Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2588. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
22 Misafir (10 Mobil) - 12 Masaüstü10 Mobil
5 sn
53.794
Cevap
1.389
Favori
3.577.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 25862587258825892590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O mantıkla bakarsanız tüm arabaların talebi düşecek? Eskiden sıfır fiyatı 50 bin tl de araç satıldı sonra o aynı araç 300 bine de satıldı. İmkanı olan bence almalı iptal etmemeli, Tesla taraflı tek zam olsa ve aracın dilimi değişseydi ben şahsen hiç düşünmezdim almazdım. Ama bakıyorum tüm markalar yeni ötv oranlarına göre cilayı çektiler. Burada bu fiyata iptal çok gelir vs düşünmemek lazım bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: spentime

O mantıkla bakarsanız tüm arabaların talebi düşecek? Eskiden sıfır fiyatı 50 bin tl de araç satıldı sonra o aynı araç 300 bine de satıldı. İmkanı olan bence almalı iptal etmemeli, Tesla taraflı tek zam olsa ve aracın dilimi değişseydi ben şahsen hiç düşünmezdim almazdım. Ama bakıyorum tüm markalar yeni ötv oranlarına göre cilayı çektiler. Burada bu fiyata iptal çok gelir vs düşünmemek lazım bence.

Su an iptaller Teslanin lehine nasil olsa. Seve seve iptal eder ustune birde tesekkur eder sonrada yeni fiyattan satar.

• nurullahkrks N kullanıcısına yanıt
    Kur farkı nin bizim için meali zam demek zaten. Hükümetin zam olmayan güncellemeleri gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    Satış yok ki.otv muamması bitti, zam muamması başladı. 😊

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Rwd long range ile sr mtv farkı yok 4 cekerin mtvsi fazla. Rwd longe range 160kw zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spentime kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Tesla'yı vergi artışı sonrası eski fiyattan almam diyorsak, onun yerine ne zaman neyi alacağız (benzin ya da elektrik artık ne olacaksa) diye düşünmek lazım. O şekilde kafaya yatan bir alternatif varsa o zaman olabilir, ama ben öyle bir alternatif göremiyorum.

Daha önce yazmıştım, yıl sonuna kadar bütün araçlara %15-20 zam gelmesini bekliyorum diye. Ben elektrikli vergi artışı sonrası diğer firmaların benzinlide zam yapacağını iddia ediyordum. Ama devletimiz sağolsun o zam farkını onlara bırakmadı, vergi olarak payını aldı oradan  

• redbee R kullanıcısına yanıt

Hocam ne dediğinizi anlıyorum sadece kimse o bardağı doldurmuyor. Senaryo olarak doğru ama hayatta karşılığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 25 Temmuz 2025; 10:59:36 >
  • cmkrcn kullanıcısına yanıt
    Yeni fiyat vs olacağını pek sanmam, Avrupa da satışlar düşük, satmak zorunda. Yıllardır en dip fiyattan veriyor ülkemizde. Kendi tahminim şöyle; eğer ki Avrupa da lr satışları istedikleri seviyede değilse burada çok güzel fiyattan, farklı farkı renkleri satarlar envanterde. Yani dinamik olarak satamadıkları çoğu aracı burada dip fiyattan verecekler diye düşünüyorum. Lr yeni batarya değişimine gitmeden belkide son üretimleri yine burada satarlar, hepimiz kapışırız yine😄

• BoorMan B kullanıcısına yanıt

Umarım yapmaz, Tesla ile fiyatları yakın olsun da şu Tesla SC'leri gerçek sahiplerine salsınlar TOGG'cular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 25 Temmuz 2025; 11:0:30 >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Hocam Avrupada satamiyor Tesla. Volkswagen Teslayi gecmis satislarini %138 mi ne arttirarak. O markada EV olarak bu kadar iyi hangi arac varki? Yok tabiki. Insanlar Tesla yerine ne olsa alirim kafasinda. Burada ise is daha farkli. 1 yildir neredeyse Turkiyede zararina satiyor diyerek Teslayi kendisinden daha iyi savunuyor milletimiz en azindan bir kismi. Saniyorki bizi sevdigi icin satiyor bu fiyatlara. Mecbur oldugu icin satiyor ve hala kar ediyor. Belki baska pazarlardaki kadar degil ama yinede kar ediyor. Yani ne SR ne LR Avrupada satilmadigi icin burada satiliyor. Ama bir kesim oyle laflar kullaniyorki artik zam yapmanin zamani gelmis demeye basladilar. Acikcasi suclamiyorum neticede bu ticaretin bir parcasi. Talebin oldugu yerde arzi yapanin eli guclu olur, yaptiklarinin bir kismi yanina kar kalir. Bu iste oraya gidiyor malesef.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

Aman hocam o zaman aynı şeyi TOGG kullananlar bize söylüyor haklı olarak   Bu işin tek çözümü SC ağının genişlemesi. Hepimiz el mahkum Trugo kullanacağız elbet.

