1 Temmuzda açılmıştı. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (548. sayfa)

-
-
Araç FK plaka siyah performans.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
MT'den taze geldi. 14 Temmuz VIN.
Merhaba,
Size daha spesifik bir aralık vermek istedim son gelismeye göre.
Aracınızın Eylülün ilk yarısında teslimatını planlıyoruz :)
Sevgiler.
-
şaka mı? eylüle mi sarklı ağustos ilk hafta diyolardı
-
gülücük mü atıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalan soyluyorlar 21 temmuz da araclar girdi 23 te ayrildi. Saat saat veririm. Hatta bana da boule dedi sonra tak tak souledim sizde ne cok biliyorsunuz dedi guldu
Faturasını kessinler de önemli olan o
Duyduğumuz ikinci arıza ve Tesla zamanında önlem alamıyor, geçmiş olsun
Cok gecmis olsun.
Inanin basima gelmis kadar uzuldum ve kizginim, Tesla Turkiyenin ivedilikle islem yapmamasina.
Bu servis, yedek parca, kasko muhabbetleri gercekten aractan sogutuyor. Volvo sahibiyken varligini dahi hissetmezdim bu tur olgularin; simdi hep bir kaygi.
Tekrar geçmiş olsun umarım iönemli bir sorun çıkmaz ve kısa sürede çözülür problem.
MT'ye tekrar mail attım, haftaya rezervasyonumun açılma ihtimali olduğunu, teslimatın da ağustos içinde gerçekleşeceğini söyledi. (13 temmuz VIN)
-
ödeme ve sigorta hangi tarihte yaptınız? benim VIN 14 temmuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattiss -- 27 Temmuz 2023; 18:23:40 > -
Çok geçmiş olsun, durumu haberdar ederseniz seviniriz. Denemişssinizdir muhakkak ama;
- Şarj portunu bagajda yer alan kemeri çekerek off'a almayı denediniz mi ?
- Aracı resetlemeyi denediniz mi ?
Tekrar geçmiş olsun.
-
20 temmuzda tamamladım her şeyi
-
Merhabalar fiyat teklifini kabul etmedikten sonra hemen iptal mi oluyor yoksa gelecekteki zamları kabul ederek biraz ileride tekrar teklif alabiliyor muyum ?
-
Çok geçmiş olsun. Önümüzdeki haftalarda araçla yurtdışına çıkacağım, biraz endişeliyim açıkçası. Bulgaristan’da falan benzer bir şey gelse başımıza, ayvayı yedik. Umarım kimsenin başına benzer şeyler gelmez.
merhaba
bugün otomol e gidip wall şarj aldım.
bu arada daha önce internette denk geldiğimi düşündüğüm bir tesla sahibiyle temsilci telefonda görüşüyordu kulak misafiri oldum.
arkadaşın arabasını hasarlı hale getirmişler bundan dolayı da teslim edememişler. anladığım kadarıyla konu hakkında da yalan - yanlış bilgi vermişler, arkadaşta durumu kendi tespit edip çözmüş. yeni araç veya zarar tazmini istiyor herhalde. buradakiler hiçbir yetkilerini olmadığını söylediler. hatta parka gidip aracın durumunu kayıt altına aldığı için de usturuplu bir şekilde özel mülk ihlali ve izinsiz kayıttan davalık olabileceğini söylediler. Allah a dua ediyor inşallah düzelene kadar bunların eline kimseyi düşürmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X