellikle de xfx 7600gt xxx, palit 7600gs sonic karşısında 1800gto nun pek şansı kalmadı... x850xt ise artık eskide kaldı güzel bir anı olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

7600gt nin düşen fiyatı özellikle de xfx 7600gt xxx, palit 7600gs sonic karşısında 1800gto nun pek şansı kalmadı... x850xt ise artık eskide kaldı güzel bir anı olarak

x1800 gto'ya bir şamar da 7900gs'den gelecek, boru değil 20pp
    eğer dışarıdaki gibi 220 dolardan girerse ortalıkta ne gto kalır ne de xl
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

7600gt nin düşen fiyatı özellikle de xfx 7600gt xxx, palit 7600gs sonic karşısında 1800gto nun pek şansı kalmadı... x850xt ise artık eskide kaldı güzel bir anı olarak

x1800 gto'ya bir şamar da 7900gs'den gelecek, boru değil 20pp
    eğer dışarıdaki gibi 220 dolardan girerse ortalıkta ne gto kalır ne de xl

+1
    bence de Nvidia yine piyasanın tozunu attıracak herne kadar ati kullansamda bu P5w dh 'ın cf si yuzunden kesinlikle nvidia tercihim olurdu...

FX57 senin bu yol gösteren haritalar cok işime yarıyor sayende buyuk bir kazık yemekten kurtuldum verdigin emege saygılar tesekkurler...

• Teşekkür ederim emeğine saygı büük
  • x1800ü iyi soğutmak lazım bunu vurgulayalım yoksa def hızlarda bile oyununuz yarıda kalabilir
  • ah bir de 7900gs yurtdışı fiyatıyla gelse tr'ye. bu 3 kartı da süpürür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

x1800ü iyi soğutmak lazım bunu vurgulayalım yoksa def hızlarda bile oyununuz yarıda kalabilir

kardeş ne alakası var. 1800 lerin soğutması gayet iyi soğutuyo sadece biraz gürültülü. o senin dediğin yarıda kalma olayı sorunlu kartlarda olur onlarıda zaten istersen buza yatır yinede yarıda kalır bozuk olduklarından çünkü. ısıyla ilgisi yok
  • Değerli arkadaşlar 7900GS'nin Türkiye piyasasına ne zaman gireceğine dair bilgisi olan var mı? Sistem toplamak üzereyim tek ekran kartı kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.