|
Tesla, Türkiye'de yeni Supercharger şarj istasyonları kurmaya başladı

-
-
Gemlik olacağına yolun ortası gibi bir yer olsaydı keşke. -
bi kaç on seneye baya çöplük olucak etraf -
Eskişehir, Aydın ve Muğla'ya da kurulması lazım. -
Kartonlar bir yerde, Kartonun sarılı olduğu lastikler başka yerde. Nerden baksan düzensiz bir iş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Kasım 2023; 14:47:53 > -
Türkiye, Ankara ve batısından ibaret değil... umarım bütün karayollarında her 100km'de bir istasyon olacak şekilde kurulum yaparlar yoksa tatil dönemlerinde şarj istasyonlarında 10-20 araçlık kuyruklar normal hale gelecek. -
zamanla yayılır tesla satışları atırtıkca -
Bence etrafını duba ile çevirmeleri büyük bir ilerlemenin göstergesi 😁 -
Ortada sadece bir iki karton var ne abarttın yahu, oysa Fransızlar karton ile beraber dikiyordu oraya. Uydu Elektronikçisi de böyle söylediğine göre kim bilir kendisi ne tür bir iş bilmezlik yapıyor da böyle söylüyor Allah bilir. Belki de kendini Alman filan sandığı için Türklere sallıyor da olabilir. Oldu uyducu biz sana iş vermeyiz merak etme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 21 Kasım 2023; 13:41:17 > -
Bu istasyonları Türkiye'de 100bin noktaya kursunlar isterse. Her birinde ortalama 10 hızlı (150kW) port olsa, 100.000 x 10 x 150 kW = 150 milyon kW, Türkiyenin şu an ülke çapında ürettiği toplam elektrik olan 40 milyon kW'nin yaklaşık 4 katı elektrik nerden gelecek ?
Görüneni değil biraz da görünmeyeni konuşalım
-
Yorumu düzenledim Türkiye'de işini düzgün yapan milyonlarca usta var. Ha sakın yanlış anlama senin vereceğin işe de muhtaç değilim. Ben gün boyu iş yetiştirmeye çalışıyorum hatta az önce bir iş geldi geri çevirdim sırf biraz uzak diye
-
Hocam sorun üretmek değil depolamak onuda bu arabalar çözecek o 40 milyon kw saatte üretilen elektrik günde 1.2 milyar kw/s elektrik üretiyor oda talebe göre fazlası çöp oluyor bırak 40 milyonu saatte 1 milyar kw/s elektrik bile üretilir herşey 2 jenaratöre bakar
-
-
Yapılan çalışmada kullanılan kablo kesitlerini görünce neden Kuzey Amerika'da satılan araç markaları Tesla'nın şarj standartına geçiş yapıyor anladım. -
Onun analizini yapmışlardır yolda giden mevcut Tesla'lar ile. Tam ortada olursa yığılma daha fazla olur. Ileride bir tane de diğer uca yakın planlamışlardır, bu sayede tam dolu batarya ile yola çıkanları uç noktaya, az dolu batarya ile dolu olanları Gemlik'e yönlendirmiş olurlar. Diğer türlü herkes ortaya yığılırdı ve soket sayısını arttırmak da bu yığılmanın önune geçemezdi. -
mevcut devlet yollarında şarj istasyonu sayısı sıfıra yakın, o halde neden elektrikli araç alayım? LPG daha bile ucuza geliyor ve her noktada bulunuyor.
-
5 sene daha elektiriğe bulaşılmaz. bu sene tesla sahiplerine kol gibi mtv soktular . çok zengin olsam da çöpe atacak param yok .
-
Fiyatlarda "bendensen ucuz, değilsen pahalı" kısmı hoş olmamış. -
Evdeki prize takılırsa fulleme kaç liraya gelmekte -
gündüz 200 gece 100 tl gece %50 indirimli. Superchargerla da 400 e doluyor tesla model y için bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROFPS -- 23 Kasım 2023; 19:46:30 >
En Beğenilen Yanıtlar

Kartonlar bir yerde, Kartonun sarılı olduğu lastikler başka yerde. Nerden baksan düzensiz bir iş...
|
Gemlik olacağına yolun ortası gibi bir yer olsaydı keşke.
|
Yorumu düzenledim Türkiye'de işini düzgün yapan milyonlarca usta var. Ha sakın yanlış anlama senin vereceğin işe de muhtaç değilim. Ben gün boyu iş yetiştirmeye çalışıyorum hatta az önce bir iş geldi geri çevirdim sırf biraz uzak diye |
Benzer içerikler
- youtube shorts ne kadar kazandırıyor
- instagram yardım merkezi
- font bulma
- fotoğraf boyutu küçültme
- yapay zeka uygulamaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X