güncel kasa c sattım model y aldım vallahi y daha kaliteli |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (908. sayfa)

-
-
Tesla öyle bir fiyat artışına gitmez. Suan ki satış politikası tamamen üretim maliyetlerini düşürüp fiyat indirerek pazar payını arttırmaya yönelik. Zaten aracın yapısından direk anlaşılıyor. Ekstra dokunuş gerektiren herşeyden uzak duruyorlar. Böylece üretimi hızlandırıp maliyeti düşürüyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu daha önce bende şöyle yazmıştım. Tesla eskiden çok ucuzdu şimdi az ucuz. Diğer arabalar ise çok pahalıydı şimdi pahalılar.
Çıpa etkisi de demiştim. insanlar bana 1.5 milyona mı aldın diye soruyor hep. Zihinlerde o fiyatlar çıpalandı.
tersi de mercedes gibi araçlarda ki çıpa etkisi. onlarda da yukarda çıpalandı fiyat.
bana göre Tesla bugün türkiye otomobil piyasasına göre 3,5 milyon altında fiyatlanmamalı.
-
Tesla uygulama da FSD satın al seçeneği var
özelliklerin hangileri aktif acaba ? kullanan var mı ?
-
Otomatik şerit değiştirme ve navigasyon aktif onlarda otobanda sadece. Fsd şu an tamamen gereksiz . Summon kesin gelecekmiş ama 1 senede sürebilir. Gelişmiş alınabilir çok uzun yol yapanlar için. Zaten çoğu kişi summon bekliyor. Summon gelmediği için çoğu kişi almadı paketleri . Bakalım ne zaman gelecek.
Model Y globalde son üç yılın en düşük fiyatında. 2022'nin sonundan beri ciddi fiyat düşürdüler. Tesla'nın fiyatları arz/talep durumuna göre değişiyor. Bir gün uyanırsın 10k usd daha pahalı, bir gün uyanırsın 5k usd daha ucuz.
LR TR baz fiyatı 46300 Euro ve Almanya baz fiyatından bile 1000 Euro daha uygun.
Dolayısıyla demek istediğim Tesla'nın fiyatının fiyatının uygun olduğu değil, Tesla Türkiye'nin globale göre daha uygun olduğu yönünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 31 Ekim 2023; 16:6:1 > -
ben olsam sadece summon olan 1000 dolarlık bir seçenek sunarım . deli gibi satarlar tr de herkes alır sürümden kazanırlar
Keşke o öyle ayrı satsalar çok daha iyi olurdu.
-
dedıgın gibi gereksiz su asamada.
bu araçta standart otoya ilave sadece summon olsa bile yeterli benım gozumde.
ama navigasyona adres yazıp direk müdahalesiz hedefe gitme olayıda güzel olabılır.
-
araçtan genel anlamda cok memnumum
birde su koltuklara sogutma koysalarmış 10 numara olacakmış.
terletme olayı fena.
-
Masaj da olsa güzel olurdu bence. Özellikle İstanbul dur/kalk trafiğinde bel bölgesi için bazen çok işe yarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koltuk terletmesini çözen kılıf alan ya da almayı düşünen var mı
-
valla ben cozum olarak aliexpressten kılıf tarzı bır sey bakacam
hadi kışın neysede yazın hıc cekılmıyor
-
Koltukların her iki yanında da airbag mevcut. O kısımları kapatmayan bir çözüm lazım.
Bu arada ekran koruyucu ne kullanıyorsunuz. Aldığından memnun olan var mı ?
Ben kullanmadım ama bir kaç yerde tavsiye edildiğini biliyorum. Kısa tip2 kablo arayan olmuştu forumda... Gönderdiğim linkin açıklamasında 10 metre diyor da ona aldırmayın ürün sayfasına gidince metreyi seçebiliyorsunuz.
https://eversarj.com
Ever Charger TİP 2 Elektrikli Araç Şarj Kablosu 10 Metre ECO Mavi 22 kW'a kadarhttps://eversarj.com/ever-charger-tip-2-elektrikli-arac-sarj-kablosu-10-metre-eco-mavi-22-kwa-kadar?uzunluk=25-metre&renk-eco=eco-mavi -
Ben aliexpressten aldım gayet memnunum burdan alın bence vergi dahil fiyatla alabiliyorsunuz. Gümrük vergisi çıkan arkadaşlarında çıkan vergiyi iade etmiş satıcı. Güvenilir gibi AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum.
Hemen göz atın! 703,15TL 39% İndirim | YZ Tesla modeli 3 Y merkezi konsol için temperli cam ekran koruyucu Anti parlama HD Film koruma ekranı Protecto aksesuarları
https://www.aliexpress.com/item/1005003707262331.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60410143714&aff_fcid=02463b48b2fa46b985f4ea20b89e9a5c-1698763095412-06898-_EQSC9Yb&tt=MG&aff_fsk=_EQSC9Yb&aff_platform=default&sk=_EQSC9Yb&aff_trace_key=02463b48b2fa46b985f4ea20b89e9a5c-1698763095412-06898-_EQSC9Yb&shareId=60410143714&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=1a432781e07142f6bbce7954da1d9972&afSmartRedirect=y
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler hocam. AC üniteye geri geri yanaşınca mevcut kablo çok uzun geliyor, toplaması da vakit alıyor. Yerde halka halka duran kablo da geriyor beni, sanki elektrik uzun yol katediyormuş gibi ben geriliyorum
2.5 metreden daha kısası bile işimi görecektir ama en kısa buysa o da kabul.
direk wallbox tarzı bır sey almadan bu ürün ile 11 kw sarj edilebiliyor mu ?
-
Arkadaşlar merhaba, koltuklar çok terletiyor beni. Güzel kaliteli bir kılıf alıp deneyen oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X