• Oswinaldo kullanıcısına yanıt

Onlar ucuz diye bize geliyor ama biz mecburiyetten eğer hepsi doluysa. Çok bir hakları yok sanki konuşmaya😅

• cmkrcn kullanıcısına yanıt

insanların ödü kopuyor tesla bu fiyatta kalacak diye. sen müşterisin en kalitelinin en ucuz olmasını istemen lazım. öyle bir konuşuyorlar ki araca zam gelmese almayacak ısrarla 200bin fazla verecek gibi. kafaları bayisi olan markalar gibi çalışıyor. hala anlatamadık teslanın 1 ürünü var mecbur rekabet edecek.

başka markalar zam yapmış ama diyorlar. bayiye gidince 200-300bin iner aynı yere gelir. teslanın olayı ekranda neyse onu satmak. şeffaf.

• redbee R kullanıcısına yanıt

Bu kaç km gider diye soranlara tek şarjla 700 km gider diyorum. Soranlara en anlayabilecekleri yanıt bu kesinlikle

• Merhaba,

Ödeme ve evrak işlemleriniz daha önce tamamlanmıştı. Ancak, ÖTV tutarlarında yapılan yasal düzenleme nedeniyle toplam ödeme tutarınızda bir fark oluşmuş olup, bu fark siparişinize yansıtılmıştır. Ek ödeme detaylarınıza Tesla mobil uygulamanız üzerinden ulaşabilirsiniz.
    Mevcut teslimat planlamanızın aksamaması adına, kalan ödemenizi bugün 17:00'a kadar tamamlamanız gerekmektedir.

Tarafınıza iletilen teklif kapsamında, yalnızca yasal düzenlemelerden kaynaklanan ÖTV farkı fiyatlara yansıtılmış olup, bunun dışında herhangi bir fiyat değişikliği yapılmamıştır. Bu teklif koşulları, kalan ödemenizin tamamlanmasıyla birlikte geçerliliğini sürdürecektir.

Bilgilendirmek isteriz ki, fiyatlarımızda yakın zamanda bir güncelleme planlanmaktadır. Mevcut tekliften yararlanmaya devam edebilmeniz adına, ödemenizi tarafınıza iletilen son ödeme tarihine kadar tamamlamanızı rica ederiz.

Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür eder, her aşamada destek olmaktan memnuniyet duyarız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• dolubatarya - tüm elektrikli otomobiller, elektrikli araç özellikleri dolubatarya.com'da!
    Tesla Model Y'nin yeni uzun menzil batarya seçeneği detaylandı!
    https://dolubatarya.com/haber/tesla-model-y-nin-yeni-uzun-menzil-batarya-secenegi-detaylandi

Arkadaşlar bu yeni batarya uzun menzil arkadan çekişli de olacak mı sizce yoksa sadece dört çeker için mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu bataryanın hangi modellere geleceğini ancak tahmin edebiliriz ama muhtemelen tüm LR araçlara gelir.

Ancak şunu belirteyim, LR alırken iki kez düşünmek gerekir, araçlarda NMC batarya var, bir kaza anında LFP'ye göre çok daha sorunlu bir batarya. Ayrıca %100 şarj konusunda da sıkıntılı. Performance modeli olmadıktan sonra (ki BYD kendi Performance araçlarına özel bir seri LFP de geliştirdi) LFP batarya tercih etmenizi öneririm.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

RWD veya AWD diye ayirt etmeden ikisinede eklerler ama Turkiyedeki RWD LR motor gucu yuzunden muamma. Yeniden tip onayi, sertifikasyon vb ugrasirlarmi asil soru o olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 25 Temmuz 2025; 11:58:24 >
  • HarunElreşit kullanıcısına yanıt

Baz fiyatlar aynı kalırsa botsuz yine bişe almak mümkün olmaz.

• sarpuli kullanıcısına yanıt

Bence talep büyük oranda devam edecektir.

F/P başka ürün yok ortada, ihtiyacı olan yine alacak, olan %15 devlete fazla vergi ödemek, ona da yapabileceğiniz tek şey oy kullanmak...

• 
Sayfa: önceki 25862587258825892590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.