Yahu E segmenti araç sahibi adam ekranı değil komple arabayı kaplıyor bide burdan yak, bu tür karşılaştırmalar birini yüceltip diğerini gömüyor filanmı yoooo. Ekran çizilmesin yıkamada vs diye kaplatan adam E segmenti araç sahiplerinden hangi şekilde ayrışıp da mitoz bölünme ile küçüldü pes yani. Şahinci tayfa vs benzetmeleri genele yaymak filan. 2.5 m parasını yenilikçi bir makinaya verip deneyimlemek isteyen herkes alır yani bu kadar, sınıflandırma kriteri bu olabilir sadece, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (910. sayfa)

-
-
evet aynı siteden aldım bende kargo geldi fakat ptt calısanı sorumsuz biri oldugu
için eksık adres deyip ürünü teslim etmeden iade düşürdü.Bugune dek bir çok kargo
adrese sorunsuz gelmesine rağmen. Dilekçe verdim ama
ısrarla iade oldu ürün. Sımdı aldıgım yerde yanıt vermıyor ürün nerde yok para nerde yok
olan bize oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myway20 -- 1 Kasım 2023; 1:15:45 > -
önceki aracım 5 serisi ile ilgili uzun süre deneyimim oldu maddelerin hepsine katılıyorum ek olarak connected drive ile ilgili resmi süreçleri çözemediler veya yatırım maliyetinden kaçındılar.
bu konuda da tesla 1-0 önde ülkemize giriş yaptı
-
657 ye tabi insan tiplerinden cok fazla sorumluluk beklememek lazim. Sırtımı dayayayim ömür boyu yatayim modundalar genelde.. Bu yuzden devlet memuru oluyor çoğu.. geçmiş olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabamın yıkamaya verdim. Ekranı silerken çizmişler. Çok belirgin değil ama her baktığımda gözüm değiyor. Bezi iyice sıkmayınca çizebiliyor. Neyseki koruyucu vardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha Ekim ayı başında Ferrariciler buluştu konvoy yaptı fermasın etkinliğinde google’a yazın çıkıyor haberi. Ya arkadaş biri clio’ya benzetir biri tofaşçı yapar :)) ne zorunuz var bu arabayla anlamıyorum artık. Tamam abi premium değil diyelim de rahatlasınlar artık. Ekrana da ekran koruyucu takarım abi. Eqs de alsam bmw i5 de alsam varsa ekran koruyucusu satılıyorsa takarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mersonun arkasındaki Clio mu hocam :))
Şahinden döndürme clio 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
🙂
vallahi eğer o c serisi premium ise, tesla model y premium kralıdır.
makyajlı model 3 c'yi parçalar
-
Model Y siparişim gelmeden evvel Akasya Pop Up'taki araçları yere yatıp altına bakmak derecesine kadar mıncık mıncık ederek inceledim. Araçlar belki Berlin'deki ilk üretimlerden olduklarından kaporta ve iç birleşim yerlerinde sorun olabiliyordu. Buna rağmen siparişi iptal etmeden aracı beklemeyi tercih ettik. Sonradan Midnight Cherry gelince tehşirdeki araçlar da değişti. Hataların azaldığı da gözle görülüyordu. Kendi aracımızda da ne kaportada ne de iç mekanda rahatsız edici bir işçilik hatası görmedim yaklaşık 40 gündür kullanıyor olmamıza karşılık. Yine forumda paylaşılan bazı trim sesleri de yok şimdilik. İçindeki malzeme kalitesini eleştirirken karbon ayak izi mevzuunu da gözden kaçırmamak lazım. Daha çevreci bir araç var mı ben bilmiyorum. Sonuçta bizi A noktasından B noktasına götüren hem üretimi hem malzemesi hem tüketimi en çevreci araçlardan bir tanesi bu araç. Sosyal sorumluluk olarak da görebiliriz. İmkanı olan bu bakış açısını destekleyerek doğaya sahip çıkmalı. Ayrıca araca bin, frene bas, kolu indir git mantığıyla her zaman harekete de hazır. TOGG paylaşımlarına