< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (835. sayfa)

-
-
Model Y'de rejenerasyon ayarı maalesef yok (muhtemel bir uyazılım güncellemesine dek)... Rejenerasyon sürekli ve aynı şiddette mevcut.
Durdurma modundaki 3 seçenekten bahsediyorsanız orada araç durduğunda ne yapacağını söyleyebiliyorsunuz. Dursun mu, ilerlesin mi, kaysın mı...
-
Model Y'nin arkadan itiş seçeneğini seçince Kasım 2023 veriyor. Herhalde ucuz kaldı diye yılın geri kalanında arkadan itişli versiyona ağırlık verecekler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Milas havaalanına çok yakın bir konumda Otomol var, yaz boyunca 20 kez önünden geçtim, Tesla totemi haricinde bir tane Tesla dahi görmedim. Türkiye piyasasına yeni girmiş bir marka anlamaya çalışıyorum, ancak bu marka tesla haricinde bir Çinli yada başka bir uzakdoğu menşeli bir firma olsaydı tefe koyup hep beraber çalardık.
Emsal Çinli MG servis noktası var, araç teslimi insancıl, Müşteri hizmetleri gayet güzel çalışıyor. Şu an hizmet muadilimiz Skywell arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. Parça yok, servis yok, ilgilenen yok, beklenti çok, gelen yok!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli araçlar için kaza müdehale ekipleri , itfaiye birimleri vs hep ekstra eğitimden geçirilmesi de lazım acilen. Bir kaza anında yüksek voltaj var sonuçta Ayrıca yangın durumunda bilindiği üzere basit bir söndürme yolu yok.
Satılan araçların %13 ü elektrikli olmuş bu ay . Artık hayatımızın bir parçası oluyor ve güvenlik önlemlerinin de buna göre güncellenmesi şart.
-
Bu aracın da avantajları var. Lfp batarya var her zaman %100 sarj etmeniz tavsiye ediliyor. Yani aslında günlük kullanımda %80 sarj edilen long range ile menzil farkı yok. Batarya ömürlerinin de bizim kullandığımız bataryalara göre 3-4 kat yüksek olduğu söyleniyor. Mtv’si 15 bin lira. Daha önce teslim edildi mi bilemiyorum daha hiç bu araçtan alan duymadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LR ile peygamber sabrına sahip olup şehir içi veya şehir dışı maksimum mesafe denemesi yapan oldu mu, tüketimiz ne civarlarda?
-
-
Tablet ekranın kısa yol tuşları anlamsız bir şekilde tepki vermemeye başladı. Ne olduğuna ve çözümüne dair fikri olan var mıdır arkadaşlar? Kullanma kılavuzuna bakamadım henüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avantajları var. Ama 4×4 olmayınca bana sıcak gelmedi. Ama alan kimseyi de duymadım. Fiyatı Lr'ye yakın diye ilgilenen mi yok acaba?
hatta son bir haftadır sakin modda kullanıyorum güvenlik kamera vb kapalı halde bekliyor araç 130 lar 140 lar görüyorum anlayamıyorum
-
Yüksek mi geldi?
%90 - %10 max şehir içi km 250-260 km daha 300 e yaklaşamadık bile bu 400 ler 450 ler nerede kim nasıl ölçüp standart olarak yazdıklarını bilemiyorum
-
Qs performans aracımız geldi. Kasko yaptırmak istiyoruz en uygun anadolu sigorta veriyor. Sorun yaşar mıyız anadolu sigortadan kestiren oldu mu ?
-
ben 07 Eylülden beri kullanıyorum. Pek dikkat ettiğim söylenemez ama harcama bu şekilde şu ana kadar. 1 kere İstanbul /Kemer gidiş geliş var içerisinde. Yolda yeri geldi 160/180 km/h ile yeri geldi hız limitlerinin tamamına uyarak kullanım yaptım.
-
bir diğer konu da arkadalar muhtemelen lastiğin birinde bir sorun var ciddi hava kaçırıyor herhalde tamir yaptırmam gerekecek Anadolu yakasında lastik tamiri yaptırıp önerebileceğin güvenilir bir yer var mı acaba
-
Biraz kullanım yüksek mi acaba. Ben 160kw civarında takılıyorum. 190 fazla bence.
Birde Google maps deki adresi Tesla’ya paylaştığımda hata veriyor. Sizler de aynı sorunu yaşıyor musunuz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1,5 ayda daha 1897 km ama şehirler arası hiç yok tamamı şehir içi kullanımı sonuç 190
henüz 180 nin altını göremedim ben
-
ikisininde dili İngilizce ise sorun çözülüyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Tüketim için, eğer çok inişli çıkışlı bir muhitte yaşıyorsanız (Beykoz mesela), rakkam çok farkediyor.
-
Selamlar, Ekranda kaplama varsa o da cok etkili oluyor. Benim ekranda da zamanla bu oldu. Cikarip Spigen takinca duzelmisti. Ekran koruyucularin kalitesi cok onemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X