< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (262. sayfa)

-
-
Arkadaşlar şöyle bir problemim ver ev internetine ethernet kabloyla bağlanıyorum konum görmüyor iş yerinden bağlanıyorum otomatik konum görüyor ttnet i aradım bizle alakalı değil diyor teslayı aradım yapabilceğimiz birşey yok diyor burdan mutlaka çözebilcek arkadaş varsa duacı olurum. Sırf bu konum posta kodunun otomatik gelmemesi yüzünden stok göremiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkapArkadaşlar şöyle bir problemim ver ev internetine ethernet kabloyla bağlanıyorum konum görmüyor iş yerinden bağlanıyorum otomatik konum görüyor ttnet i aradım bizle alakalı değil diyor teslayı aradım yapabilceğimiz birşey yok diyor burdan mutlaka çözebilcek arkadaş varsa duacı olurum. Sırf bu konum posta kodunun otomatik gelmemesi yüzünden stok göremiyorum
site ayarlarına girin , izinleri varsayılan yapın
-
bütün izinler verili konum açık hocam
-
Hocam o zaman chrome beta olanı indir, eklenti vs kurma , öyle dene
-
Farklı bi sıkıntı var anlam veremedim
-
bilmediğim için soruyorum chrome yerine safari tarayıcıda sorun çıkar mı?
yeni juniperde siyah renk 19" Crossflow Jantlar standart olarak mı geliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 7 Mayıs 2025; 11:49:12 > -
Hocam otomatik doldurma/ ödeme ekleme varsa sorun olmaz , hangisi çalışıyorsa onu dene, ayrıca vivaldi browser var onu da indirip dene istersen.
-
teşekkür ederim .
%10 vergi dilimi şansını kaybetmemek için standart otopilot seçmek zorundayız.
peki aracı aldıktan sonra geliştirilmiş otopilot veya full self driving ücret karşılığı yazılımla eklenebiliyor mu?
-
evet
-
bu en büyük avantaj belki de. full otopilot ekletebileceğiz 250 000 tl ödeyip.
sanırım şu anki standart otopilot un corolla nın adaptive cruise ünden farkı yoktur.
-
Hocam Zaten Tesla nın cilvesi bu, 1 güncelleme ile başka bir araca dönüşecek, oto pilot daha ABden izin alamadı, oraya gelip regülasyonları tamamlarsalar bize de gelir bir şekilde, şu an tek kritik nokta TR tüketicisi için, ötv%10 dan Tesla ya sahip olabilmek, malum 1 gecede resmi gazete ile Tesla ötv %40-50 kafalarına göre çekebilirler,
-
teşekkür ediyorum bu güzel bilgiler için.
ses sistemini kalitesini düşürmeleri sebebi sizce %10 vergi diliminde tumak için fiyatı düşürmek mi?
tesla tr sitesinde siyah renk 19" Crossflow Jantlar görünüyor. bu şekilde siyah renk janttl mı geliyor juniper yoksa normal gri mi olacak?
bir seçim şansına daha izin veriyor çeki demiri dışında. 35910 tl karşılığında siyah beyaz iç mekan veriyor.
all black iç mekan ise ücretsiz. acaba siyah beyaz iç mekanda gerçek deri diğerinde suni deri koltuk gibi durumlar var mı? bana kalırsa all black iç mekan daha güzel ama fiyat farkı neden anlamadım burada.
-
tanıdığım çoğu kişi önde hız göstergesi olmamasından rahatsız.
aslında bunu head up display koyarak hem çok basit hem teknolojik bir şekilde çözebilirdi . madem ısrarla öne normal gösterge koymak istemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 7 Mayıs 2025; 13:43:20 > -
Hocam çok düşünülcek şeyler değil bu hoparlör koltuk vs, koltuk sornadan 50k verip serviste değişiyormuş, jantvs de değişir, %10 dilimden alınırsa bence karlı iş olur bu devirde ve ülke şartlarında. 2.2 milyona polo 1.0 dsg satılıyor trendline sanırım. Sözün bittiği yerdeyiz bence
-
2 renk de suni deri fiyat farkı pazarlama politikasından kaynaklanıyor
-
windows 11 ise konum izni ver deyip sistem uygulamaları vs ,arkadaşın kapalıymış, windows arama da konum yazın burayı açın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 7 Mayıs 2025; 17:22:55 > -
-
şanzıman konusu merak ediyorum.
juniperde ekranda artık biliyorsunuz. ileri ve geri var gibi sanki sadece.
herşeyi kendisi mi hallediyor. parkedince p ye filan almak gerekiyor mu yine?
bir de vw grubunun meşhur dsg şanzıman çok beğeniliyor.
bu tesla anın şansımanı da onun kadar başarılı mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 7 Mayıs 2025; 21:34:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X