Şimdi Ara

Teslim oldum: Carsamba Roaccutane'e basliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuclari yazarim bi kac ay sonra insallah, ve tabi before - after da olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullananlarin yorumlari?

• Bende baslamak istiyorum en ise yariyan ilac bu sanirim.

• hazir konu acilmisken bir sorum olacak bende bu ilaci kullanip kokten kurtulmak istiyorum bu lanetten ayni zamanda lens kullandigim icin gozde kuruluk yapip rahatsiz eder mi?

• Benim de basima dank etti artik hocam dogal yollardan halletme taraftariyimdir ama boyle olmuyacak randevu alip bu ilaci yazdirmayi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

hazir konu acilmisken bir sorum olacak bende bu ilaci kullanip kokten kurtulmak istiyorum bu lanetten ayni zamanda lens kullandigim icin gozde kuruluk yapip rahatsiz eder mi?

ilk sorunu bilmiyorum ama bir kız mangalın yanında 2-3 dk durmuş lensler erişimiş kör olmuş. dikkatli ol

tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Benim de basima dank etti artik hocam dogal yollardan halletme taraftariyimdir ama boyle olmuyacak randevu alip bu ilaci yazdirmayi dusunuyorum

Hocam malesef baska care yok. Ben 3 haftadir kullaniyorum, tedavim 8 ay surecek sinav senesi yanetkisi az olsun diye. Su an 10 mg'dayim ve yanetkisi henuz gormedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hazir konu acilmisken bir sorum olacak bende bu ilaci kullanip kokten kurtulmak istiyorum bu lanetten ayni zamanda lens kullandigim icin gozde kuruluk yapip rahatsiz eder mi?

ilk sorunu bilmiyorum ama bir kız mangalın yanında 2-3 dk durmuş lensler erişimiş kör olmuş. dikkatli ol

tamam

O lensler o şekil erimezler merak etme. Soruna gelirsek, gözde kuruluk yapar. Lens de ekstra kuruluk yapınca sıkıntı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

quote:

quote:

tamam

O lensler o şekil erimezler merak etme. Soruna gelirsek, gözde kuruluk yapar. Lens de ekstra kuruluk yapınca sıkıntı olabilir.

dalga amacli taman dedim lense o sekilde bir sey olmayacagini biliyorum.
    Sagol sorumu cevapladigin icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakuğod -- 28 Kasım 2012; 0:09:44 >

• 6.ayımdayım mükemmel etkisi oldu keşke daha önceden kullansaymışım doğal yöntem v.b zırvalıklarla uğraşıcağıma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.