< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2589. sayfa)

-
-
polyannacılık derim buna.
-
tesla şeffaftır. ekrande ne gösteriyor ise o fiyattan satar diyen birisi vardı. şeffaf tesla şeffa şeffaf açıklama yapmış. zam geliyor. hayırlı olsun.
avrupada satamıyori bizde mecbur satacak, o yüzden zam yapamaz diyenler..... bizde 1900e satan 2170e de satar 2400e de satar.... en düşük vergi diliminde olacak sonuçta. alternatif rakip var mı? ben pek bulamadım.
-
Cem Küçük’e gitsin oh oh diyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3-4 ay insanlar paralarını faizde ppf te degerlendirip tekrar bi fiyat degerlendirmesi yaparlar, şuan alıp vergiye takılanlarda iptaller fazla olursa tesla bi süre zam yapmaya cesaret edemez, duruma göre karar verecekler bence iptaller nekadar fazla olursa teslanın zam yapma hevesi okadar kırılır.
-
Zam geliyor da ne kadar geliyor önemli olan o. Hızlı satmaya devam etmesi için dilim atlamadan makul bir kur zamı beklenir.
Biraz bu yeni durum sindirildikten sonra %80 ÖTV liler karşısında yine de en uygun araçlar EVler onların içinde de bilinen avantajları ile tesla oluyor
-
SR bazında 261bin TL bazılarına çok komik rakam ancak ülke şartlarında baya iyi bi para, aradaki farkı herkesin kapatabilecegini sanmıyorum, SR ile LR RWD arasındaki farkta azımsanmayacak fark, LR nin sadece menzil farkı var bircok kişi bu farkı verecegine 10 sene aracını şarj eder, LFP bataryanın güvenli olmasıda ayrı etken, ihtiyaca göre tercih yapılmalı, 2.174.000 TL vermeklede iş bitmiyor, kaskosu mtv si harcı v.s 2.250.000 i rahat buluyor,
aylık 72-73 Bin TL faiz kazancını adam iptal edip bu aracı alırmı yada kaç kişi alır,
-
Tahminimce 100-150 bin zam daha gelecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mesele sadece rekabetten ibaret değil. 1.5-1.6 parası olan da bu araca bakıyordu veya ötv dilimi daha da yukarı atar çok kar ederim diye saldıran galericilerle doluydu ortam. şimdi dilim belli, ortalama fiyat belli ve kredi yok. bazen 50bin çıkmayınca çıkmaz. nerden bulacak da tamamlayacak 2400'ü? evet satar sonuçta eqb satmıyor mu satıyor ama bu rakamları rüyasında görür. tercih sonuçta teslanın. bu arada 2400e alternatifi yok derseniz komik olur. 1 milyon araç satılıyor 200bini elektrikli. demek ki bulunuyor alternatif.
-
SR max yapacağı 2475. Ben iptal edip bekleyeceğim. 3-4 ayda zaten elimdeki para o civara çıkar. O zaman duruma göre karar veririm. Arabasını satanlar arabasız olanlar için zor bir süreç. Gelen yeni mesajda 29una kadar ek ödemeyi yapın diyor. Salı günü karar veririm.
-
Elektrikli aracın kendine göre dinamikleri var. 50-60 bin km’yi geçtin mi satmak çok zor. Hele 100 bin km’yi falan deviren elektrikli aracın yüzüne bakan olmuyor. Parası çok olan, evin ikinci aracı yapcak olan alır artık. Talep azalır.
Arkadaşlar ben bana gelen teklifte 2.175 TL ödeme var diyor.175 kart çektik.2.350 tlmi oldu araç. 1.914 tlden.yani 436 tl mi zam geldi
-
Yeni zamsız fiyatlar bunlar siyah renk biraz daha fazla olacak griye göre
Gerçekten ihtiyaç varsa alın geçin ek zamdan ektilenmeden ÖTV zaten %25 ödenecek
Acelem yok 3-5 ay faizde beklerim aynı fiyattan alırım derseniz de olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 25 Temmuz 2025; 13:50:35 > -
261.000 zam geldi 2milyoncuk ödeyeceksiniz
-
ödemeyi tamamlamadıysanız sorun yok. ama ödemeyi yaptıysanız geri almanız 1 ay sürebilir ve 1 ay paranız atıl kalacak..... kayıp.
-
Bakalım ne olacak göreceğiz hep beraber. İnşallah tüketicinin faydasına bir şey olur.
Kendime 2.400.000 e kadar alırım diye bir seviye belirlemiştim Ocak ayından bu yana bakıyorum. Lr verirler diye umut ediyorum artık😊
Envanter çılgınlığı devam etmez diye umut ediyorum😔 yoksa yine almakdan vazgeçip artık ne yapabileceğimi düşünmek zorundayım.
Fiyatlar tam belli olsun sanki bu defa da SR bulunur olacak fiyatı düşen LR ye yüklenecekler gibi duruyor
-
Bende bu gözüküyor arkadaşlar.Bunumu ödeyeceğim şimdi.175.000 de karttan çekilmişti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X