255/45R19 XL 104V WinterContact TS 860 S ContiSilent T0 (Süngerli) Stoklara 10 set girmiştir. Bilgi için İtibat : 0534 088 27 95 Cenk < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remote -- 19 Ekim 2023; 10:36:43 > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (883. sayfa)

-
-
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Elektrikçi tanıdık ve hediye amaçlı sistemi kurduğu için elindeki malzemeleri kullandı galiba. 40a sigorta ve 30mA devre kesici ile değiştirirsem sorun kalmaz. Doğru anladım değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanıtınız için teşekkür ederim, elektrikçiler ellerindeki malzemeyi kullanmaya odaklı. Estetik pek umrunda değil, yapılan iş de hediye şeklide yapıldığı için pek müdahale edemedim
eldeki malzeme olduğunu tahmin etmiştim...
Evet, 40A trifaze sigorta yeterli.
Önemli olan kaçak akım rölesi. 30mA lik olan ile değiştirirseniz daha güvenli olur.
-
Konfigüre araçları yüklemişler. Full Self Driving'li TR paket bile mevcut. Bunlar alım amacıyla oluşturulmuş kombinlerse hakikatten hiç araştırılmadan oluşturularak şişmiş. Tesla'nın getirelim, okuturuz dediği kombinlerse diyecek birşey yok, rakamlar ₺3.5.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı aracı alan tanıdığım var :) FSD+Beyaz+19quote:
Orijinalden alıntı: M.L.CrassusKonfigüre araçları yüklemişler. Full Self Driving'li TR paket bile mevcut. Bunlar alım amacıyla oluşturulmuş kombinlerse hakikatten hiç araştırılmadan oluşturularak şişmiş. Tesla'nın getirelim, okuturuz dediği kombinlerse diyecek birşey yok, rakamlar ₺3.5.
Benim sonradan haberim oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 19 Ekim 2023; 12:42:31 >
Çalışsa da geri dönüş alsak
Aynen :)
Ben ağırlık + oto pilot ile mutluyum...
-
Ağırlık dediğiniz otopilotu kandırmak için mi :)
benim araç da 32 den direk 32.9 a güncelleme yapıyor. 32.6 ve 32.7 ler i güncellemeden
Benimde direk 32.9 u güncelledi bıgün. Güncellemde sadece dil güncellemesi yazıyor ama güncellemeden sonra tüketim acayip arttı. Bir süre takip edicem bakalım geçici biley mi yoksa sıkıntı bu tüketimle
Hocam Bahçeşehir otobandan Edirne’ye direksiyona neredeyse dokunmadan gittim bir tek sollama yaparken mecbur onuda getirseler mükemmmel olacak.
Allah allah neden ki ? ben de şehiriçi ortalama 14 kw harcıyorum ben de dikkat edetim . siz şastik basınclarınıza da bakın ama hava sernledi 42 den 39 a düştü basınc . o da tüketimi arttırmış olabilir
Şehir içi kaç kw tüketimi ortalama alalım beyler !
155 kw. 1200 km, hiç şehir dışına çıkmadım.
-
-
Ya benim lastiklerden biri hava kaçırıyor aldığımdan beri de böyle,
Yaklaşık 1 haftada 37 38 lere düşüyor basıncı diğer lastiklerde sorun yok hepsi aynı gösteriyor ama sağ arka kaçırıyor maalesef.
Böyle bir durum başına gelen vardı sanırım.
Sizce servise randevu alsam bakarlar mı yoksa kullanıcı ile alakalı bir durum mu derler?
-
Aslında onuda yazıcaktın. Sabahları 38 oluyor arbaya bindiğimde hava ısınırsa 40lara çıkıyor ama bi haftadır böyle lastikler. Biraz hava basmak gerekir mi. Ama bu yazılamdan sonra bi hafta kadar takip edicem son lardan beri 160lardayken bugün hızlıca 190lara çıktı ort tüketim
Muhtemelen vida girmiştir. İşinin ehli bir lastikçiye uğrayın derim. Şehir içinde sıkıntı olmaz ama , şehir dışı veya yüksek hızlarda araç çekme yapar
Benim de öyle 2-3 haftadır. Biraz sürünce tekrar yükseliyor 40-41'e çıkıyor. Sabahları tekrar 37-38.
Artık önemsemiyorum. Çünkü sürüşte bir farklılık görmüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X