Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2782. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Kovid60 , karagozgilh , cmkrcn , munadi , hirikus
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 11 Misafir (7 Mobil) - 6 Masaüstü10 Mobil
5 sn
55.630
Cevap
1.393
Favori
3.788.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 27782779278027812782
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu araçlar satılmadıkça içimin yağları eriyor. Sürekli girip girip bakıyorum. Araçları gördükçe keyfim yerine geliyor. Keşke herşeye böyle tepki verebilsek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Araçtan ayrılıp 5-6m uzaklaştığımda korna çalıp aynaları katlanıyor. Hemen akabinde biri kapıları yoklayınca açılıyor. Kapıların kilitlenmesi aynalarla aynı anda olmuyor. Bunun için bir ayar mı var? Gecikmeli olması iyi değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tamamdır çok teşekkürler. Gayet kolay gidiliyor bu durumda.

• Ben bugün test sürüşü yaptım. Buyakada, çok kısa bir güzergah vermisker. Uzatabilirdim ama ayıp olmasin diye hemen verdim. 18 jant konforu müthiş artırmış. Sürüş bizimkinden yumuşak. Kumaş koltuk sorun değil ama orta konsolun gitmesi çok acaip olmuş. Umarım Çinliler oraya alternatif bir şey yaparlar. Hatta eşim al , oraya çanta falan koyarsın dolu görünür dedi😂 Yalnız ses sistemini denemeyi unuttum.

Oradan çıktım bir galeriye gittim. Adamlar galiba filo indirimi ile adetli Ix1 almış, 3 tane sıfır Ix1 var. 6 ay bekleyip satıyorlar. Araç kumaş koltuk. M sporta göre biraz daha düşük kalite görünüyor. 3150 istiyorlar.

Ihtiyacı olan iyi düşünsün standart bana hala alinabilir geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O kadarda değil hocam :)

Telefon mesafeden çıkmadıkça kapılar açılır. Orada maalesef iş biraz size düşüyor. Bende alışkanlık oldu gayri ihtiyaride olsa dönüp bakıyor emin oluyorum.

• Okadar alışmışız ki haraç mezat satılmasına normal adam gibi satılması garip geliyor.Önceki premium avrupa ile neredeyse aynı fiyattı o yüzden havada kapıldı.Bu normal avrupadan gelip kaktırmalı satılan araçlar gibi geldi normal olarakta yavaş yavaş gider Zaten tesla Türkiye pazarından alacağını aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.