Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Oswinaldo , emrezincir , vires , canberx , umutsen
5 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (5 Mobil) - 16 Masaüstü5 Mobil
5 sn
52.895
Cevap
1.387
Favori
3.513.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sipariş verdiğim aracı ilk defa canlı görmek için eşimle birlikte Kanyon'a gittim.

- Tasarımı fotoğraf ve videolarda hiç beğenmiyordum canlı görünce çok beğendim. Fotoğraflarda kurbağaya benzeyen araç canlı olarak kesinlikle çok farklı. önden biraz porsche havası var yan profilden ve arkadan tarzı x6 gibi coupe suvlara benziyor. çok beğendim.

- Renk olarak 80-90 bin lira fark var diye quicksilver alamadığıma üzülmüştüm. İyi ki fiyat farkı varmış. Canlı görmeden gri alsam çok üzülürdüm. Sedefli beyaz ve mat siyah aluminyum kapı fitilleri ve kapı kolları ile çok daha gösterişli gri sıradan geldi bana.

- Döşeme rengi hiç tereddütsüz ahşap trimler ve temizlik bakımdan dolayı siyah sipariş verdim. Ama beyaz döşemeleri görünce üzüldüm. Bakımı zor olsa da, kolay kirlense de aracın içi başka bir sınıf gibi duruyor. Çok lüks duruyor aracın içi bambaşka olmuş. Tarihimin değişmeyeceğini bilsem aracı beyaz içi beyaz yaparım net.

- Malzeme kalitesi çok iyi. Bu araca vw kalitesinde diyen S class falan biniyordur. Benim aracım son kasa audi a4. bundan önceki aracım 2018 subaru forester idi. Tesla zaten japonlar ile kıyaslanmaz. Ama malzeme kalitesi çok net a4'den iyi. Her yer halı keçe kaplı her yer yumuşak plastik. Hatta ön kaputun altındaki plastik parça sert plastik ama kenarlara doğru ek olmadan aynı parça kauçuk gibi yumuşak yekpare. Sadece ön kaput çok zayıf geldi bana bastırdıkça göçüyor. Honda civic gibi yüksek hızda kaput dalgalanması olabilir araçta.

- İşçilik birkaç yerde özensiz ve birleşim yerleri fazla açık. Kapı iç döşemesinin bitim noktası aracın dışından görünüyor. araçta en çok beğenmediğim şey işçilik oldu. çok bariz bu kadar da olmaz seviyesinde değil ama biraz özensiz.

Genel olarak araç tasarım ve malzeme olarak beklentimin çok çok üstünde. çok güzel bir ses sistemi var. Kapı kolları biraz kullanışsız geldi bana.

aracın başında duran genç arkadaşlar bizden farklı hiç bir şey bilmiyorlar. Matrix far sordum, şarj kablolarını ve mobil şarjları sordum, teslim tarihlerini vs sordum. Her konuda ihtimaller ve tahminler üzerine konuşuyorlar.

• e-force GÜVENCESİYLE-2022Tesla Model Y-UzunMenzl-Çift Motr-441HP İlan No: 1051141593https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tesla-e-force-guvencesiyle-2022tesla-model-y-uzunmenzl-cift-motr-441hp-1051141593/detay

Şu aracı almak mantıklı gibi duruyor...

Ama arıyorum telefonu açmıyor.

Fake herhalde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tatomu T kullanıcısına yanıt

Şuanki aracımda PPF kaplama var, 2 yılı doldu bir sorun yok genel olarak memnunum. Stek Dynoshield markaydı 7 yıl garantiliydi. Başka marka denemediğim için kıyaslama yapamam :)

Tesla geldiğinde de PPF kaplatacağım, siyah renk sipariş verdim. Şeffaf kaplamada bir parlak bir de mat var. Mat siyah çok hoşuma gidiyor, belki mat kaplatırım :)

• blasko77 kullanıcısına yanıt
    Photoshop gibi duruyor dukkan falan

• Janissary. J kullanıcısına yanıt

Kanyon'da görevliler bana da araçla birlikte verilecek dediler ancak.

Mobile Connector (tesla.com) bu adrese girdiğimde

"Note: Vehicle orders placed after April 28, 2022 will not include a Mobile Connector with delivery. Your order will ship closer to your vehicle delivery date."

bu şekilde bir ibare çıkıyor. Belki Amerika için geçerlidir. Bizim araçlarda verilebilir bilemiyorum. Ama araçla birlikte verilmezse şaşırmayın. Sadece mavi type2 kablo verilebilir.

O arkadaşı ben aradımAraç henüz gelmedi diyor. Muhtemelen aramızdan birisidir:)

• corylus C kullanıcısına yanıt
    ABB sarj istasyonundan ve app’inden memnun musunuz hocam? Abb, vestel ve schneider arasında bir seçim yapmak gerekecek, pek kullanıcı yorumu da yok ürünlerle ilgili.
    Sizin deneyiminiz nasıl?

