< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (549. sayfa)

-
-
Bu durumları Tesla globale yansıtmak lazım. Ancak global marka değeri bu insanları hizaya getirir… bir kaç densiz kişinin yaptığı hata yüzünden ürüne güven kaybı büyük sıkıntı hepimiz için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şarj portunu bagajdaki ipi çekerek denedim evet. Ayrıca soft ve harf resette denedim. Uzaktan bağlantı ilede resetleme yaptılar ama sorun çözülmedi. Geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkürler. Umarım benzer sıkıntılar yaşamazsınız. Yaşanan sıkıntıdan çok süreç beni çok yordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 14 temmuz vın atandı 20 temmuz ödedim şimdi randevu bekliyorum MT ise eylül başı teslim dedi
bunun videosu youtube a düşmüştü diye biliyorum
konuşmayı bugün dinleyince ben de onunla bağdaştırdım ama farklı bir şey de olabilir. önemli olan yaklaşım , tavır.
-
bugun ben de satış sonrası hizmet sıkıntıları ile alakalı mail attım . bu şekil cvp geldi .
Merhaba,
Şuan için servis departmanımızda hızlı bir şekilde kapasite artırılıyor. Daha çok yeni olduğumuz için bu tarz aksaklıklar yaşanabiliyor fakat olabildiğince hızlı aksiyon almaya çalışıyoruz.
Tesla'da satış sonrası servis ağı gibi birşey yok.
Anlaşmalı Hasar onarım servisleri olacak, Otomol ve Bosch çar servisi gibi.
Ama bu parça tedarik akışını değiştirmez.
Tesla genelde bir evin ikinci arabası veya üçüncü arabasi, Bir Volkswagen ya da Toyota gibi bir tedarik ağı beklemeyin.
Benim arabayı satmama sevinenleri içten kutluyorum. Ben buraya eksikleri yazmadigim zaman sizin sorunlarınız çözülecek ise yazmam.
Elon ile kafayı bozmuş yazana da bir yerim ile gülerim.
150$ maliyet tasarrufu için saçma sapan temel özellikleri feda Eden adam. Sizi mi dusunecek ?
Elon uzun dönemde yatırımcısını düşünür, müşterisine salak muamelesi yapar.
16.000Dolarlik batarya faturası çıkaran firmadan ben hiç birşey beklemem, batarya anksiyetesi ile yaşanmaz
Diyarbakirda kaza yapan arkadaşa da Allah'tan sabır diliyorum umarım pert olur aracı yoksa tamir edilir ise işi zor.
Selamlar sevgiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 27 Temmuz 2023; 21:10:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Lütfen git, Tesla alırsan geri gel… Zamanımızı boşa harcama…
Ya satis oncesi de boktan 5 gun icinde ode diyor! 1 ay sonra ne oldu belli degil tesla olmasa dolandirildik dersin! Fatura bile yok! Maillere geri donus birine var digerine yok! Tamamen seffaf ve herkese esit donusler yapilmiyor! Yalan bile soyluyorlar gemi daha yolda diye saati saatine soyleyin e diyorki sizde cok sey biliyorsunuz diyop guluyorlar. Bence de global bir tweet atip yapmaliyiz!yurtdisinda odemeeni yaparsan faturan 1 hafta icinde maks kesiliyor! Paramizla bu kadar erken almanin manasi yok
İyi akşamlar
Hüseyin Zeybekoğlu adlı Tesla sahibi aracını teslim aldıktan 50km içinde araç arıza yapmıştı bayramdan önce haziranda Merter İstanbul servise bıraktığında kendisine Tesla model 3 veridiğini YouTube’dan duyurmuştu, bilginize
parayı erken almasa ben 300bin tl fazla ödemek zorunda kalacaktım. Ben gayet memnunum erken ödediğim için açıkcası.
-
Geçmiş olsun. Şarj oluyor mu peki kabloyu takınca? Yani bir şey değişmiyor mu?
