Bildirim
Tess Gerritsen Seri Harici kitap önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
KAn Gölü ve Kemik Bahçesi'ni okudum. Kemik Bahçesi idare eder olsa da Kan Gölü konu ve gerilim dozajı olarak çok yetersizdi. Tess ablamız serinin dışında pek başarılı değil diye düşünüyorum. Hasat eserini de övüyorlar ama 0'ı yok, 2. eli de bulmanız zor ve epey tuzlu. -
Arkadaşın da dediği gibi seri dışında biraz vasat asıl ünü seriden gelir.Ama ısrar edersen Bıçak Sırtı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tess okuyanlar için sorum şudur: Ruh Koleksiyoncusu'nu okumak istiyorum. Sıra bakımından çok sorun olur mu acaba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: albatrosshigh
Tess okuyanlar için sorum şudur: Ruh Koleksiyoncusu'nu okumak istiyorum. Sıra bakımından çok sorun olur mu acaba?
Sırayla okusan daha iyi olur ama okumasan da büyük fark olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
Sırayla okusan daha iyi olur ama okumasan da büyük fark olmaz.
Tamam çok teşekkür ederim. Nedense bu kitaptan başlamayı çok istiyorum, konu çok hoşuma gitti!
Kendi konumdan devam edeyim, Peki Kitapları okumadan diziyi izlesem ne olur ? Bildiğim kadarıyla ilk kitap Cerrah. Dizi ile bağlantılı mı serisi ? -
quote:
sentez cevabi vermis zaten. ama kitap gercekten cok iyi tavsiye ederim
arkadas icinse Bicak Sirti ni onerebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
Kendi konumdan devam edeyim, Peki Kitapları okumadan diziyi izlesem ne olur ? Bildiğim kadarıyla ilk kitap Cerrah. Dizi ile bağlantılı mı serisi ?
Kotu olur. One kitabini oku sonra diziyi izle
Dizi aşırı kötü boşa izleme zaman kaybı.
Seri harici okuduğum kitaplardan Gece nöbeti,Bıçak sırtı ve Masmiyetin için savaş serideki kitaplar kadar iyi olmasa da iyiydi.(Sırf yazarın akıcı üslubu bile okunmaya değer kılabilir bu kitapları.)
Ama 'Asla arkana bakma' diye bir kitabı var ki evlerden ırak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGercek -- 2 Aralık 2012; 21:30:00 > -
Bağımsız kitaplarından bana göre en iyisi Kemik Bahçesi.
Kan Gölü ve Gece Nöbeti de güzEL
Asla Arkana Bakma ve Masumiyetin İçin Savaş daha çok macera-aşk romanı tadında. -
Peki Cerrah'yın Yayınevi hangisi ? Birtek Doğan Kitap çıkışlı mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
Peki Cerrah'yın Yayınevi hangisi ? Birtek Doğan Kitap çıkışlı mı ?
Bildiğim kadarıyla evet -
seri dışında asla arkana bakma'yı okudum onu okuyabilirsin şuan bıçak sırtını okuyorum kan gölüne'de yakında başlarım diziyi zevk amaçlı izleyebilirsin kitapla bağlantılı gitmiyor -
Beyler bu Tess Gerritsen'ın kitaplarından almayı düşünüyorum sizce hangisinden başlayayım en çok duyduğum kitapları cerrah,çırak,yörünge.Ben Cerrah tan başlamak istiyorum iyi mi sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheDenier
Beyler bu Tess Gerritsen'ın kitaplarından almayı düşünüyorum sizce hangisinden başlayayım en çok duyduğum kitapları cerrah,çırak,yörünge.Ben Cerrah tan başlamak istiyorum iyi mi sizce?
Iyi ne kelime mukemmeldir. (Cerrah)
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
quote:
Beyler bu Tess Gerritsen'ın kitaplarından almayı düşünüyorum sizce hangisinden başlayayım en çok duyduğum kitapları cerrah,çırak,yörünge.Ben Cerrah tan başlamak istiyorum iyi mi sizce?
Tamam o zaman yarın alıyorum -
quote:
yorunge basimdan kalkti yalniz. Onun disinda Cerrah muthistir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
quote:
Tamam o zaman yarın alıyorum
Tess Gerritsen'in tüm kitapları burada %30 indirimli bulabilirsiniz.Kargo da ücretsiz.
http://www.hemenkitap.com/magaza/prdquery.php?CSearchType=-1&aranacak=Tess+Gerritsen&I1.x=17&I1.y=9
Benzer içerikler
- gizli takıntı kitap
- manipülasyon kitap
- sadece aptallar 8 saat uyur pdf
- agatha christie okuma sırası
- ısbn sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X