< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (259. sayfa)

-
-
Son zamanlarda aldığım en hızlı dönüş 😅 teşekkür ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millet değil aslında, 2 3 tane 🐸 kasa sr sahibi yazıp durdu. Dertleri 1800k para verdikleri eski sr aracı 2250 2300 den okutmaktı. Biri yazdı hatta burada mı telegramda mı tam hatırlamıyorum, 1600 e satacağıma tavuk kümesi yaparım yinede satmam diye. Görüyorsa eğer kümesin hayırlı olsun, istersen 3 tane cins yumurta tavuğu hediye ederim
Ödemeyi nasıl alıyor? 50bin i karttan ödeyebilir miyim
Karttan çekiyor zaten 50 bin başka şansınız yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kredi ile almak istediğimizde max vade 12 ay mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben aylar önce demiştim alan arkadaşlara hayırlı olsun çok güzel araç şimdi 2 milyonda megane yada benzer araç satan bayiler düşünsün devlet engel olmadığı sürece çok satar bu araba
-
Envanter satışı olduğu için 50 bin ödeme yapıp aldığımızda kalan bakiyeyi ortalama kaç günde kapatmamız gerekir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En fazla 45 gün içerisinde aracı teslim etmek zorunda. Muhtemelen teslimattan 1 hafta önce de ödeme yapmanız gerekir. Buna göre hesap edin.
En erken Eylülde gelir ve %40 dan gelir diyenler ?
Mayısta 3000 adet teslim olabilir
Berlin Türkiye'ye çalışacak gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 25 Nisan 2025; 15:50:33 > -
Arkadaşlar bu eski kasa şuan ki sr paketler de belli bir aydan sonra alanlar da kamera yazılım vesaire daha mı güncel gelişmiş oluyor öyle ise kacıncı aydan sonra ki araclar da var bu durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle birşey yok. Haziran'dan bugüne gelenler bire bir aynı. Sadece arka kameranın yeri ile ilgili bir güncelleme oldu. Kolay kirlenmemesi için.
Hatta juniper dahil aynı. Sadece ön kamera eklendi.
Ben de dün yeni araçlardan sipariş verebildim. Kredi konusunu ben de merak ediyorum. Tesla da kredi konusu nasıl oluyor? Şuan % kaç oranda ne kadar kredi veriyor. Avantajlı bir oran oluyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: metciii
Arkadaşlar kredi ile almak istediğimizde max vade 12 ay mı?
Valla hocam kredi oranları yüksek .
Tesla yapı kredi üzerinden veriyor yüzde 20 si 5 e yakındır oran .
Siz hw 4 soruyorsunuz. 2024 Mayıs ayı sonrası hepsi hw4 . Kameralar daha iyi . Yeni işlemci Fsd gelirse hw 4
İle iyi çalışıyor . Türkiye’de mevcut olan eski kasaların hepsi hw4
SR modelleri hw4 diğerleri değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2024 mayıstan somra aldıysa lr ya da performans onlarda hw 4 arada envantere geliyordu tek tük
Tesla'nın araçları getirdiği gemi o kadar araç almıyor , max 1800 civarlarında araç alabilir dedi 2 youtuber.
2025 yılı için Kredi avantajlarıyla Togg T10F , Marka imajıyla Volvo Ex30 ve yazılım farkıyla Tesla Model Y 3lüsü bir hayli kapışacak gibi duruyor %10 luk dilimde.
Benim gözüm hala Juniper RWD LR da. Danimarka, Norveç ve Fransada rwd SR ve rwd LR arasındaki fiyat farkı %5 (70bin TL) civarlarında. Togg, Volvo, Tesla 3 lüsü kapışırken (Hadi byd uyanığını da dahil edelim) SR satışları çok düşerse , RWD-LR da Otopilotu kapatıp %10 dan gönderse, otopilota da 70bin TL istese tadından yenmezdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 28 Nisan 2025; 9:12:14 > -
Ex30 kutu gibi küçücük bir araba. Opel Mokka ayarı Model Y'nin rakibi olamaz. EX30 ancak Kia EV3'e rakip olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet_1976 -- 28 Nisan 2025; 10:25:1 > -
Öyle demeyin. Kia EV3 GTLİNE model Y nin rakibi miydi ? Bence hayır, çünkü ben konuya yazılım / teknoloji olarak bakıyorum. Ama GTline tercih eden insanlar "Menzil" olarak bakıyor. Ex30'da da insanlar MARKA olarak bakacaklar. T10f, Ex30 ve Juniper kapışırken , şöyle 1-2 tane daha çinli pazara girse ne güzel olur :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X