buna katılmıyorum şöyleki omurgası sağlam ve hiçbir rüzgar hareketine yelken açmayan insanlar var etrafımda başı daima dik ve yolu net.. ama etraftaki kıkırdak iskelet yapılı çıkar tayfası rüzgarın geldiği yer ve duruma göre tüm organizma yapısını değiştirip mutasyona uğruyor bu evrim başka birşey toplumun belirli kesimini kapsıyor ve geneli ifade etmiyor bana göre ve istisnalar. onları genele maletmek bilinçli insanlar nezlinde bir hakaret. |
Tesla sahipleri araçlarından kurtulmak istiyor; 2. el ilanlarında patlama yaşandı (2. sayfa)

-
-
sana atarlanan liberal solcu beni bloklamış. muhtemelen birkaç laf çakmışımdır :D Alayı palavracı bunların.
öncelikle Almanya hesabı! Alle Liefbar seçili. yani tüm aktif ilanlar gibi düşün.
https://www.tesla.com/de_DE/inventory/used/my?Year=2023,2024,2022&arrangeby=plh
malum kitle utanmadan sıkılmadan bir de kaynak diye cnn vs gösteriyorlar. rusya savaşının başında da rusların 2 aylık roketleri kaldı diyen siyonist kitle veya ruslar beyaz eşyadan çip söküyor diye sallayan yahudi medyasını malum kitle örnek göstermiş :)
he unutmadan hala daha sallamaya devam da etmiş. "bathıda inzan başga! moral (ingilizce ahlak oluyor) yükzek inzanlar" diye sallamış!
memleketimin amerikancısının "ahlak sahibi" dediği amerikali liboş solculardan bir kare:
https://x.com/i/status/1909223396795150461
bir başkası
https://x.com/i/status/1909744250084114735
altta ise , daha önce bir tesla aracına saldırmış liberal solcu, tutuklanıyor. muhtemelen binlerce dolar , tesla sahibine ödeyecek veya birkaç ay içeride yatacak
https://x.com/richa8470/status/1910797639643168860
Musk bunların üzerine açıklama yaptı. Açık açık "bunlar piyon, biz generallerinin peşindeyiz" dedi.
https://x.com/i/status/1907851390434816487
ülkemin solcusu da gelmiş batılı liberallerde ahlak (moral) varmış diye sallamış :))))))))))))))))))
not: ben de bloklayayım ... liberal solcu görünce dayanamıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben tarafsızım sevmem öyle siyaseti onada o gözle bakmıyorum bu iş sol sağ değil musk özelinde değerlendirmek lazım .. yani olay siyasetten nazaran daha çok bireysel Musk özelinde bir mevzu gibime geliyor .. yoksa Amerika da bir sürü büyük cumhuriyetçi marka var ama niye hiç birine bir şey yapmıyorlar da muska taktılar bu kadar çok..
Yoksa diğer dediklerin her kesimde var Amerika tarihinde meclisi basan yakıp yıkan senatörleri darp edenlerde cumhuriyetçi lerdi yani Amerika'nın sağcıları idi .. yani ben ona bakmam çok ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanları DOGE coin de terste bıraktı. İnsanların siniri ondan. DOGE coin $2 dolar olursa herkes Tesla'cı olur.
-
Yeni çılgınlık byd olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birbirimizi anlamamız için önce kavramlarda uzlaşmamız gerekiyuor hocam. Yozlaşmadan kastım siyasi veya kişilikli duruş yoksunluğu değil, kendisinden ve ailesinden başkasını düşünmeme, diğer insanların haklarına saygı duymama, kuralları fırsatın olduğu her ortamda ihlal etme, fırsatçılık, bencillik, toplumsal meselelere duyarsızlık, siyasi çürümeyi, rüşveti, nepotizmi önemsememe, hatta nepotizmi içselleştirme, doğayı ve çevreyi umursamama vs.
Yozlaşma diyerek etik yoksunluğunu kast ediyorum ve haklıyım.
Yozlaşmanın adını böyle koyunca, ben çevremde bu tanıma uyan milyonlar görüyorum.
"Bal tutan parmağını yalar" diye atasözü olan bir toplumdan ne beklenir ki zaten.
Yoksa elbette hepimizin çevresinde etik değerlere önem veren ve benimseyen insanlar var ama bunlar azınlık.
-
Siteye metin yazarı alınmalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır, hayatımda sadece 1 kez tur operatörüyle tatile çıktım o da Mavi Turdu. İşim gereği bedava ve indirimli uçak bileti hakkımız var, tur operatörleriyle tatil yapmıyoruz. Turla tatile çıkmak tarzım değil.
Ama bu bir şeyi değiştirmez. BİM ve A101 kullanıyorum, uzun yıllar kullanmadım ama şimdi taşındığımız yerde başka market olmadığı için kullanıyoruz ki onlar taraf olsalar bile siyasetle iç içe değiller. sadece içki satmadıkları için protesto ediyordum. Hürriyet, Kanal D grubu demirörene geçtiğinden beri bir kere bile internet sayfalarına girmedim. Sabah, Yeni Şafak, takvim falan zaten 15 yıldır semtine uğramadım.
Elimden geldiğince bir duruş sergilemeye çalışıyorum. %100 verimli olşmayabilir ama siyasetle iç içe gruplardan elimden geldiğince uzak duruyorum.
Yalnız siyasetin göbeğinde olan Sabah-ATV grubu gibi gruplarla Habertürk, NTV gibi grupları bir tutmam. Sondakiler taraf olduklarından değil, korkudan silik bir yayın politikası izliyorlar.
-
sadece tek bir yorum olması ve de ciddi bir haber sitesi falan olmaması önemli bir işaret bence.
-
iyi oldu TR de %10 ile gelir umarım
-
Gerçeklerin bir kıymeti yok ki..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanların ekonomik olarak bir reaksiyon gösterebilecek refahları mevcut. Biz artık geçtik aylık ödemeleri düşünmeyi, haftalık nasıl kurtaracağız diye bakıyoruz
-
Gelsin Tesla Türkiye' ye fabrika kursun. Çünkü bu markaya deli gibi tapanlar var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X