Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (555. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 19 Misafir (5 Mobil) - 22 Masaüstü9 Mobil
5 sn
48.019
Cevap
1.277
Favori
3.165.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara sigorta ile ilgili deneyimi olan var mı kasko konusunda

• asures A kullanıcısına yanıt

Şu ana kadar garanti kapsamında olan bir araçla hiç yolda kalmadım. Ama mantık olarak garanti kapsamında bir aracın yolda kalmasının sorumluluğu markanın kendinde olmalı.

ne var ki böyle bir uygulama yapacaklarını sanmam.

benim dediğim kasko ile ilgili özellikle. Yani hasar vs durumunda. Genelde küçük satırlar arasına belli bir km ye kadar çekici hizmeti koyuyorlar.

tesla için risk olur o sebepten yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt

kasko bana uymuyor bence Tesla servis işine odaklandığında çekici ile gelecektir uzaktan yardım yada yerinde servis olmadığında. Volvo servisinin aracı evde tamir etmeye gelip tamir edemediği için dört tekeri kaldırıp geldikleri küçük servis aracı ile götürdüklerini gördüm Hollanda dan bir Türk YouTube paylaşımında.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Evdatabase sitesi hem kış hem yaz verilerini gayet gerçekçi şekilde veriyor. Benim 2nci elektrikli aracım bütün verdiği veriler birebir tutuyor.

https://ev-database.org/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CB yardımcısı “yıl sonuna kadar vergi artışı olmayacak” demiş. Tescil/teslimat bekleyen arkadaşlar ötv korkusunu bir kenara bırakıp teslimatını bekleyebilirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 07 Nisan 21:38 LR Beyaz içi siyah 19" bu sabah VINN geldi. Onay verdim. Perşembe öğlene kadar ödeme tamamlanması istenildi.

Gelen mailde Ağustos ayı içerisinde araç teslimi planlandı deniliyor ama sanmıyorum.

• Merhabalar tahmini türkiyeden kaç tane sipariş var acaba ?

• ysf87 Y kullanıcısına yanıt

o zaman 26 Nisan siparişim le yola devam dolar kuru da lr19 u etkilemez ise tabi

• Insanlarin Tesla fiyat düşüşlerine verdiği bir tepki örneği

Tesla değer kaybetmez diyenlere gelsin.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 29 Temmuz 2023; 6:24:7 >
  • Arkadaşlar onay maili geldikten sonra onay verip. Ödemeyi tamamlayamazsak ilk yatırılan 10.000 geri isteyebiliyormuyuz. Yoksa ödemeyi yapacağımız taahhüt ettiğimiz için yanıyor mu

• ysf87 Y kullanıcısına yanıt
    Millleti döküp ondan sonra kökleyecekler.

Matrah düzenlemesi %100 yapılacak.

• COVID üretim sıkıntıları zamanı alınan Tesla araçların değeri düştü diye çığırtkanlık yapan arkadaşları aynı şekilde Mercedes başlıklarına bekliyoruz. Şimdi bu çığırtkanlığı yapan arkadaşların iddiası olan “Mercedes asla böyle değer kaybetmez” iddiasını değerlendirelim. Sonuçta kendisi hiçbir dediğinin yanlışlanmadığını iddia ediyor :)

Mesela $190.000 dolara satılmış bu araç bir sene sonra sadece 3200 milde olmasına rağmen $106.000 dolara satılmış. Üstelik, çığırtkanlık yapan arkadaşların yaptığı gibi takas değerini de koymadım, direkt olarak satış değerini koydum. Takas değerini bulsak herhalde ancak $70.000 dolar çıkacaktır. Keyfi bir şekilde belli bilgileri de yok saymadım. Mesela Tesla takas ederken $15.000 dolar değerindeki FSD'nin ekstra hiçbir ücret istenmeden yeni araca aktarılacağını görmezden gelmedim :)

Tüketicilerin bilinçli tercih yapmasını bu kadar umursayan arkadaşların aynı şekilde Mercedes başlıklarında da paylaşımlarına devam etmelerini bekliyoruz. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 29 Temmuz 2023; 9:35:9 >

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Yalancı işte yeni gelenler inanmasın buna.

• Bizim araçla da istanbul’dan izmir’e tek sarj ile gelen biri vardı. Zorlasan urla’ya kadar ulaşabilir long range fabrika verileri tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 29 Temmuz 2023; 11:11:0 >
  • bir konuya değinmek istiyorum . izlediğim videoya göre allianz otomol ile yetkili servis olarak yeni anlasmıs . ancak bir çok kişi şu an ankara sigorta uygun verdiği için oradan da kasko yaptırmakda . ancak yetkili servis anlasması yok . müşteri hizmetlerini arayıp diğer kasko firmaları da anlaşma yapması hususında dosya açtırılırsa . ileride olucak hasar durumlarında daha kolay aksiyon alınabilir

• mahsher kullanıcısına yanıt

Evet alabiliyorsunuz, aynı durumdayım, iptal edip 10000TL'nin geri ödenmesi veya ileri tarihte teslim edilmesi şeklinde teslim tarihi değişikliği önerdiler.

• Acnturk kasko icin uygun fiyat veriyor. Ayrica kaza durumunda Antalya’dan İstanbul’a cekim ucretini karsiliyor. Anlasmali servislere baktigimda da İstanbul Avrupa yakasinda Baykan Otomotiv diye bir yer yetkili servis olarak görünüyor. Tesla’nin otomol haricinde anlasmali olduğu yetkili servis varmış herhalde ki buraya eklemisler.

• zigotum Z kullanıcısına yanıt
    ben izmirde oturuyorum . otomol izmir de yakın zamanda aktif duruma geçer diye düşünüyorum . o yüzden aslında kasko firmalarının otomol ile anlaşması olması . ciddi bir avantaj sağlar

• thoros T kullanıcısına yanıt

Hocam mail attım ileri bir tarihe alına bilir mi diye dönüş olmadı. Ekim Aralık teslim diye parayı kur korumalı sisteme yatırdım Eylül ayında serbest kalacak para eğer erken çekersem 23.5den kuru görüyorlar. 300.000 gibi zararım olacak.

Mail dışında iletişime gectiğin bir numara var mı

• 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.