Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2780. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 27 Misafir (7 Mobil) - 24 Masaüstü9 Mobil1 iOS
5 sn
55.613
Cevap
1.392
Favori
3.788.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 27772778277927802781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonsuza dek standard gorecegiz sanirim. Loop’a girdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bence yeni tesla özellikleri ve kıyaslama yapıldığında b sınıfı manuel koltuklu çakma suv veya cross araba fiyatına satılıyor. Halen en iyi seçenek diyorum. Vw fiyatlarına bakın.

Juniper ederinden ucuza satıldığı için millet şimdiki modelde hayal kırıklığına uğradı. Zaten firma veya devlet istediği kadar müdahale etsin PİYASA yalan söylemez. Fiyatlar 3milyonu aşıverdi 1 günde. Çünkü juniper'in ederi zaten 3 milyon üstü.

https://www.facebook.com/share/1FZhTRoXwV/

Bu bağlantıda ki arkadaş test sürüşü yapmış. Bir kaç aksesuar ile çözülebilecek eksikler dışında araç gayet güzel.

• mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

bayiden teklif alman lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • cmkrcn kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar cep telefonumun interneti kısıtlı, wifi dan araca sunamam. Buna istinaden birşey soracağım. Aracı teslim aldığımda; Arabaya sunabildiğim bir internet yok. Navigasyonu kullanıp evime gelebilecek miyim yoksa internet olmadan navigasyon haliyle çalışmıyor mu ?

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt

Arabada navigasyon ve yol planlaması için kullanmak üzere 8 yıl internet var. Streaming ve 3d haritalar yada araçta beklerken youtube üzerinden video izlemek için premium baglantı lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 22 Kasım 2025; 9:58:28 >

Orijinalden alıntı: M0meNtS

güzel falan değil tasarımı bile çirkin
    çakma cross arabalar dediğin 1600-1700 bandında sıfırı

bayiden teklif alman lazım
    Öndeki ışık çizgisi haricinde ortalama kullanıcının fark edebileceği ne fark var? Tekerler istenirse 19" yapılabilir. İçten olmasa da dıştan zaten aynı cam tavan görüntüsü. Bagaj elektrikli. Her yeri Kamera. Geriye ses sistemi, ses yalıtımı ve rahat giriş özelliği kalıyor. Ben bunlarında öyle ölü olduğunu sanmıyorum. Koltuklar deri olmadığı ve cam tavan kapalı olduğu için terletme şikayeti çok olmaz. Uzaktan bağlantı, ısıtma soğutma zaten üst düzey özellikler.
    Dediğim gibi juniper çok ucuzdu, o yüzden herkes alamadı zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu araca yine yoğun talep olur ama şimdi değil. 6-7 ay sonra tesla fiyat arttırmaz, yüzde 25 vergi diliminde de fazla araç kalmaz ise satmaya başlar. Genel olarak kur artışından diğer araçların fiyatları da yükselir. Ortalama her ay 1-1.5 tl artacak kur. Çok araba ihtiyaç yoksa 5-6 ay sonra almak daha mantıklı bu aracı. O süreçte altında, dövizde değerlendirilebilir para.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet belki de bunlar ekstra olarak satılacak ileride, ama şu haliyle tatsız görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yurt dışında bu işler bir pazarlama stratejisi olarak kullanılıyor , örneğin düşük fiyatlı baz model ile bir üst paket arasında anlamsız bir donanım farkı oluyor, tüketici alt modeli alacağıma 5 bin dolar daha öderim üst paketi alırım diyor, firma da böylelikle asıl satmak istediği üst paketi uygun bir fırsat gibi gösterip onun satılmasını sağlıyor.

Bunu şuna benzetebilirsiniz; bir üyelik paketinin aylık ücreti fahiş bir fiyattan satılıyor, ama yıllık üyelik çok daha uygun oluyor, tüketici de ihtiyacı olmasa da o zaman yıllık alırım daha avantajlı diye düşünüyor.

ama bizim ülkede vergi dilimleri nedeniyle bu strateji tutmuyor, bizde alt ve üst versiyon arasındaki fiyat farkı o kadar yüksek ki bu tarz bir pazarlama işe yaramıyor.

plastik olması daha iyi bence. bagaj koruma koydum ben arası kumaş kaldı iyi olmadı.

şunlarada güvenemedim .çok çıkıntı kalır gibi geliyor

t parts by electrum
    Model Y 2025+ Juniper Bagaj Eşik Koruyucu - T Parts by Electrum
    https://tparts.com.tr/urun/model-y-2025-juniper-bagaj-esik-koruyucu

Hayırlı olsun her işinizi görür araba, yakıt yok bakım yok masrafsız araba, zamanla eksiklerini giderirsiniz, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ….

araçta devamlı internet var uzaktan takip ve kontrol için. istesenizde kapatamıyorsunuz :)

İstanbul Avrupa yakasından bu ovacık teslim merkezine toplu taşımla ulaşım mümkün mü?

Bir de neden aynı aracı 3 farklı linkte satıyor bunlar? 3 beyaz var 3'ü de aynı.

Her resim o renk için toplu bir listelemeyi temsil ediyor. O yuzden sayı aşıldığında aynı renkten başka bir araç envanterde görünür.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.