< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

11 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Aslında normal şartlarda bu paraya bu araba ALINIR. Piyasa koşullarına göre vs... Ama bizim toplumumuz bilgi değil, coşku toplumu. Dün aynı paraya premium versionu alırken aynı paraya şimdi boş versiyonu çekince, hakarete uğramış gibi hissediyorlar. Tesla yönünden bakacak olursak, premiumdan kazanmadığı parayı boş kasadan kazanmaya çalışıyorlar. Büyük bir haksızlık var burada. Ben yine bu millet alır ya diye üzülüyordum ama iyi oldu. Güzel oldu. İnşallah boş kasa hiç satılmaz. Satılmazsa ne olur? Fiyatı iner 2.1 lere belki 1.95 lara kadar yolu var. SR Premium'u geri getirmek zorunda bile kalabilirler satışları düzeltmek için.... Tesladan da çok şey beklemeyin ya. Ülke müdürü bile yok diyorlardı. Avrupada satılmayan araçları attıkları bir ülke konumunda olduğumuzu unutmayın. |
|
Bu haliyle filoya çok daha uygun bir araç bence. Adetli alımda bir miktar da indirim yapsalar iyi satabilir. |
|
Hocam, birde bizim toplumda ekonomik kaygılar da var.Bu araç ne olursa olsun hep dilimin altında ama en pahalıya yakın noktada olacak gibi.O sebepten dolayı da kazanç sağlamama kaygısıyla tercihi düşük kalıyor olabilir. Ancak sizin dediğiniz gibi stok olarak çok yüksek bir stok ile ürüm yapıyor olabilirler.Zira halen satışa devam ediyorlar, Aynı keyifi vermez ancak araba alıp 10-15 yıl kullanacak olanlar için yine de güzel seçenek. Sadece fiyat-fayda dengesi internette dönen yorumlar sebebiyle biraz çelişkide kaldı.Rakiplerinden ayıran özellikler eksildi.Ancak terazide halen yeri var diye düşünüyorum.Hatta geçen yıl vergi dilimi ve zam psikolojisinden sonra togg ve tesla zamlanmıştı. O paraya alınmaz algısı oluşmuştu.Şimdi de sanki aynı durm var gibi.Saygılar, |
|
teneke paket arıtk benimde var. çok şükür. 4 kez siyah denedim alamadım. ilk beyazda nasip oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. tek sorum bu aldığım teneke kasanın bir kullanım klavuzu pdf si var mı başlayayım okumaya |
|
Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
6 ya da 7 tane gördüm, kırmızı dahil. Saygılarımla... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Pdf var fakat Youtube videoları da izleyin uygulamalı eğitim oluyor Pdf icin >tesla cep uygulaması >servis > kullanıcı kılavuzu veya video kılavuzları < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamner -- 21 Kasım 2025; 20:54:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Her şeyi geçtim aracın jant kapakları sanki yedek lastiği takmışsında ilk benzinciye varmaya çalışıyorsun izlenimi verdi bana ne yalan diyeyim. Saygılarımla... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kısa süre önce dolusunu aynı fiyattan satmışken bugünkü tepki tahminimden de fazla geldi bana da ama yine satar bu araç. Sırf yazılımı ve SR Premium dahil diğer araçların ikinci el değerleri böyle yüksek seyrederse etken olacaktır düşüncesindeyim. Saygılarımla... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Dün 4 miilyon küsürden sattıklarını iptal etmişler deniyordu, bugün 4.4 küsürden yine hızlı bitti maalesef ama dünkü gibi anında da bitmedi gibi de geldi bana. Bir kaç rengin içine girip teslim noktasına da baktım ama belki ödeme aşamasında yine botçuların kurbanı olabilirdim bilemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, her işte bir hayır vardır diyelim. Saygılarımla... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 21 Kasım 2025; 21:12:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
saat 21:11 hala araç dolu. |
|