Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (3061. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: arslanplaza
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61.226
Cevap
1.412
Favori
4.124.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
110 oy
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Hepa filtreyi ekleseler bari. Nedir ki maliyeti. Muhteşem bir konfor. Kullanmadan anlamazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Saçma olabilir ama ben sırf orta konsol ve siyah oldugundan dolayı juniper almamıştım. Bunu görür görmez konsol yok diye aldım. Konsolu araçta sağ bacağım sıkışıyor ve beni çok rahatsız ediyor. Ben dizim kırıp yayılarak sürmeyi seviyorum. Sıkışıp kalmayı sevmiyorum. Dev, gibi, suv araçlar var icine oturuyorum şoför kısmı daracık ve sıkışık. Herkesin isteği farklı. Çanta koyma falan benim işim değil bayanlar için olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Standart ile aynı

MTV motor gücü ile alınıyor. Sanıyorum barem 150-175 kw arası . LR RWD de standart gibi 160 kw olduğu için MTV düşük.

4ceker LR ve performans, gücü yüksek olduğu için MTV yüksek.

Aynen, şöyle rahat rahat yayılmak güzel 😎 FSD gelince daha da iyi olacak.

Diğer aracım Volvo S60, geniş olmasına rağmen orta konsol sıkıyor.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Orijinalden alıntı: tornadosi

Tam aksine led şarj ışığı var ve diğerleri ile aynı. Şu standart paketi yerin altına gömme çabalarınıza son verseniz iyi olacak. Herkes ihtiyaç ve taleplerine göre ve en önemlisi bütçesine göre araç seçme özgürlüğüne ve iradesine sahiptir ve olmalıdır. Bunun dışında tüm çabalar boşunadır.

"yanlış görmüşsüz led ışığı var" diyerek basit bir şekilde bitirbileceğiniz cümlede neler neler yazmışsınız. Bu aralar insanımız çok gergin bir laf etmeye gelmiyor. Gayet basit bir şekilde ben mi yanlış gördüm acaba diye sormuştum oysa.

Ben de biliyorum herkesin bütçesi neyse o ve bu bir sorun değil.

Ancak sorun olan premium gibi dolu bir modeli daha fazla kar etmek için satıştan kaldırıp daha ucuz fiyatına değmeyecek kadar donanımı eksiltmiş olmak Tesla’nın bir satış hatasıdır. İnsanlar buna doğal olarak tepki göstermiştir. Bunu söylemekte yanlış değil. Baştan standart ve premium şeklinde iki ayrı model olarak piyasaya sürülseydi ve isteyen istediğini alabilir olsaydı tepkiler böyle olmayacaktı. Bu doğruyu söylemekte yanlış değil.

• carman1tr kullanıcısına yanıt

Hala bütçe diyorsunuz.

Benim Performans alacak param var ve Standart çok daha mantıklı ve bence dış tasarım açısından çok daha iyi. Bu yüzden Standart aldım. Bu kadar.

İyi ki yapmış bunu Tesla. Aradığım araç buydu.

Yıllar önce bizde D sınıfı satılan bir aracı Almanya’da kapaksız kara sac jant ile görünce anlamıştım. Bizde arabaya çok anlam yükleniyor.

Babamın arabası ben çocukken 1975 model bir Renault 12 idi. Konsolu bile yoktu. Yıllarca Renault 12 ve Murat 131 ile mutlu mesut yaşayan insanlarımızın geldiğimiz noktadaki doyumsuzluğu olarak düşünüyorum.

K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 17 Mayıs 2026; 11:53:36 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yazdıklarım algı diye yaftalanmış. Oysaki sadece şahsi tercih ve kriter saptaması idi. Siz aldığınız için STD.Sr mükemmel araç olmuyor. Ben almadığım için de berbat olmuyor. Dünya malı. Ötesi değil.

Algı falan bunlar komik oluyor. Uzun uzun tercih sebebi olması olmamasi konuşulur. Ama kimse kimseyi ikna edemez çünkü tercihler çok kişisel. O sebeple keyfine bakmak lazım. Özet olarak bu fiyata BENİM arabam değil. Konu ile ilgili daha da yazmayacağım. Gereksiz polemik için vaktimizi ziyan etmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 17 Mayıs 2026; 11:56:23 >
  • Konu "led ışığı var/yok" seviyesinden çıkıp mahalle kavgasına dönmüş TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025  Adam gayet normal şekilde "ben mi yanlış gördüm acaba?" diye soruyor, altına sanki Tesla hissedarı savunması yapılmış.

İnsanlar sonuçta premium diye satılan araçta kırpılan donanımı sorguluyor — bu gayet normal. İlginç olan şu ki bunu yeni araç alacak kişilerden çok, premium araç sahibi olduklarını sananlar dert ediyor.