Çok geçmiş olsun, hala bekliyorum siparişimi böyle şeyler duyunca geriliyorum...
www.google.com
tesla model y thinks that it's charging but isn't - Google'da Arahttps://www.google.com/search?q=tesla+model+y+thinks+that+it%27s+charging+but+isn%27t&newwindow=1&sxsrf=AB5stBh2jg0r6FQvLx3tC9sDPjCUcXmbXQ%3A1690488556364&ei=7M7CZJ7hFYKDxc8P4tqT-AI&oq=tesla+model+y+thinks+that+it%27s+charging+&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiKHRlc2xhIG1vZGVsIHkgdGhpbmtzIHRoYXQgaXQncyBjaGFyZ2luZyAqAggDMgUQIRigATIFECEYoAEyBRAhGKABMgUQIRigATIIECEYFhgeGB0yCBAhGBYYHhgdMggQIRgWGB4YHTIIECEYFhgeGB0yCBAhGBYYHhgdSP8bULQNWLQNcAF4AZABAJgBuAGgAbgBqgEDMC4xuAEByAEA-AEBwgIKEAAYRxjWBBiwA-IDBBgAIEGIBgGQBgg&sclient=gws-wiz-serp
-
Kardeş bi git ya.. bezdik artik senin olumsuz yorumlarindan. anlatmadigin bisey kaldiysa onlari da yaz icinde kalmasin, sonra da bi git ya. Git !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A1656FB5 -- 27 Temmuz 2023; 23:15:49 >
Yıllardır forumdayım bu kadar linç edilen sevilmeyen görmedim .Bu kadar küfre hakarete rağmen iyi sabırlısın
Ben üzerime almıyorum, ülkenin durumu ortada.
Insanlar mallarını meta olarak ilan ediyor. Ben G20 aldım oo süper, ben Tesla aldım off çok iyi. Bu ülkede bunun yerine cherry mi alayım...
Bakış açısı farkı var. Istesem hiç yazmam elbette ama ben yazmasam arabayı anama aldık park sensörü yok bunun/çalışmıyor silecekleri neden otomatik çalışıyor. Lastikler çabuk aşındı gibi pek çok konu olurdu.
En azından ben eksikleri yazıyorum, onlar okuyuup bana küfür ediyor ve beni engelliyorlar.
Beni engellediklerinde benim yazılarımı görmüyorlar. Ama yeni girenler görüyor.
Zamanla benim yazdıklarımı. Doğru olduğu çıkacak.bu demek değil ki Tesla çekilmez bir araba ama bir de bu arananın 3-5sene sonrasi var , kazası hatası var...
Ben sadece doğru ve bildiklerimi yazarim., Sevip sevilmemek umrumda değil . Twitter'dan fırlama "oto gastecisi " var bir tane ona bayılırlar.
Benim forumlarda tatmin olmaya ihtiyacım yok. Zaten kendi gerçek hayat tatminim bana yetiyor. Gerisini uuu engelleyin bunu diyen , kendi fikrinden başkasinin fikrine saygısı olmayanlar düşünsün. Onlara kalsa prosche Taycan ile MYP aynı araba.
Karga kendi yavrusnu kuzgun diye severmiş. Adam 1.6milyona qasqai(ki onun da kendine göre operasyonda üstün noktaları var Tesladan) hayal ederken Tesla alma şansına ulasmis, sanki ondan sonra alacaklar bu arabaya daha ucuza sahip olacakmış gibi herkese kimi engelleyip okuyacağını karışıyor.
3 kuruşluk araba alip, yavrum gel benim ki ile oyna diyor. Yani terbiye belli seviye belli ülkenin sıralaması da belli. Toplumlar ülkeleri olusturuyor, yapacak birşey yok. Yanına gitsem aman abi,bey çekecek paşam...
Ben bu foruma Teslaya güvenmeyin yazmasam, herşey süper yazsam 2 haftada bir guncelleme geliyor zaten önemli birşey değil yazmasam , 2 aydır Almanya'dan güncelleme gelecek yalanı ile Tesla bagajı hasarlı araç sahibini belki de oyalamaya devam edecek.
Biraz olayların farkında olun, Elon Musk , Tesla sizin ananiz mi babanız mi, neden baz fiyata piyasaya giriyorlar, rekabetçi ortam yaratırken bir takım eksiklikleri de var bunlar hasar ve kaza ve garanti sorunlarinda ortaya çıkıyor. Operasyonda ortaya çıkan bu sorunları görmezden gelmeyin. Ikinci bir arabanız yoksa Tesla sıkıntı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 28 Temmuz 2023; 5:37:26 >
-
Gunaydin,
Sizlerden ricam konunun huzuru icin herkes adminlere sikayette bulunsun. Artik bu isi onlar cozebilir. Negatif mesajlar ve bu yazilanlardan gercekten gina geldi. Bu kacinci bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X