Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2766. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.342
Cevap
1.393
Favori
3.774.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 27642765276627672768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 defa envanterdan SR alan biriyim ve emin ol bu dediğin durumun yaşanmasını en çok bizler istiyoruz ve senin bu kötü niyetli temennilerini ta en başından beri her kafadan işitiyoruz

İlk eski kasa SR aldığımızda bize dediler ki LR ve P sahiplerinin başına ne geldiyse sizlerinde kaderi bu yanacaksınız (hesaba katmadıkları SR nin zaten hem mtv hemde ötv de en alt dilimden gelmesiydi)

Sr fiyatı sıfırın üstüne çıkıp 2 milyonları bulduğunda tam delireceklerdi ki juniper eski kasa fiyatıyla geldiği gibi eski SR 1700 lere kadar düştü ve çoluk çocuk bizimle sabahlara kadar dalga geçti içleri biraz da olsa rahatlamıştı (ama hesaba katmadıkları olay bu durumun bizim için fırsat olmasıydı ve neredeyse tamamımız en fazla 150-200 vererek hemen junipere geçtik)

Sonrasında youtuberlar sabah akşam batacaksınız herkes teslaya doyacak ve ellerinizdekileri satamayacaksınız diye haftalarca algı yaptılar

Tabi o sırada biz juniper sahipleri ara ara sıfırı ucuza alıp elimizde eskiyen juniperleri sıfırdan pahalıya satıp arabalarımızı bedavadan yeniledik

Şimdi karadelikte sıkışmış umutsuzlar ülkesine göçmüş olanlar tekrardan son bir umut LR %25 dilime girecek batacaksınız demekle kendilerine bir çıkış kapısı arıyorlar

Hesaba katmadığınız neredeyse tüm juniper sahiplerinin en çok istediği aslında LR'nin %25 ile gelmesi en büyük hayalimiz

Tek temennim LR nin %25 dilime girmesi zatene LR RWD üretimi çok kısıtlı ve sınırlı dünya geneli bu Türkiyeye çok az geleceği ve dakikalar bile değil saniyler içinde tükeneceği anlamına geldiği için şuan elimizde olanlar en kötüsü yine LR den pahalı olur

Ne yapar ne eder ellerimizdekileri satıp LR ye geçeriz (altın vuruş)

Lr RWD menzilleri çin ve Hindistanda 670 (20inc) 690 - 700(19inc) lere çıktı bile yani batarya güncelleniyor
    Super manifold v2 geldi gelecek

Bu yenilikler bize sunulacak nimetin üstüne bal kaymak olacak

Sabırsızlıkla bekliyorum ve tek temennim LR nin %25 ile gelmesi

Sipariş ettiğim 3. Teslanın teslimat gününe az kaldı acaba sigaraya mı başlasam keyif sigarası yakmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 14 Kasım 2025; 8:38:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• berkans kullanıcısına yanıt
    Umut dünyası şubatta kadar araç gelmicek zaten biraz daha bekleyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam ne kadar özenerek övünerek yazmışsın dünyadaki tek araba Tesla mı yav :)

Evet tek araba Tesla değil tabi ki ama fiyat ve donanım olarak baktığımızda ülkemizde en mantıklı araç Tesla (yeni gelecek olan Mümessil paket hariç, 2m altında gelirse o da dahil) idi.

Rwd LR ın %25 tavanından gelebilmesi için insanların Standart ı satın almaması gerekiyor. Ben Rwd LR ın %25 ile gelmeyeceğini düşünüyorum.

Ha kaza bela olur da gelirse , Juniper sahibi biri olarak ben de almaya çalışırım. Çünkü LR ı uzun süre %25 ile getiremezler. Belki kısa süre satış rakamlarını desteklemek maksadıyla olabilir ama Çok çok zor %25 den gelmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 14 Kasım 2025; 9:44:22 >

Sürekli siz görürsünüz diyen bir kesim var çok can sıkan ve kendini çok zeki sanan ne gereği var ki bir araba için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

neyse 38.9 güncellemesini yaptım şarj ettim aracı sorun yok. henüz patlamadı :)

bazı arkadaşların morali bozuluyor olabilir ama aracımda bir problem yok.