• sener652 S kullanıcısına yanıt

https://www.tesla.com/en_EU/support/home-charging

Avrupa web sitesine göre araçla birlikte gelmesi gerekiyor. Umarım gelir.

ABD’de dediğiniz gibi geçen sene kaldırılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet kaliteli ve güzel bir alternatif ürün

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Selamlar herkese, dışardan okuyordum. Dedim bizimde katkımız olsun. Bende ilk günün de sabah 8’de Performans modelini + geliştirilmiş otopilot eklentisi ile sipariş ettim. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum öncelikle. Sitede oturmama rağmen dairelerin sabit bir park yeri yok bu nedenle şarj konusunu evde halledemeyeceğim. Ancak şöyle bir şey öğrendim bu gün. İstanbul’da gündüz iş yerimde aracımı park ettiğim küçük bir kapalı otopark var, ve kendilerini 2 haftadır şarj istasyonu kurmak için sürekli farklı firmaların aradığını iletti. Park ettiğim yer küçük bir işletme, bu nedenle oraya bile istasyon kurmak için ısrar ediyorsa bu büyük firmalar, şarj istasyonu sayısı çok kısa bir süre de yüksek rakamlara ulaşacaktır diye düşünüyorum. Konunun takibindeyim, internette bu kadar az bilgi varken burası ilaç gibi geldi. Teşekkürler herkese.

• Vergi oranı nedeniyle satın almayı bekletiyoruz, acaba gelişme olacak mı ?

• lord0909 kullanıcısına yanıt

Şu an Seres 3 kullanıyorum. Elektrikli araç macerası da oradan çıktı. Elektrikli kullanan bir daha fosil yakıta bakmaz :) Bizim siteye de istasyonlar geliyor ama ücretler malum. Ben son anda kendime bir alan ayarlattım. Benim araç ac den Max 7 kW çekebiliyor. Kendi adaptörü ile 3kw şarj oluyor. 3 kW için 3x2.5 ısınır dediler ve site 3x6 kablo çekelim hem 7kw lık bu aleti de daha sonra alırsanız kaldırır dediler. O yüzden 3 e 5 e bakmadım 3x6 kesitinde kablo döşetiyorum. Bence siz de eve gelen tesisattan direk aracın şarj olacağı prizi ayrı bir hattan çektirin.

Edit : Benim kablo mesafesi (site elektrik panosu dan) 50 metre. Aracın Tesla ile gelen adaptörlü şarj aletine benzer bir aleti de var. Ancak linkini attığım ürünün girişi monofaze olmasına rağmen fotodaki gibi. O yüzden prizi de buna uyumlu yapmak lazım.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gekren -- 16 Nisan 2023; 7:52:31 >

• Canobi kullanıcısına yanıt

Benim ofisimin olduğu plazada da 3 tane eŞarj var, bu sayıyı eŞarj 8’e çıkaracakmış, diğer firmalarla da görüşüyorlarmış.

• certac C kullanıcısına yanıt
    Oo hergün başka yalan demek bana da aracı sipariş oluşturuyoruz biz dedi

Size ne gerek var dedim

Ayağınıza teslim ediyoruz dedi😀😀

• Evet memnunun. İsviçre malı bir wallbox. Benim kullandığım kendinden kablolu ve bir elektrik panosu içine yerleştirttim. Kullanımı rahat.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

İnternete kablolu yada kablosuz bağlarsanız uzaktan erişimde yapılabiliyor. İster internet, ister telefondan uygulamasından bluetooth ile, ister küçük bir kartı var o şekilde şarjı başlatıp bitirebiliyorsunuz. Enerji akışında veya elektrik hattında problem olduğunda enerji akışını kesiyor. Telefon uygulamasında Günlük, aylık, senelik kullanımlarınızı görebiliyorsunuz. Yine uygulamadan Enerji akışını kişiselleştirebiliyorsunuz, isterseniz 11, 7 yada 3,6 kwh vb enerji akışına düşürebiliyorsunuz. Zamanlama ayarı yapılabiliyor. Yalnız menüsü Türkçe değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corylus -- 16 Nisan 2023; 10:20:34 >

Bana yakın burası gittim oraya aracı göreyim diye ama alıcı olarak gittim. Bana da dedikleri aracı sipraiş üzerine getirip teslim ettik elimizde şu an yok dediler. Ben de ilanı şikayet ettim.

• youngeagle86 kullanıcısına yanıt
    Zaman kaybı adamlar

Telefonla şikayet etmek lazım

0 (850) 222 44 44

Yaşanan mağduriyeti anlatıp

Başka türlü kurumsal üyenin ilanlar kalkmaz.

şu an ne kadarsa yapıyorlar bu kaplamayı

Benim aracımda geldi. Almanya / berlin üretimi yani size de gelecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.