Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (884. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
52.088
Cevap
1.378
Favori
3.462.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de arka sağ sürekli diğerlerinden düşük gösteriyor. Yola çıkınca ısınınca hepsi 43 oluyor. Bende artık hava basmıyorum yazılım sorunu var gibi. Neden arka sağ herkeste.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende arka solda aynı durum söz konusu 3 aydır, lastikçi baktı patlak olamaz dedi, 42ye şişirnce 10 gün sonra 37-38'e düşüyor ama hiç kullanmazsam. Kapalı garajda seramik zemin çekiyor gibi birşey söyledi, bu genişlikteki lastiklerde normalmiş güya ama bana hiç mantıklı gelmedi. Hep sol arka niçin o zaman?

• Arkadaşlar 4.500 kmde beyaz renk Performance aracımı satacağım. Fiyat olarak 2.750 düşünüyorum, ilgilenenler dm lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by-ogm kullanıcısına yanıt

Bu konuyu ben de çok araştırdım ama maalesef tüm listeyi tersten yeniden oluşturmak dışına bir alternatif yok gibi. İnanılmaz saçma ve can sıkıcı bir durum maalesef.

Anladığım kadarıyla Tesla Spotify Web-App 'i kullanıyor ve Spotify web'de liste sıralama özelliğini de-aktif etmiş, sadece Windows-App indirdiğinizde listede sıralama yapabiliyorsunuz. Çözen var ise yardımcı olsun lütfen ://

• makdeniz NHE6J M kullanıcısına yanıt
    Herkeste olduğuna göre önemsememek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • makdeniz NHE6J M kullanıcısına yanıt
    Bende değişik lastiklerde olabiliyor soğuk lastiklere 42,5psi hava basın yavaş yavaş 42psi düşürün herbir strok’ta yaklaşık 1/2psi hava düşer hava bastıktan sonra sübap ve pompa ucunu mümkün olduğunca hızlı ayırın

• munadi M kullanıcısına yanıt
    Önemsemeniz gerekir eğer araç 21” performans ise düşük basınçta jant çevresinde hasar oluşabilir

• daselator D kullanıcısına yanıt
    42 psi ,lastikler soğukken en az üç saat park halindeyken

• ravanelli26 R kullanıcısına yanıt

Bencede kurallar ve trafik akışı dahilinde değerler böyle.

gerçi İstanbul dan alıp Adana ya gelirken adalet dağıtmıştım yollarda   genel ortalamamda bir anı olarak kaldı :(((

• Nitrojen bastırın hava değişimlerindeki genleşmeden minimum etkilenirsiniz. 2-3 psi de dert edilmez, arada basacaksın havayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUTTA44 -- 20 Ekim 2023; 14:45:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugbank

Ağırlık dediğiniz otopilotu kandırmak için mi :)
    Evet; aparat çok başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marksman84

Hocam Bahçeşehir otobandan Edirne’ye direksiyona neredeyse dokunmadan gittim bir tek sollama yaparken mecbur onuda getirseler mükemmmel olacak.
    Gelişmiş oto pilot ile çok kullanışlı olacak kesinlikle…

• tanriseven T kullanıcısına yanıt
    Linki var mı alayım ben de

• Lastike çivi girmiş sanırım. Yarın tamire götürcem. Bu lastiklere farklı bir yama mı yaptırmak gerek ? Neye dikkat etmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gevurgazi -- 19 Ekim 2023; 21:30:55 >
  • Model y long range için için uygulamadan ülke ve dil değiştirip accelaration boost alma şansı olur mu acaba??

• Lr 19. Gün içinde 42e çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: altugbank

Linki var mı alayım ben de
    Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 898,47TL 73% Off | For Tesla Model 3 Model Y Model S Model X Driving Steering Wheel Holder FSD AP Automotive Interior Accessories

https://www.aliexpress.com/item/1005005851100746.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60402541955&aff_fcid=70a81e2b68174763b392ccb5fe8f28d2-1697741184550-00074-_EjGzcND&tt=MG&aff_fsk=_EjGzcND&aff_platform=default&sk=_EjGzcND&aff_trace_key=70a81e2b68174763b392ccb5fe8f28d2-1697741184550-00074-_EjGzcND&shareId=60402541955&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=d1e1b6ba58be404db3ea4ace0bb49e8e&afSmartRedirect=y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 19 Ekim 2023; 22:20:13 >

• sırf navigasyonda otopilot için 95420 tl ne kadar mantıklı ?? abonelik yok sadece satın alabiliyoruz oysa yurtdışında abonelik de var aylık ödeme. ilginç durum. aylık olsaydı denemelik alırdık bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuhayerr -- 20 Ekim 2023; 7:48:58 >
  • fuhayerr F kullanıcısına yanıt
    Tesla shop açılınca daha az vergiyle alınabilecek muhtemelen. Aylık abonelik de olabilir.

• KobraAbiniz kullanıcısına yanıt

bu zaten tesla shop fiyatı satın alabiliyorsun uygulamadan ancak aylık gelmeli ki demo edip değerse belki alınabilir aksi halde ciddi rakam.

• 
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.