Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (553. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 17 Misafir (2 Mobil) - 26 Masaüstü6 Mobil
5 sn
47.826
Cevap
1.267
Favori
3.147.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsterseniz aynı mesajı on kere alıntılayıp aynı şeyleri yirmi kere yazın, yine de sizi umursayıp muhattap almayacağız. Ne ana hesabınızı, ne de fake hesaplarınızı  

• Az önce tesla ile konuştum, herseyiniz tamam gümrük işlemlerini bekliyoruz. Ağustos ilk 2 haftası içinde teslim etmeyi planlıyoruz dediler.

• Merhaba,

benimde VIN belli oldu, ödeme işleriyle uğraşıyorum. MT Eylül başı teslim edilecek diye belirtti.

Gönderdiğiniz linkte duvar aparatlarının çoğu var ancak benim sorum evimde kendi garajımda şarj etmek için ayrı bir kablo veya tesisat iyileştirmesine gerek var mı? Herkesin eve elektrikçi çağırdığını okuyorum ne için gerekli bu işlem?

• ekocaata E kullanıcısına yanıt

Hocam Tesla Wall Connector direkt olarak elektrik tesisatına bağlanıyor. Yani, prize takılmıyor. Prize direkt takılan şarj cihazları da var. Ancak, onlar için de prizin elektrikli şarj için ne kadar verimli olduğunu anlamanız gerekiyor. Örneğin, benim bulunduğum evde (yurtdışında) normal prizler maksimum 12 AMP x 110V şarj ederken Tesla Wall Connector direkt olarak tesisata bağlanarak 48 AMP x 220V şarj etmeyi sağlıyor. Dolayısıyla, direkt tesisat bağlantısıyla çok daha hızlı şarj performansı sağlanıyor.

Bunun haricinde, bazı evlerdeki tesisat 48 AMP'i kaldırmayacak şekilde oluyor. O evler için elektrik tesisatına iyileştirme yapıyorlar.

Size tavsiyem eve elektrikli şarj istasyonu kuran firmalardan bedava keşif hizmeti almanız. Zaten onlar size yapılması gerekenleri anlatacaktır.

tabiki var. garajınıza sizin sayacınızdan doğru nitelikle kablo ile hat çekip, kaçak akım rolesi, uygun sigorta vb yaptırmadan alacağınız şarj aletinizi hiçbir firma bağlamaz. ben vestelden aldım, montajını onlar yaptıkları için ürünün gerekli alt yapısını yaptırdığıma dair ayrıntılı fotoğraflar istediler, arayıp neler yaptırdığımı sordular, tüm bunları onayladıktan sonra montaja geldiler.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

teşekkürler cevap için tekrar bilmediğimden soruyorum eğer bir wall connector kullanmayacaksam ve hızlı şarj olmasını da istemiyorsam yine de direkt prize takıp şarj edebiliyor muyum? Hızlı şarj benim için çok önemli değil evde, en kötü mobil şarj almayı planlıyorum onlar sanırım direkt prize takılabiliyor.

Tesla ile mobil şarj sistemi geliyor. Doğrudan duvardaki prize takıp şarj edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet hocam. Yine de prizin güvenliği açısından bir elektrikçiye kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. Mobil şarj cihazıyla çok uzun süreler maksimumda enerji çekeceği için güvenli olduğundan emin olmanız fayda sağlayacaktır.

• sagebattosai S kullanıcısına yanıt

Merhaba sizin VIN atanma tarihiniz neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yanlış anlamayın eğer garajınız varsa kendinize ait prizden şarj ile uğraşmayın. 30-40 saat şarja takılı kalması bence doğru değil.bizim gibi ülkelerde müteahhitler görünmeyen yerlerden en çok çalarlar. tesisatınızın kalitesini bilemezsiniz. 2.3 milyonluk araç alıyorsunuz bir 30 bin daha harcamanız sizin için en doğrusu olur.

ben bu ürünü 14 bin TL ye almıştım Ocak ayında. gece takıyorum sabah dolmuş oluyor.

https://www.vestel.com.tr/vestel-evc04-ac7-elektrikli-arac-sarj-istasyonu--soketli-p-2324

• sagebattosai S kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi ne zaman tamamladınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

50 mt'ye kadar 5x6, daha fazla ise 5x10 kaliteli bir kablo gerekiyor başlıca...

Maliyeti tutanda genelde kablo ve işçilik oluyor. Kaçak akım, sigorta vs. basit ayrıntılar.

• Hangi Şarj cihazını alırsanız alın.

Şarj durumunu Tesla uygulamasından görebiliyorsunuz.

Eşarj Zes gibi uygulamarlarda şarj ederken Tesla uygulamasından güç süre bilgisini görebiliyorsunuz.

Yani aldığınız veya alacağınız şarj cihazının yazılımı olmasa olur.

Ben Abb aldım sonra vazgeçip Tesla'nın cihazını Almanya'dan aldım.

Tesla 'nın cihazında araç tanımlaması yapabiliyorsunuz dışarıdan gelen başka araç sizin cihazınızdan enerji alamaıyor.

Tesla'nın kablosu daha hafif takıp çıkartırken kolaylık sağlıyor.

Almanya Tesla Shop online 500 euro fiyatı.

Sonuçta hepsi aynı işi yapıyor.

• Bu arada Türkiye'de servis ağı olan bir Vestel gibi bir cihaz alırsanız sorun çıktığında soracak bir yer olur.

• Merhaba,

Ben Tesla Wall Connector aldım y.dışından.

48 amp'i 63'e yükselttim.

Bir elektrikçiye taktırdım cihazı.

Herhangi bir sorun yaşamadım gayet memnunum.

• 
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.