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • benim merak ettiğim konu kışın havalandırma ayarını nasıl yapıyorsunuz? Oto modda default AC açıyor sanırım. Ben de sıcağın suratıma değil de ayağıma gelmesini daha konforlu buluyorum. Dolayısıyla manuel ayarda AC kapalı 23 derece 1 veya 2 fan hızı aşağı veriyorum.

Bunun tüketime etkisi oluyor mu?

Ac acıkken aracın yaptıgı tuketim kapalı oldugu duruma gore 1% civarı fazladır. Hepsi o kadar. Tuketimi etkileyecek seviyelere gelmez. Tabi ilk calısma esnasında kabin sıcaklıgına baglı olarak yaptıgı tuketim haric.

motor sıcaklığı denen bir şey olmadığı için ısıtma ve soğutma anlamında çok farklı bir tüketim olacağını ben de düşünmedim. hatta AC olmadan da ısıtıcı denen mekanizma çalıştığı için her halukarda ben de tüketim açısından fark olmaz diye düşündüm.

haftaya lansman var yazmislar

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt

Hemde en boşu 4milyoncuk  

degil o halde. bu boş paket 2026 ya kaldi sanirim yine babalari aldik

• mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt

Bu ay sonu siparişe açıcaklarmış

• Merhabalar. Tesla Juniper sahibiyim. Dün akşam araç 38.9 güncellemesini aldı, gece indirmeyi sabah ise yüklemeyi gerçekleştirdi. Tesadüf olarak, aynı sabah İstanbul–İzmir yolculuğum vardı. Yola çıktıktan sonra Gemlik SC’de aracı %10’dan %100’e kadar, kalibrasyonu da yapacak şekilde şarj ettim. (Şarj istasyonunda yalnızca iki araç vardı ve 3–4 haftadır kalibrasyon yapmamıştım. İstasyon yoğun değilken kalibrasyonun bitmesini bekledim.)

Normalde şarj işlemi sona erdiğinde bankadan “kartınızdan şu kadar tutar tahsil edilmiştir” şeklinde bildirim gelirdi. Bu kez bildirim gelmedi. Şarj işlemi devam ederken aracın ekranında anlık ücretlendirmeyi görmüştüm; ancak işlem tamamlandığında araç ekranında Gemlik SC'de yapılan şarj için ücretlendirme 0,00 TL olarak görünüyordu. İzmir’e vardığımda mobil uygulamaya baktığımda ise Gemlik SC’de yapılan şarj işleminin hiç görünmediği fark ettim. İki hafta önce Bolu SC’de yapılan şarj işlemi ile daha önceki işlemler ise sırayla görünüyor.

Ayrıca mobil uygulamadaki “şarj işlemleri” bölümünde tahsil edilmemiş ücret veya benzeri bir bilgi de yer almıyor. Özetle, İstanbul’dan İzmir’e şarj ücreti ödemeden geldim. Hâlâ herhangi bir hata ya da ödeme sorunu bilgilendirmesi de almış değilim. Endişem, bundan sonraki ilk SC şarj işlemimde bu durum nedeniyle istasyonun şarj başlatmaya izin vermemesi veya şarjı bloke etmesi. Kart bilgilerinde sorun gözükmüyor. Adres bilgilerinde Türkçe karakter yok. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

• The.Attorney T kullanıcısına yanıt
    Tesla bazen değişik ilginç şeyler deneyebiliyor...
    Premium zamlanıp 350 TL olduğu zaman tepki olarak iptal etmiştim paketi
    Ben iptal ettikten bir kaç gün sonra kendi kendine aktif olmuş ve ben arabayı satan kadar hiçbir ücret kesilmemişti.
    Eski fiyatı olan 150 lirayı bile kesmediler ben satana kadar ses etmedim tabi hesabıma geldi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.