Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.255
Cevap
357
Favori
458.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9 hoparlöre düşmüş ve subwoofer kaldırılmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bob Kelso kullanıcısına yanıt
    Deysin diyoruz hocam, deymeyecek şey için niye fazla para vereyim. Tabi benim için. Başkası için deyerdir.

• Bonus kart ile ödemelerde 50 bin kapora çekerken telefona (bonusflaş vs) onaya düşüyor mu direkt olarak çekiyor mu arkadaşlar? ödeyen oldu mu bonusla

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Trim sesi olarak beni çok fark beklemiyorum, kullandığım test aracında kolumu dayadığım kapı üstü çıtırdıyordu ki benim araçta böyle bir sorun yok. Yine bagaj kapağı tarafından bazı tıkırtılar geliyordu, değişen çok bir şey olmayacak gibi.

Ancak aracın sürüşü 1 tık daha yumuşak ve ses yalıtımı da 1 tık daha iyi. Model Y'de daha iyi olmasını istediğim çok az nokta var, bunlardan biri biraz daha yumuşak bir sürüştü ve yeni model onu tam olarak olmasa da kısmen karşılıyor.

Aradaki farka değer mi, söylemek zor. Maddi olarak beni zorlamayacağı için değiştirmeyi düşünüyorum, biraz da keyfi alacağım, mantık çerçevesinde düşününce çok mantıklı değil aslında.

• Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt
    Mantığa bakarsak zaten önceki aracımdan çok çok memnundum. Sırf Tesla diye aldım bu aracı. Ki sattığım araçta 1 yaşında değildi. Yani hiç mantıklı bir hareket değildi.

Varken keyfimize de harcayacağız. O sebeple iyi yapıyorsunuz. Güle güle kullanın. Merak etsem, bir tık aklım kalsa ben de hiç düşünmem. Çok şükür, eskiyi satmadan da alırız yenisini ama çok memnunum. Sanki ihanet edermisim gibi geliyor SR me. 😂

Öncekinin süspansiyon rezalet sen yok sayınca iyi olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigona -- 6 Mayıs 2025; 15:27:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sigona S kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum, bana göre dedim. Sizi ne rahatsız etti burda. Fikirlerimizi yazamayacak mıyız? Sen nedir bu arada?
    İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 6 Mayıs 2025; 15:29:51 >

Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama 2024 sr 19'lar ile 2025' srlerin süspansiyonları Arnavut kaldırımını falan saymazsak hemen hemen aynı,

Sürekli bozukluklarda fark var temelde. 2023 lr ve performanceler çok daha sert evet,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Mayıs 2025; 15:32:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    2023 lr sürdüm rezaletti. 2025 lr juniper sürdüm gayet düzelmiş

İkisinide kullandım süspansiyon hepsinde rezalet :) bu araçlarda konfor bekleyen zaten hata yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 6 Mayıs 2025; 15:53:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2024'de süspansiyon biraz değişti birde 19'larla daha yumuşak. Ama evet lr ciddi sertti. O performans ile zaten yumuşak süspansiyon ciddi sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslaa89 kullanıcısına yanıt
    Önceki çok kötüydü biraz olsun gelişme var. Porsche macan beklemiyordum sonuçta :)

• https://www.sahibinden.com/s/ElVEOcH3

• Law.ist L kullanıcısına yanıt
    Hasar kaydı ne kadar

• TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

yeni model y sr juniper bu şekilde 19 inch siyah jantla mı gelecek?

bence güzel olmuş siyah jant. umarım böyle geliyordur.

bir de ses sistemi sr de 9 hoparlöre düşmüş. subwoofer yok demiş arkadaş.

juniper öncesinde. daha kaliteli ses sistemi mi veriyordu?

ses sistemi daha mı kötü juniper öncesi modellere göre?

adamlar geliştireceğine kötüleştiriyor o zaman

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Kotulestiriyor demeyelim ama maliyet düşürüyorlar. Hoparlör sayısı azalmasından ziyade subwoofer in çıkarılması kötü.

evet ses sistemi bir çok kişi için önemli aslında. keşke aynı kalitede kalsaydı.

golf 8.5 1.5 150 hp style ile tesla model y sr arasında kalan var mı?

600 000 tl daha ucuz tabi tesla.

ama golf de hem benzinli hem daha kaliteli malzeme işçilik gibi.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Güzel bir araç tabi.

Burada hem benzinli dediğiniz de , kötü birşey gibi anlaşılır.😊 Siz tahminjmce iyi birşey demek istediniz.

benzinli olunca şarj etme sıkıntısı, uzun yola çıkma stresi gibi dertler olmayacak diye düşündüm. benzinli araç her türlü kolaylık bu yönden.

petrol istasyonuna gir doldur çık 5 dakika sürmüyor çoğu zaman

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.