Daha da tuhafı, standart segment araçlarla kıyaslayıp kendi aracını premium sınıfta gösterme çabası... Standart segmentle kıyas yapıp premium savunması yapmak da tam bu yüzden biraz ironik kaçıyor. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

İmza : Anti Cunüper Premiumcusu

• arion kullanıcısına yanıt

Arkadan itiş değil miydi? Ön teker nasıl patinaja düşüyor ki..ses oldukça güçlü...sürtme sesi gibi..takırrt...yokuş da dur kalklı sağa dönüşte geliyor..farklı farklı yerlerde geldi..

• korayesque kullanıcısına yanıt
    Araca boş diyoruz da segmentinde araçlarda olup standartta olmayan tek şey cam tavan. Hepa, koltuk havalandırma, elektrikli koltuk yatırma, vs zaten kaç araçta var. Onun dışında 4.5 milyona mercedes cla satıyorlar telefon anahtar yok yanınızda yine anahtar taşıyorsunuz, standart otopilot yok sadece adaptif hız sabitleme var. Yakında belki teslaya fsd gelecek o da mercedes g serisinde bile yok. 5.5 milyona bmw i4 satıyorlar 360 kamera yok, uzaktan bağlantı ile kameraları görme yok, menzil tahmini teslaya göre çok hatalı. Fiyat da iyi ingiltere’de 42 bin pounda satıyorlar standartı. Tabi orada nakit alım yok kredili alınıyor araçlar ama ötv’ye rağmen aynı fiyata alabiliyoruz. Belirli bir iskonto uyguluyor tesla ülkemiz için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O boşluktan yolcu tarafına geçilebilir sanki araçtan inmeden...niye lazım olur...park vs ters taraftan çıkıp girmek için..

• berkans kullanıcısına yanıt

Derin değil mi orası..yolda giderken birşey lazım olsa eğilip alayım derken kaza yaptırır mazallah...o boşluk yan koltuğa geçmek için olabilir...

• Herkes bütçesine ve ihtiyaçlarına göre davranıyor. Standart sahipleri de premium ya da perf. sahipleri de sakin olsun lütfen:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 17 Mayıs 2026; 13:8:26 >

Düzenleyici var hocam. Az kullandıklarımı aşağısına koyuyorum. Sıklıkla kullandıklarım ise bunun içinde. Aracı alır almaz hemen bu aksesuarları almıştım.

Bu kısım hatta daralmasın çok sık kullanıyorum diye Sexy Knob bile almaktan vazgeçtim.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Avmde tek seferde dönebiliyor musun yoksa boş paketle aslında aynı araca mı biniyorsun?

üst ya da ön camın %100 çatlamaz premiumda diyebiliyor musun?

19 jantlarla daha uzun menzil giderim daha az enerji tüketirim, fısır fısır da sürerim diyebiliyor musun?

beygirim daha yüksek, boş paketten daha hızlı 0-100'm var diyebiliyor musun?

koltukları yatırınca boş pakette 2 kişi anca yatarken premiuma 5 kişi mi sığıyor?

Panaromik cam tavan beynini pişiriyor, o perde mi bu perde mi diye forum okumaktan gözün mü yoruldu..vs vs..

aynı kasa, aynı yazılım, aynı motor işte..

Sen pahalı alıyorsun daha pahalı satarsın..

Boş paketçi de daha ucuz aldı..daha ucuz satar..

şu an premium 3,5... boş paketi 2.350ye alanlar da iyi iş yaptı bence..

• berkans kullanıcısına yanıt

bu güzelmiş ama premium alınsa da ekstraya yine ihtiyaç duyulmuş.. boş paketçilere oraya komple bir aksesuar çıkartırlar belki..isterlerse onlar da alır o zaman..

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

Tabi yapılabılır. Standart alan bır cok kısınınde beklentısı bu zaten. Aynı boşluk TOGG gibi diğer arçlarda da var. Bu arada bu boşluğun seveni de var. Kimseyi yargılamamak lazım.

Bu arada Tesla'da ekstralar hiç bir zaman bitmez aklınızda olsun. Aracın zaten güzel yanı bu. Sürekli geliştirilebiliyor. Mesela Sexy Strip mutlaka alacağım bir aksesuar, özellikle kör nokta için. Premium'cuların ise ihtiyacı yok zira yeni kör nokta özelliğinin led'lerde gösterilmesi özelliği geldi onlara.

Yarın bir gün biri başka bir şey cıkartır onu alırız. Tesla'nın en büyük özelliği de bu. Üçüncü parti üretimi çok geniş.

x (formerly twitter)
    EFIEBER (@EFIEBER_ANDRE) on X
    https://x.com/i/status/2055677984720171367

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

Hocam standart paket boş değil zaten, benim açımdan Tesla ne kadar satarsa o kadar iyi, Yoksa çok mantıklı seçim üstüne bizim araclardan daha iyi ekran ve menzille geliyor,

İnsanların çok önemli bir kısmı için kapalı cam tavan ve boş orta konsol almaya engel mesele o. Şunların firmaya bir maliyeti yok. Ekle satışların katlasın mesele o.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.