Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (832. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
22 Misafir (6 Mobil) - 16 Masaüstü6 Mobil
5 sn
53.551
Cevap
1.390
Favori
3.553.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KVKK'ya takılmasının nedeni tamamen teknik bir konu. Yoksa zaten araçta takılı Flash Disk'e "kamusal alanda" görüntü kaydetmenize izin veriliyor, tıpkı örnek verdiğiniz kameralarda olduğu gibi. Asıl sorun, uzaktan izlemede bu görüntülerin yurtdışı sunucularda işleniyor/tutuluyor olması... Eğer Tesla, Türkiye'de sunucu lokalize eder ve uzaktan izleme görüntülerini bu sunuculardan geçirirse KVKK'ya muhalif olmaz. Bu son derece mantıklı bir yasak ve maalesef burada yol alması gereken taraf Tesla.

• ridleyscott kullanıcısına yanıt

500 km üzeri bir menzil yapmanız teorik olarak mümkün gibi görünse de pratikte imkansız. Şarjı %10'un altına düşürmeniz pil sağlığı açısından tehlikeli. Pili tamamen bitirmenizin de aracın sistemlerine zarar verme "ihtimali" var deniyor.

Bu şartlar altında benim uzun yolda, sakin bir otoban sürüşü ile %3-4 şarj ile varabileceğim bir mesafe hiç 500 km olmadı (Tesla navigasyon verisi). Yoldaki tırmanışlar bunu engelliyor. Denemek ise çok riskli. Sonuç olarak ne İstanbul'dan Ankara'ya (450 km) Ne de Ankara'dan Kayseri'ye (350 km) pratik olarak tek şarjla gidemedim.

• orchidem O kullanıcısına yanıt
    Rekabet artınca düşer. Şu an kaliteli getiren firma az.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her türlü bant-yapışkan kalıntısını WD40'la kolayca, zahmetsiz ve malzemeye zarar vermeden çıkarabilirsiniz.

• Tesla Model Y’nin Çin’de satılan versiyonlarına küçük bir güncelleme gelmiş. Jantlar değişmiş, iç mekan ambiyans aydınlatma eklenmiş, ahşap detay kaldırılmış. Standart ve lr modelde menzil artmış. Standart modelin hızlanması 5.9 saniye olmuş. TR’de satılan Model Y’lere de yakın zamanda bu güncelleme yapılır mı sizce?

• orchidem O kullanıcısına yanıt

Aman hocam acele karar vermeyin. Tüm bunlara rağmen artıları daha fazla olan bir marka/araç.

Elbette bunlar can sıkan taraflar.... Ancak hiçbiri hırsız ve avantacı bayilerden, dolandırıcı distribütörlerden, sıfır fiyatının üzerinde araç satan çakal galerilerden ve tüm bu olup bitene göz yuman yetkililerden daha can sıkıcı değil hala.

• pc-se7en kullanıcısına yanıt
    Avrupada sipariş verenler var diye bilgi vardı telegramda.

• Gukidoki G kullanıcısına yanıt

4 mayıs bir cacık yok

• pc-se7en kullanıcısına yanıt
    Sanki menzil de artmış long range de .umarım yeni pillerden kullanılmıştır

• avkatbey A kullanıcısına yanıt
    Tesla Türkiye’nin gerçekten olayla hiç alakası yok!
    Olmayan bşr çeki demirinin ruhsatta işli olmasıyla uygunluk beyanının ne alakası var. Uygunluk beyanı tabii ki olacak. Bu her araçta çeki demiri olduğunu göstermez ki.
    Benim bir aracımda çeki demiri yok, diğerinde var. Ve ruhsatta da olmayanda çeki demiri belirtilmemiş. Doğru yani..
    Bende sorun yok. Ama olmayan bir çeki demirinin ruhsatta belirtilmesi sorun.

• nobre19 kullanıcısına yanıt
    Aynen, uygulamayı her açtığınızda araç da uyanıyor, son durumunu kontrol edip, uygulamaya iletiyor. Bu da bir sarfiyata neden oluyor. Bırakın uyusun, dinlensin..😂

• lenduhacafer L kullanıcısına yanıt
    Selam,
    500 km pratikte zor ama yapanlar var.
    100-110km/h ‘i pek geçmezseniz, ani ivme, fren ( de-jenerasyon) kullanmazsanız yapılabilir.
    Ben 3 kiş yaz sıcağımda full klima ile, molalarda araç kliması çalışır şekilde bekletip, 456 km yapmışlığım var. Ben normal kullandım. Öyle bir rekor kırayım gibi bir derdim yoktu. Dikkat edilse 500+ km ler yapılır.

Örnek:

• bkerem kullanıcısına yanıt
    Aynen doğru 😅

• merhabalar, teslanın saati 4 dk geriden geliyor, bunu yaşayan var mı?

• lenduhacafer L kullanıcısına yanıt
    Sağol

• bkerem kullanıcısına yanıt

ayrıca çeki demiri ruhsata işlenmiş araçta tertibat da yok. yani demiri taktın devam gibi bir durumu olamaz. tesisat da çekilmemiş, dün baktım daha

• Otoban sürüşünde rejenerasyonu en güçlü ayarda mı tutmak daha verımli yoksa en güçsüz ayarda mı?

• Ras0 R kullanıcısına yanıt

otobanda refejenerasyondan ziyade ayağı gazda öyle bir konumlandıracaksın ki araç yakmadan hızı da azaltmadan gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokaykac

otobanda refejenerasyondan ziyade ayağı gazda öyle bir konumlandıracaksın ki araç yakmadan hızı da azaltmadan gidecek.

Aynen; alışınca çok çok verimli oluyor.

Bu arada satışlarda EGEA ile kapışıyor:

https://x.com/eozpeynirci/status/1709101210806935869?s=46&t=kf26CB9gEUE3utkK6GyoSA

• REM kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Direksiyondan reset atınca düzeldi.Önce saatin üstüne 3,4 saniye basılı tutun düzelmez ise reset atın.

• 
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.