bakıyorum, araç hareket edebilmek için ayrı bir merasime tabi. Yerli üretimi markamızı tabiki destekliyoruz ama yaklaşık 15 senedir üretim yapan bir firmadan birazcık ders alınabilirmiş pratiklik konusunda. Son olarak; zaten TOGG kullanan ve severlerin gözünde Tesla tercihimiz nedeniyle vatan haini konumumuz var, bir de kendi aramızda kullanıcıyı premium veya alt segment diye sınıflarsak doğru olmaz. Araçlar ilk çıktığı andaki gibi erişilebilir konumda da değiller. RWD belki erişilebilir olacak ama LR'nin ₺3 mio sınırına geldiğini de gözden kaçırmayalım. Herkes keyifle kullansın araçlarını. Açıkçası ben şimdiden yeni neslinin heyecanını hissetmeye başladım. AC şarjda 22 kw bile farklılık olabilir. Sadece bir iki eleştirim var, araç içi led ambianslara doyduk diğer araçlarımızda, fazladan enerji tüketimini gerektirecek bu tip oyuncaklar gerekli mi Model Y'de? Diğeri de araçtaki ahşap trimler kalite hissiyatı verirken kumaşa dönmek de çok gereksiz geliyor bana. Toz tutması ve damla lekesi yapması da cabası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 1 Kasım 2023; 11:14:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olsun. Para babaları sever hava atmayı. Onlardan başka kimse güzel arabalara binemesin. Gittikleri mekanlarda herkesin ilgisini çeken sadece onlar olsun. Tey tey tey. Daha çok gelişmemiz lazım…
O araç bu araç değil işte. Yanlış adresteler
Adam üretip üretip satıp pazar payı kapacağım diyor. Bu tip bir üreticinin kendisinin giriş seviye nitelediği modellerden niş araç beklentisinde olanlar bu topa hiç girmemeliydi bence
Tesla trye giriş yaptığında sarı sitede aynı araçlar 3m civarındaydı. Silkilmeye alışmış insanların morali bozuldu hemen.
Bir de sözde tesla fanları var, ucuzdan alıp pahalı satmaya çalışan.
Bizde sıkıntı.
Normal insanlar için derim ki; alın kullanın, başkalarının boş ve bumbuk laflarına takılmayın hatta duymayın
Tesla distribütor aracılığıyla gelse şu an 3500 den aşağı fiyatı olmazdı. Allahtan kendileri girdi ülkeye.Yoksa Bmw , Mercedes gibi süründürürlerdi. Mercedes online dan tanıdığa 50bin tl ile E200d ayırttık. Davutpaşa Mengerlerden 150bin tl kapora daha istediler. 200bin aldılar 15 günde veririz dediler. 30 gün oldu araç ortada yok. Araç nerde diyoruz? Bilmiyoruz ,sistemde gözükmüyormuş. Başkasına sattılar yüzde 90 nasıl olsa şasi no filan vermiyorlar sistemden. Bunlar alıştı 2 senedir milleti isyan ettirmeye hala aynı muamele yapıyorlar ama sonları yakın inşallah. Tesla hiç yoktan aracın nerede ise konuşabileceğin danışmanın var. Bu bile bir sebep Tesla almak için.
-
Başlarda beyaz yakanın ulaşabileceği rakamlarla girdiği için boklansa da seneye min. 4,5 mio fiyatı, min. 50bin mtvsi ile gözlerde ve dillerde lüks sınıfına oturmuş olur. Bizim gibi aç, görmemiş milletlerde genel algı, bir şey pahalı ise lüks ve güzel şeklindedir. Bir de herkes ulaşamıcak. Vergi sistemimiz sayesinde tesla için seneye herşey yerli yerine oturmuş olur.
Gerçekten elektrikli araçlarda start/stop tuşu olması kullanıcıya cinnet geçirir cinsten. Bir kaç gün togg kullandım sonuçta motor sesi yok araç stop etti mi anlaman mümkün değil. Arabadan iniyorum kapılar kapanmıyor, gene bin stop tuşuna bas. Araçtan in kontak açık kalmıs gene bin ile geçti bir kaç günüm. Normalde basit gibi geliyor ama elektrikli bir araçta o tuş olayı gerçekten çileye dönüşüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X