Arkadaşlar, motor no ruhsatta nasil gorunuyor, trafik sigortasinda oldugu gibi iki motor no arka arkaya mi. plaka tahsisi icin emniyet sasi ve motor no bilgisi istedi de nasil vermek gerekir diye sormak istedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (296. sayfa)

-
-
En şanslı 30 Mayıs vın atananlar oldu. Büyük zamlardan önce fiyatı sabitlediniz .
-
Arkadaşlar tesla maili geldi, IBAN numarası içeren ama teyit etmek isterim ücreti göndermeden olası bir fake saldırısına karşı.
Bu IBAN officiallığını nasıl test edebilirim?
-
uygulama içinde ödeme ekranından direk kopyalatıyor.
-
Plaka ne güzelmiş :)
-
Döviz %6 arttı bugün, Tesla'da fiyatı onaylayanlar oldukça şanslı.
-
Arkadaşlar cumaya kadar fiyat sabit, onayladık ama sizce bir değişiklik yapar mı tesla...
-
Fiyat sabitlemesi yaptığı için döviz artışını yansıtmaması lazım fakat riske atmayın, paranız hazırsa bugün gönderin, kapatın konuyu :)
-
para odemesi icin 2dk bile beklemeyin hemen yatirin eger sabitleniyorsa oyle. cok ciddi zamlar gelicek
-
Ötv kesin artırılır gibi duruyor
Döviz durdurulmuyor.
Rasyonel piyasa bu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugünkü zam ile sanırım yetmeyecek
beklentim p ÖTV dilimine girecek fiyat 2.6 olacak
bugün 200 k zam gelebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşyerim için dc sarj istasyonu teklifi istemiştim. 30 kw kapasiteli 7500 euro+kdv. 2030’dan sonra belki şirket araçlarının tamamı elektrikliye geçerse kurulabilir ama şu an için gerek yok kapasite düşük, fiyat yüksek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bugünkü devalüasyon sonrasında ben aracı almaktan vazgeçtim. Alan hayrını görsün
-
Bu akşam yeni zama hazır mıyız?
-
Bu zamda P ham fiyat 1250 olur . Bir sonraki zamda 1350 olup %60 vergiye girer. Tabi ötv o zamana kadar artmaz ise .
-
DC şarj gün içinde elektriği depo mu ediyor. :alışma prensibini biliyor musunuz ?
Yani o gücü nasıl sağlıyor ?
-
Parası/geliri dolar ya da dolar türevli işlere bağlı olmayanların zaten almaması gereken bir araçtı. Doğru bir karar vermişsiniz. Gruplarda bir iptal akımı başladı..
-
Ham fiyat bu akşam 1070-1100 civarı olacaktır.
27 TL olunca sanırım 1250 oluyordu
%60 bile düşük bir ötv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X