< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (370. sayfa)

-
-
Berkolo88 senin araç gümrüğe gelmişmi sordun mu? Benim 6 Temmuz hala gelmemiş senin geldiyse faturan bile kesilebilir bu hafta.
-
Aracımın ön camına film yaptırmak istedim ppf kaplama yapan arkadaş ön camın alt kısmında aracın beyni olduğunu ve film yapıştırırken akan suyun vs. beyne etki edeceğini söyledi ve yapmayalım diye beni uyardı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alır almaz malum sarı sitede ilana koyacak arkadaşlara: 6-ay-6bin-km sınır artık bireyseller içinde geldi ;)
-
Fkeles bugün teslimatın vardı, ertelendi mi o ? Benim 23 ünde teslim var ama hala fatura kesilmedi nasıl olcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam olarak böyle değil. Ticari faaliyette olduğu değerlendirilen ifadesi 3 araç satışından sonrası için geçerli Bireysel satıcılarda. 3 Araçtan sonra ancak böyle bir kısıtlamaya tabi olduğunu varsayabiliriz. Açıklama çok yuvarlak. Bireysele böyle bir kısıtlama yapmak çok kolay değil. Alım satım yapanlar hariç acil ihtiyaçlar her an doğabilir. (Hastalık, ölüm vs)
-
İyi bir filim iş görür
llumar air 80 tarzı
Arkadaşım temmuz ayında alacak arabayı
Faturası kesilmiş
Benim faturam hala kesilmedi
Yakındır Tesla mağdurları diye konu açılır
benim cuma teslim hala fatura kesilmedi plakayı ayırttım hala tescil yapılmadı anlamadım valla bu işi. yıllardır araç alırım bayiden sıfır ama ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım.
-
accounta gir çık bakmaktan e devlet tescil e bakmaktan midem bulandı. öncesinde de vın atandı mı diye bakıyodum. şu arabayı sağ sağlim alsakta bitse şu çile ya neymiş bu bu kadar anlamadım valla
-
Benimde Cuma teslim, fatura falan hicbirşey yok. Nasıl yetistirecekler merak ediyorum, zaten 1 tane erteleme yedik ikinciyi bunye kaldirmaz
ayırtılan plaka kaç gün bekliyor ? memurun kafasına göre ayırdıktan 1 gün sonra tescil olmadı diye ayırtılan plakayı şasiden silme ihtimali nedir ?
-
1 yerden bu işi yapamazsın hocam
en azından ankara izmir başta olmak üzere 3 yere açman lazım bunu
tek yerden olduğu için sorun oluyor
-
plaka şasiye eklendiği için süre olmaz artık senin o plaka
-
memur kafasına göre sonraadan silemez değil mi harç vs yatırıldı
-
Bana da fiyat sabitleme için mail geldi 2 gün önce. 4 Nisan 10:45 LR iç dış beyaz. Fakat bir vın numarası göremedim. Rezervasyon ve engine numarası var sadece. Gelen araçların HW4 olacağı bilgisini verdiler. Bir de ultrasonic sensör yerine kamera olacakmış. Bu durum önceki siparişler için de böyle miydi?
-
vın çıkmıştır chrome vın finder eklentisi yükleyin çıkar ama 2 - 3 güne sisteme zaten düşüyor. hw4 geliyor ise çok şanslısınız , daha iyi işlemci ve kamera gelecek size.
-
Yeni gelenler HW4 ise çok iyi haber, en azından beklediğimize değecek
USS zaten yoktu ki gelenlerde. USS olmayan araçları HW4 zannediyor olamaz değil mi ?
4 Nisan öğleden sonrasına geçemedik hala. Şaka gibi. 2 ay 20 gün oldu neredeyse. Bu iş hızlanmazsa Ekim - Aralık teslimler yeni seneye atacak. Yeni sene de 2025 e doğru uzar herhalde. Eksik takip etmiyorsam 2 ayda 3 gemi gelebildi sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X