Ankara sigorta ile ilgili deneyimi olan var mı kasko konusunda |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (555. sayfa)

-
-
Şu ana kadar garanti kapsamında olan bir araçla hiç yolda kalmadım. Ama mantık olarak garanti kapsamında bir aracın yolda kalmasının sorumluluğu markanın kendinde olmalı.
ne var ki böyle bir uygulama yapacaklarını sanmam.
benim dediğim kasko ile ilgili özellikle. Yani hasar vs durumunda. Genelde küçük satırlar arasına belli bir km ye kadar çekici hizmeti koyuyorlar.
tesla için risk olur o sebepten yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kasko bana uymuyor bence Tesla servis işine odaklandığında çekici ile gelecektir uzaktan yardım yada yerinde servis olmadığında. Volvo servisinin aracı evde tamir etmeye gelip tamir edemediği için dört tekeri kaldırıp geldikleri küçük servis aracı ile götürdüklerini gördüm Hollanda dan bir Türk YouTube paylaşımında.
Evdatabase sitesi hem kış hem yaz verilerini gayet gerçekçi şekilde veriyor. Benim 2nci elektrikli aracım bütün verdiği veriler birebir tutuyor.
https://ev-database.org/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CB yardımcısı “yıl sonuna kadar vergi artışı olmayacak” demiş. Tescil/teslimat bekleyen arkadaşlar ötv korkusunu bir kenara bırakıp teslimatını bekleyebilirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
07 Nisan 21:38 LR Beyaz içi siyah 19" bu sabah VINN geldi. Onay verdim. Perşembe öğlene kadar ödeme tamamlanması istenildi.
Gelen mailde Ağustos ayı içerisinde araç teslimi planlandı deniliyor ama sanmıyorum.
-
Merhabalar tahmini türkiyeden kaç tane sipariş var acaba ?
-
o zaman 26 Nisan siparişim le yola devam dolar kuru da lr19 u etkilemez ise tabi
-
Arkadaşlar onay maili geldikten sonra onay verip. Ödemeyi tamamlayamazsak ilk yatırılan 10.000 geri isteyebiliyormuyuz. Yoksa ödemeyi yapacağımız taahhüt ettiğimiz için yanıyor mu
Millleti döküp ondan sonra kökleyecekler.
Matrah düzenlemesi %100 yapılacak.
-
Yalancı işte yeni gelenler inanmasın buna.
Bizim araçla da istanbul’dan izmir’e tek sarj ile gelen biri vardı. Zorlasan urla’ya kadar ulaşabilir long range fabrika verileri tutuyor. www.instagram.com
Login • Instagramhttps://www.instagram.com/reel/CvPnpJLtF46/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 29 Temmuz 2023; 11:11:0 >
bir konuya değinmek istiyorum . izlediğim videoya göre allianz otomol ile yetkili servis olarak yeni anlasmıs . ancak bir çok kişi şu an ankara sigorta uygun verdiği için oradan da kasko yaptırmakda . ancak yetkili servis anlasması yok . müşteri hizmetlerini arayıp diğer kasko firmaları da anlaşma yapması hususında dosya açtırılırsa . ileride olucak hasar durumlarında daha kolay aksiyon alınabilir
Evet alabiliyorsunuz, aynı durumdayım, iptal edip 10000TL'nin geri ödenmesi veya ileri tarihte teslim edilmesi şeklinde teslim tarihi değişikliği önerdiler.
-
Acnturk kasko icin uygun fiyat veriyor. Ayrica kaza durumunda Antalya’dan İstanbul’a cekim ucretini karsiliyor. Anlasmali servislere baktigimda da İstanbul Avrupa yakasinda Baykan Otomotiv diye bir yer yetkili servis olarak görünüyor. Tesla’nin otomol haricinde anlasmali olduğu yetkili servis varmış herhalde ki buraya eklemisler.
ben izmirde oturuyorum . otomol izmir de yakın zamanda aktif duruma geçer diye düşünüyorum . o yüzden aslında kasko firmalarının otomol ile anlaşması olması . ciddi bir avantaj sağlar
Hocam mail attım ileri bir tarihe alına bilir mi diye dönüş olmadı. Ekim Aralık teslim diye parayı kur korumalı sisteme yatırdım Eylül ayında serbest kalacak para eğer erken çekersem 23.5den kuru görüyorlar. 300.000 gibi zararım olacak.
Mail dışında iletişime gectiğin bir numara var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X